LRSHO,eski adı ittifaktı bugün tavan çekti 4.10,buda peşine düştü zar zor 2.08 yaptı.
Printable View
LRSHO,eski adı ittifaktı bugün tavan çekti 4.10,buda peşine düştü zar zor 2.08 yaptı.
Üstad keşke 392 milyon olur mu yazsaydın
LRSHO 4.51 tavanda,sanırım yeni ad ona uğurlu geldi,buda hala sürünüyor.
Teknik düzelsin bilançonun hakkını verirler. 2-3 haftaya Aydın Ticaret merkezinde ki işyerleri teslim edilecek. Yıllık bilanço da yeniden değerleme sonucunda dd düşer. ges projesi,loras gy a.ş ve zermeram projesi ile 2024 şenlenir...
https://resmim.net/cdn/2023/11/10/ZmbUz3.png
Aydın Sanayi ve Ticaret Merkezinden Adeseye 5 adet 400 m2'den büyük ve 8 adet 240 - 400 m2 arası oturum alanına sahip endüstriyel yapı ile 84 - 193 m2 arası zemin kata sahip 4 adet dükkân Kasım ayında teslim edilecektir.
Zermeram Elmas Evler 3+1 ve 4 +1 142 daire ile 6 adet villa Adesenin mülkiyetine geçecek. Teslim tarihi 2024 Mart ayı. Projenin lasmanı yapıldı. Yıl sonunda bilançoya girer.
Arma Renk Projesi 3+1 , 4+1 ,5+1 105 daire ve 5 dükkan Adesenin mülkiyetine geçecek. Proje teslim tarihi 2024 Mayıs.
Yıl sonunda yeniden değerleme sonucu ve ilavelerle özkaynakların 7-8 milyar TL çıkması muhtemel.
3. İstanbul projesinden gelecek paylarımızda mevcut.
Sn.Carlislecullen
En alt satırda ki değer oteli gösteriyor.
Hisseyi inceledim...
oldukça ucuz kalmış...
yılbaşından sonra ise hepten kelepir olacak
Hisse 2013 fiyatında şu anda
Zirvesi 10 TL.
Hissenin borsada ki değerine Kule AVM 'yi dahi yeniden inşa edemezsin
Kelepir hisse...
Bu fiyatta kalırsa hisse, yilsonuna kadar, defter değeri 0.20 gibi olur.
Bu fiyattan hissenin %51 kadarını toplayan, kafadan reelde %100 kar yapar. Hisse hiç hareket etmese dâhi.
Sukuk fonlar bunu görecektir yılsonu bilanço öncesinde
Zamanında 1 cıvarındaykende böyle hareketleri çoktu yani olduğu yere demir atması gibi !!!
Yobaz yine yaptı yobazlığını,2.01 neki,biz 2.20 üstü beklerken,o 2 sınırına dayadı,bir ara hiç 2.40 altına inmiyordu,patron lavuğu satmış sanırım,öyle olmasaydı hissede güven olurdu.
ihlgm bile aynadan bakıyor :)
Fazla ıkındınız :))
https://productimages.hepsiburada.ne...0267432850.jpg
MACD indikatörü en son 22 gün önce hareketli ortalamasının üstüne çıkarak AL sinyali üretti. Stochastic Osilatör en son 1 gün önce 80 seviyesini aşağı yönde keserek SAT sinyali üretmeye başladı.
Bakalım bunların hangisi inandırıcı...Stochastic Osilatör hisse yönünü yukarıya çevirdiği an fikri değişebilir al üretebilir,benimde beklentim o yönde,çünkü çok oyalandı,üstelik bilançoda fena değil,yönetim birşeyler açıklamalı hisseye destek gelmesi için,bende öylece aldım 2 altına indirmiyorlar nasıl olsa likit gibi elimde duruyor,çok düşen hisselere bir kısımını satıp onlardan alıyorum...ytd.
5 yıllık performanslara bakayım dedim, %59 la sadece 1 tane eksi hisse görünüyor; bilin bakalım :))
Meğerse meşhur tepenin 5. yıl dönümü gelmiş :))
Adese nin grafiği bana hep bir yelkenliyi çağrıştırmıştır, hazır tahta sıkıcıyken bu fikrimi sanata dökeyim dedim.. Ama eksik yelkenler var sanki :)
https://i.hizliresim.com/8qfd76q.jpg
serdar bey iyi dayandınız bu hisseye iyi sabır varmış sizde...
Şirketin geçen yılki pyasa değerine göre pd/dd oranı 0,48....
yani 1 milyon liralık bir daireyi 480 bin liraya alma imkanınız var...
Üstelik 1 ay içinde yeniden değerleme yağılacak ve bu oran çok daha aşağılara inecek...
Şirket kulesite Avmnin değeri kadar bile değer görmüyor şu anda...
Öyleki cebinde 50 milyon doları bir yatırımcı tüm hisselerin %75-80 ini bile toplayabilir.
kelepirde kelepir bir hisse.... bir değerini bulmaya başlarsa kimse tutamazda işte bir başlasa
Hasan Özülkü bey e postama nezaket gösterip cevap vermese de KAP a haberi gönderdin. Buna da şükür!
2023 yılı için pörtföye dahil olan çeşitli büyüklükte 26 adet dükkan ve konut vardı...
bu 17 adet dükkan ile birlikte bu sayı 43 'e yükseldi....
yani avmler dışında 1 tanesi 2540 m2 toskanadaki villa olmak üzere , 2 tane konut olmak üzere ve 40 adette dükkan var pörtföyde....
devam eden projelerde hariç bu rakama...
bakalım ne kadar daha baskılayabilecekler bu potansiyeli
Kule Site AVM değerlemesi yeniden değerleme sonrası 2.4 milyardan 4 milyara falan çıkması lazım. Konya'da bir AVM o kadar eder mi? Gidip gören var mı?