Kayahan'ın şarkısı da seçim müziği olmuş ya Konyalılar dinliyor!Bizimkisi bir aşk hikayesi Recep Tayyip Erdoğan da söylüyor
Printable View
Kayahan'ın şarkısı da seçim müziği olmuş ya Konyalılar dinliyor!Bizimkisi bir aşk hikayesi Recep Tayyip Erdoğan da söylüyor
*rekabet kurumu: Yaş meyve ve sebzelerin toptan satışı alanında faaliyet gösteren 24 teşebbüs hakkında soruşturma açıldı
Geçmiş olsun.
Çok güzel diyenlerede çakıyorum bende
Bekliyorduk lakin o gün sonucu alıyorduk şimdi.
Randevu alamıyoruz.aldık sonuçlara gene doktor bekliyoruz bazı birimler gene randevu alacan der.
reçete,ilaç,ilaç adadedi,muayene para rapor niyeki o zaman
Süriye liler veriyormudur para.
geldim...
alışlar kayıpları karşılamaya yetmiyor
USD ve YÜRO artıyor..
faiz 18,48
Sayın kubilayhan23, forumu gereksiz bilgilerle şişirmeye gerek yok. Anladık sizde un var şeker var yağ var ama henüz helva yapamıyorsunuz. Kılavuzunuz sör oldukça da pek mümkün görünmüyor.
Ama size bir helva tarifi verebilirim. Şimdi mevcut iktidarın iki ayrı dönemi olduğunu bütün dünya öğrendi, mutlaka siz de duymuşsunuzdur. Bu dönemler:
LORD DÖNEMİ
REİS DÖNEMİ
Siz eleştirilerinizi yani malzemeleri ağırlıklı olarak % 90 LORD döneminden kullanırsanız ortaya maalesef helva çıkmıyor.
LORD kim mi?
Az önce imdadınıza yetişen sör iyi tanıyor sanırım, geçen üzerine toz kondurmadı.
Sonuçta eleştirilerinizin büüyüüük bölümü LORD ile ilgili. Muhattabınız ben değil SÖR. Saygılar.
yeter lan pala...
"1 Lira, 1 Yuan olmalı" topiği açayım mı?
Sonra mahçup olmayalım..
x maden ve kozaa iyi durdu....
enteresaannnnn
tcmb: Finansal piyasalarda yaşanan gelişmeler dikkate alınarak, 1 hafta vadeli repo ihalelerine bir süreliğine ara verilmesi kararlaştırılmıştır/son dakika
Normalde hemen müdahale etmeyi sevmeyen merkez seçim öncesi riske girmek istemiyor ..
LORD kim SÖR kim...
tüm samimiyetimle anlayamadım
ERDOĞAN, ASELSAN KONYA SİLAH SİSTEMLERİ AŞ TARAFINDAN KONYA'DA, UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMLERİ KONUSUNDA BİR FABRİKA KURULACAĞINI BİLDİRDİ
eldekini satıp oylar sarpa sarınca yenisi kuracakmış:bravo::bravo::bravo:
hey allahım zamanlaması ne manidar değil mi:kahkah::kahkah::evil:
Yoncada 70 kademe birden kayma var.
Trolkeri bedava ankaparka yollamak lazım
Doktor değdirdin 99 a
Dolar/TL 5.6179
5.69 u kirarsa 6.31e kadar önü açık
Ankapark’da Rollercoaster arızalanmış , millet yürüyerek iniyor ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...49862607e6.jpg
Dolar/TL 5.6297
BİST banka -5.70%
Almanya 10 yıllıklar negatife geçmiş ..
Dow future-1.10%
Dokar kaptırdı borsa koyverdi gidiyor
Dax -0.90%
FTsE 100 -1.61%
Cac40 -1.52%