Kırdı,,71.60 altında kapatmadığı sürece,yön yukarı,,,,sıralı hedefler,,88-98-114.50
Printable View
Deneme amaçlı 65-66 Dan yeniden girdim.
Hani olur ya bu sefer yatayı kurarsa diye, hatta aşağıdaki grafiği paylaştım, 68.10 kırarsa diye.
68.10 Kırınca da elimdeki kadar daha aldım.
Bazen şans yanında olmalı. Bu sefer şans benden yana idi. :-)
https://x.com/borsatrend3/status/175...324651628?s=20
https://i.hizliresim.com/pn4wefo.png
Düşeni kırınca hedefleri yazdım,sık sık yazmanın anlamı yok,bırakın kimse olmasın,biz olalım.:)
Bedelsiz onaylanmış hakkımızda hayırlısı artık...
https://spk.gov.tr/data/65ba98588f95...894/2024-7.pdf
Hayırlı olsun
Pek hayırlı olacak gibi durmuyor ama yine de belli olmaz tabi . imaj makina ,İhlashaber ,Miatek , Naten, Esen, Margun hatırladıklarımdan bunlar bölündükten sonra yarı yarıya hızlı bir şekilde düştü
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genelde beklenti bitti havası yaratılır.
Sadece bedelsiz beklentisi ile tutanlar, aaa bir etki etmedi bak diye satarlar.
Tahtacı şeytan gibidir. Yatırımcının psikolojisini davranış şekillerini çok iyi bilirler.
Bana mı öyle geliyor bilmiyorumama sanki TUCLK de genelde yükseliş hareketi son saatlerde geiyor
[QUOTE=playmaker;6696850]Genelde beklenti bitti havası yaratılır.
Sadece bedelsiz beklentisi ile tutanlar, aaa bir etki etmedi bak diye satarlar.
Tahtacı şeytan gibidir. Yatırımcının psikolojisini davranış şekillerini çok iyi bilirler.
Bana mı öyle geliyor bilmiyorumama sanki TUCLK de genelde yükseliş hareketi son saatlerde geiyor[/QUOTE
Kısa vade risklidir.. orta ve uzun vade çok kazandırabilir..YTD
Genelde bu tür fuar katılımlarının peşinden yeni iş sözleşmesi gelmesi beklenmeli. Fakat şu ana kadar tık yok.
https://i.hizliresim.com/2zkerdi.png
Video'nun 3. dakika sonrası,Arslantepe fabrikasının mevcut üretim hacmini beş katına çıkaracağı söyleniyor. Bu herhalde otomotiv sanayisini kapsıyor,beyaz eşyayı değil çünkü orada sadece otomotiv sanayisi için üretim yapılacak. Hadi diyelim dört katına çıkarsın. Ciro da az çok paralel artacaktır. 2023/3 de ciro 800 milyon, yıl sonu 1 milyarı bulur herhalde. Favök marjı %15 lerde. Arslantepe ile total ciro 4 milyar desek, güncel favök marji ile 600 milyon favök yaratır. Şu anki piyasa değeri 2.28 milyar. Bilgisayar müsait olmadığı için hesapları telefondan yapabildim. Bir yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.
(Şirkette uzun vadeli pozisyonum vardır)FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
11 Mart'ta genel kurul var. Bi bedelli gelir mi? [emoji6]
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patronun ilk bedelli başvurusunda şirkete koyduğu kendi nâmına olan pay hâlâ orada. Bilgisayar yanımda değil ama siz de sermaye bölümünde görebilirsiniz.FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fabrika alındı. İçinde kullanılacak baskı makinaları siparişi ( sanırım Almanya'ya) verildi. Ama bu siparişler verilip de hemen gelmiyormuş. Makina üretim süreci 1 yılı buluyormuş. Bu makinalar henüz gelmedi diye biliyorum. Gelse bile hemen tam kapasite çalışmaz zaten. Gebze fabrikası da %30 ile başlamıştı.
Kasim 2022 de yayinlanan su haberde 1 yil icinde ure üretime başlanacak ve kademeli olarak 100 milyon euro ciro hedefine ulaşılacak denmiş. Ayrıca 1 milyar 50 milyon tl'lik devlet desteği almıştı 2022 yılında.
https://tudoksad.org.tr/tugcelik-e-dev-yatirim-tesviki
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben şunu anlayamıyorum. Fabrika satın alımında neden dolar bazlı kredi çekti? O dönem TL bazlı krediler uygundu. Neden kur riskini satın aldı?
