Bugun de tavanı gördük 119 bin bekleyen var
Printable View
Bugun de tavanı gördük 119 bin bekleyen var
2. kez tavan bozuldu, tavan'dan satış mı oluyor yoksa emir mi siliniyor ?
Tavan da 380 işlem oldu
bugün gelmiş er meydanına, benden buraya kadardı..
https://i.hizliresim.com/2ykM3e.jpg
Dökülen dökülene güzel güzel, hala bir olalım iri olalım diri olalım satmazsak düşmez diyen grup yok ortalıkta :D
Tavan da 280 bin var
Gecen sene yapması gereken hareketi 1 yıl gecikmeli yaptı
22 lerde işlem görmesi de bırsey ifade etmez sırası gelen gider borsa da bazen hisseler gerek degerını yansıtmaz bu da hıssenın kotu oldugunu gostermez sabreden kazanır
Sn Efe kuzey Sallanan sandalye satışları patlamış mıdır, bilgin var mı, yoksa bu geçici bir durum mudur, sallanmayan da aynı rahatlığı vermiyor mu, bu hususlarda var mı diyeceğin ?ytd
Gecelerde bir haber paylastım agustos haberı ama foreks e dusmedı oraya dusseydı bu kadar beklemezdık
Yardımcı, ISO 9002 kalite belgeli üretim yaptıklarını, bu nedenle ürünlerinin özellikle dış pazarlarda tutulduğunu ve pazar ağlarının her geçen gün genişlediğini belirterek, şunları söyledi:
“Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle iç piyasadaki satışlar durgun. Bu nedenle ihracata daha da ağırlık vermeye başladık. Daha önce Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika kıtalarında 70 civarında olan ihraç ettiğimiz ülke sayısını, 77’ye çıkardık. Ürettiğimiz ürünün yüzde 60’ını ihraç ediyoruz. Bu yılın 7 aylık döneminde 15 milyon 60 bin dolarlık, 32 bin 860 ton çeşitli tipte çelik boru ve profil ihraç ettik. İhracatımız, döviz ve ürün bazında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 15 oranında arttı.”
Yardımcı, yıl sonuna kadar 25 milyon doların üzerinde ihracat yapmayı hedeflediklerini bildirdi.
Teşekkürler :)
Arkadaşlar goltasa geçtim. Allah hepiniz bol kazanç versin.
Anlık pasta olaydı ıyıdı
Bir yoklama alalım kimler var erbos ta
İşyatırım alısları bakalım cıtı ye giderse sonuc cok farklı olur
1 yıllık takasta cıtı ve doce en cok mal satmıstı %7lerden %1.2lere dusmustu karsılayan oyak tı 130 bin den 550 bin e cıktı simdi ise en iyi satıcı oyak
Karsılayan iş bakalım cıtı ye vırman olacakmı
Ben ilk yazdığımda kimse yuzune bakmıyordu ama kuslu sitede borsa ustaları yeni listeye almaya basladı
Bir hissede daha sıkısma var yazdım sildim bakalım nereye kıracak
Daha önce trede ettıgım hisseler den eskiler bilir
Suan dırenc altı aynı erbos un 25 alti oldugu gibi ust e kırarsa yazarım yoksa cok bekletebılır
Hiç böyle uzun süre uçmaya alışkın değiliz be, uçurrrrrrr.
Kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.
Erbos haber yollamış olagan dışi fiyat heraketlerı kamuya acıklanmamas bir haber yok diye
Millet uzaya gitti biz burda niye kaldık deseydi daha iyi olurdu 🤣
Bizim İcin fark etmez biz 20 lerdekı catısmadan zaferle cıktık
Tavan da 220 bin bekleyen 540 bin islem olmus
İsyatırım ı takip edelim yarın vırman olacakmı