https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/778562
Printable View
Bilanço bugün mü arkadaşlar ?
yes.............
Turkcell, yılın ikinci çeyreğinde 465.2 milyon TL, yılın ilk altı ayında ise 1.69 milyar TL net kar açıkladı
Turkcell (TCELL) 2019'un ikinci çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Konsolide verilere göre, şirketin ikinci çeyrek net karı 465.164‬.000 TL olurken yılın ilk altı ayındaki toplam net karı 1.689.615.000 seviyesinde gerçekleşti.
Turkcell, 2018 yılının ikinci çeyreğinde 415.055‬.000 TL net kar açıklamış, yılın ilk altı ayını 915.835‬.000 TL toplam net kar rakamı ile tamamlamıştı.
Turkcell bugün 2Ç19 sonuçlarını açıklayacak. Piyasa net kar beklentisi 514 milyon TL
olup, yıllık bazda %24 artışı işaret etmektedir. Konsensus net satış beklentisi 6,046 milyon
TL olup, yıllık bazda %24 artışı ifade etmektedir. Piyasa FAVÖK beklentisi 2,447 milyon
Bilançoyu beğendinizmi ?
Bugün dipledi kimse almadı çok ilginç aldım 12.10 maliyetli bakalım 2 ay sonra kacliradan yazmaya başlayacaklar
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben seneye Mart ayında bakacağım attım kenara
asansör gibi hiss
ah turkcell ah herkesi bıktırdın beni bıktıramazsın bende ki sabır sen de yok yok öyle 12 vurmak 3 dip saydım .12 DEN KAMYON YÜKÜ KADAR MAL ALDIM...SENİ BEKLEYECEĞİM GENEL KURULA KADAR BAKALIM NE ÇIKAR GENEL KURULA GİDİYORUM.
12,90 geldi ful malları sahibine teslim ettim sen öyle san spek ben vermiyorum acelem yok
12.90 dan malları teslim ettim derken sattinmi kahramanbey
Hayır acelem yok beklesin
Alark ne yaptin manyak gitti
3.92 den verdim 4.02 den geri aldım.Düzeltme dedim beni düzeltti Allah'tan aldım .
***Borsa İstanbul'da İşlem Gören Bazı Şirketlerin Genel Kurul Tarihleri***
TSİ Ajanda
---- ------------------------------------------------------------------------------------
06 Eylül 2019 Cuma
----------------------
1100- Katmerciler'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
11 Eylül 2019 Çarşamba
----------------------
1500- Merit Turizm'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
12 Eylül 2019 Perşembe
----------------------
1000- Turkcell'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
20 Eylül 2019 Cuma
----------------------
1000- Hedef Girişim Sermayesi'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1400- Selçuk Gıda'nın Olağanüstü Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
25 Eylül 2019 Çarşamba
----------------------
1000- Tümosan'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
27 Eylül 2019 Cuma
----------------------
1430- Avrasya Yatırım Holding'in Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
18 Ekim 2019 Cuma
----------------------
1000- Kervansaray Yatırım Holding'in Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(05/09/2019 - 06:00:30)
Slm tcell gk birsey cikarmi
genel kurul toplansın yeter ki
Toplanacak iste oradan haber cikarmi temettu vs
toplanırsa temettü dağıtımı onaylanacak.
Gecenki gk da temettumu karari alindi zaten
0.39 net temettü..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
* * TCELL: Turkcell’in temettü dağıtım kararını şirket ortaklarının* oylamasına sunacağı Olağan Genel Kurulu yarın yapılacaktır. Şirketin Yönetim Kurulu, 2018 yılı karında dağıtılmak üzere, toplam 1,01 milyar TL olan brüt temettü ödemelerinin (hisse başına 0,459TL brüt temettü)* ödeme yönteminde bir değişiklik yaparak ortakların oylamasına sunma* kararı aldı. Buna göre daha önce 4 eşit taksitte ödenmesi planlanan* temettünün bir seferde, 31 Ekim 2019 tarihinde, yapılmasına yönelik* bir değişklik yaptı. Temettü dağıtımın bir seferde yapılmasına yönelik* teklif değişikliğinin ve bunun Genel Kurul’da onaylanmasının şirket* üzerinde olumlu etkisi olacağını düşünüyoruz. "
https://www.oyakyatirim.com.tr/Repor...n_20190911.pdf
Teşekkürler
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
12 Eylül Perşembe 14:28 TURKCELL'İN 1,01 MİLYAR TL TEMETTÜ ÖDEMESİ GENEL KURULDA ONAYLANDI
12 Eylül Perşembe 14:29 TURKCELL: 1,01 MİLYAR TL TEMETTÜNÜN HİSSEDARLARA 31 EKİM 2019'DA ÖDENMESİNE KARAR VERİLDİ
Ne kdar sakin bi topic ! Kimse alıp satmıyomu bu kağıdı?
NASIL BİR HİKAYESİVAR BU KAĞIDIN ANLAMADIM. TEMETTÜ VERECEK AMA HAREKET YOK...
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün yabancı satıyo yüzde-1.5
Yarında muhtemelen alırlar . Saçmasapan hareketler yapıyolar tahtada
Öncede 12 ye kadar vermişlerdi yüzde-2
Ertesi gün yüzde+ 4 yaptı kağıt yabancı çekilince
Tcell de bu fiyatlar çok cazip fiyatlar.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık kesinlikle temettüye karşıyım , 40 kuruş temettü vereceğini açıkladığı andan itibaren 1 lira evet tam 1 lira bastılar , bence dünya değişti , temettü saçmalığını bıraksonlar 1 milyar lira ile hisse geri alımı yapsalar hisseler şuan 14 ü aşmıştı amaç hissederı kollamak değil mi , eee aynı şeyi Ereğlide yaptılar 1.1 lira temettü verdiler hisse 7.5 liradan 6.1 i gördü , büyük sermaye ne yapıyor basıyor hisseyi topluyor hisseyi düşükten üstüne temettüsü , ee ky ve uzun vade yatırımcısı temettü aldım diye seviniyor. Valla bundan sonra temettü veren hisseden kaçacığım kim hissesini geri alıyorsa ona yatırım yapacağım. Dandik TTKOM a bak 2 günde %10 yaptırdılar
bu gün için 12.85 de 1dk most var 12.85 i yukarı kırarsa yükseliş başlar yoksa zaten yabancı satışı var görünüyor yükselmesi zor.
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
deprem anında kullanılacak drone lara verilen paranın çöp olduğunun anlaşılmasıyla düşüşte sanırım !!!!!
YTD.
Bu gün 13.30 dan 12.80 lere(-%3) düşecek neoldu ?