Vestelden alınan 40 milyon dolarlık güç elektroniği siparişi hakkında yorumu olan var mı arkadaşlar
Nominasyon kelimesini ilk defa duydum. Türkçe karşılığı aday gösterildi gibi bir durum ve galiba. Şöyle bir fikir jimnastiği yaparsak;
Bu parçaların üretimi yeni fabrikada yapılacaktır. Vestel de belki bu fabrikayı, makinaları ve örnek ürünleri görmek isteyecek. Yani kesin bir anlaşmadan ziyade, ürünlerin beğenilmesi durumunda anlaşma gibi bir durum olabilir.
Buradan yılda 10 milyon dolar ciro,net kâr marjı %10 desek 1 milyon dolar bilançoya katkı beklenir. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faaliyet raporunun okumanızı tavsiye ederim. Yeni fabrika da elektrikli araç bataryası alüminyum dış ünitesi (tam tâbiri aklıma gelmedi ) üretimi yapacaklar. Vestel'e yapılması planlanan ürün de buna benzer bir şey olsa gerek. Hikaye Vestel de de olabilir. Vestel hakkında hiç bilgim yok. Ne üretimi yapıyorlar/yapacaklar,o konuyu da araştırmak gerek.
Vestel elektrikli bisiklet işine girmişti muhtemelen o konuyla alakalı olabilir
Ayrıca yukarıda iş anlaşmasının kesinleşmemiş olabileceğini söylemişsiniz Sayın Pejo bence kesinleşmemiş bir iş anlaşmasında rakam veremezler. Bu sebeple anlaşmanın kesinleşmiş bir anlaşma olduğunu düşünüyorum.
Bu ürünler yeni fabrikada üretilecekse demek ki fabrika 2025 yılında faaliyete geçecek diyebiliriz
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dolar bazlı olduğu için rakam vermişlerdir ama bence antlaşma kesin değil, ön protokol gibi düşünülebilir. Nominasyon ( Nomination) kelimesinin tam olarak Türkçe karşılığı olmayabilir. Aynı Cevdet hoca'nın "establishe"kelimesine Türkçe karşılık bulamaması gibi.
Sonuçta batarya ile ilgili veya elektronik bir araçda olabilir elektrikli mini araç tarzı yada Vestelin savunma sanayininde ki iştiraki Lantatek için İHA üretimi içinde olabilir veya balıkadam hocanın dediği gibi tag martı veya elektrikli bisiklet de olabilir
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Olimpik forum hocam bizi yetim bıraktın uğramaz oldun daha sende ümidi kestiysen bizim de durmanın anlamı yok sanırım
Nnf, tuclk pozisyonları'nın hepsini geçen ay itibariyle kapatmış.
Sonuç iyimi kötümü
Ortak olduğun şirkette büyük bir fonun da pozisyonu olması insana güvence veriyor. Ben NNF'den daha evvel maliyetlenmiştim. Zaman zaman poz azaltıp arttırsam da bugüne değin ortaklığı hep sürdürdüm. NNF ne beklentiyle ortak oldu da şimdi sattı bilemiyorum. Karı yeterli görmüş olsalar,çok daha önce,bölünme öncesi değerlere göre 140'lardan satabilirdi.
Bekleyen Derviş muradına ermiş…
YTD
eski mesajları okuya okuya geldim,neredeyse her gün konuşulan tartışılan hisse bir anda bıçak gibi susup mezarlıga dönmüş,nedir acaba sebebi,bence hisse büyük potansiyel taşıyor ve şuan toplamak için çok güzel yerlerde duruyor.herkese selamlar.
Bize bedelli şart..!
tucelik sitesinde nal toplanıyor. Allahın kulu yok
İlk bedelli sermaye arttırımı kararının alınması (2021 Aralık ) sonrasındaki tufan da şirkete yatırım yapmaya başlamıştım. Bu süreçte farklı hesaplardan tuclk'den iyi paralar kazandım. En son 4,98 maliyetli hisselerim kalmıştı. Cuma itibarı ile şirkette artık hiç yatırımım kalmadı. Şirketin iş anlaşmaları,yeni fabrikası güzel potansiyeller barındırıyor ama bu finansal yük benim için çekince oluşturuyor. İleride yeniden bedelli sermaye arttırımı yapma kararı alırsa,maddi imkanım el verdiği sürece yeniden yatırım yapma kararı alabilirim.
DFG tarafından yorumlanan Tuğçelik Alüminyum ve Metal ( TUCLK ) Bilanço Yorumu 2024-Yıl Sonu ( 4. Çeyrek )
https://www.youtube.com/watch?v=Lq6YidKW5XE
İyi Seyirler.