Deutsche alıştı işin mal vermesine yine ondan satış bekliyor yukarıdan almıyor soysuzlar,işte vermeyince tahtada kuş uçmuyor 2 saattir.Allah belanızı versin sizin
Printable View
Deutsche alıştı işin mal vermesine yine ondan satış bekliyor yukarıdan almıyor soysuzlar,işte vermeyince tahtada kuş uçmuyor 2 saattir.Allah belanızı versin sizin
Arkadaşlar! Torunlar Gyo bilanço geldikten sonra bedelsiz açıklama ihtimali var gibime geliyor.Zira mevcut 1 milyar sermaye 2017 yılına ait. % 100 bedelsiz yakışır. Ne dersiniz?
Arkadaşlar! Dikkatli olun! Tahtada oyun çok büyük.Özellikle küçük yatırımcıyı dökmek için her türlü pisliği yapıyorlar.Özellikle Osmanlı Yatırımda bir sapık var. Dün ve bugün 15-20 kademe kasıtlı aşağı doğru zararına satış yapıyor.
Ak yatırım, aldıklarını Citibank'a virmanlıyor. 1.558.000 lot artıda.Deutsche 2.040.000 lot artıda.Sabah takasta Akyatırım 3.500.000 lot civarı artıdaydı.Sonra virmanladılar.......
İş yatırımdaki tiynetsiz onur noksanı haysiyetsiz,3 5 çakala tahtayı peşkeş çekiyorsun gurursuz herif.Adamlar at koşturuyor senin %50 sahipliğin olduğu yerde gözü kör hoyrat yobaz.
Arkadaşlar! Torunlarınıza sahip çıkın........:ok::whistling:
güncelleyelim..
https://i.resm.im/SJDStjH.JPG
:ok::halay::bravo:
Sayın KOMODOR değerli bilgilerin için teşekkür ederim. Bu pahalılıkta bu şirketin hisse değeri ucuz kaldı. Hisse fiyatı en kısa zamanda ederine gidecektir. Zaten hareket başladı. Bilenler tahtaya giriyor. Yeniden değerleme yaptırdıkları için beklenti bilançoda iyi gelecek.
Sayın Alexndr ve Sayın Komodor; blançonun güzel geleceğini ve değerlemelerin çok iyi olduğunu hepimiz biliyoruz lakin aracı kurumlar da tahminlerini alttan yazmaya başlamışlar.
Diyorum ki bunların dışında bilmediğimiz (aslında bilenler biliyor da) sürpriz bir gelişmeye de mi hazır olmalıyız? Malum dünya küçük, haberler hızlı. YTD.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
..ospu çocuğu spek! Günlerdir yemediğin y..rak kalmadı.Yeter artık ,bu şekilde mal alamazsın! Hele şöyle 8-9 lu fiyatlara çek.O zaman belki bir miktar alırsın.:vk:
Spek ! Son yıllarda işlemlerde gördüğüm en aşağılık yaratıksın.Ne yapmak istediğini ,sanırım kendinde bilmiyorsun? bu kadar kaliteli hisse ancak bu kadar hırpalanır. Patron uyuyor mu?
arkadaşlar bilanço tahmini olan var mı?açıklanma tarihi vs... teşekür ederim
Arkadaşlar! Dikkatli olun. Bu kan emicilere malınızı kaptırmayın. Bu kadar uğraştıklarına göre elimizde ki mal çok değerli demek ki.......:ok:
Geri zekalı Spek! Kaç gündür seans içi yukarıdan sat,aşağıdan alım fırsatı veriyor.Mal alacağım derken,sürekli kaptırıyor.:whistling:
Araya Şeker gibi parazitler giriyor, onlardan malı almadan gitmiyor.
Tahtayla oynayan zavallı Spek müsvettesi! Sayende günlerdir 6 lı fiyatlardan yaptığın işlemlerden dolayı,bir arkadaşım 100.000 lota yakın mal aldı.Sen devam et ki bir miktar daha alalım.:whistling:
Arkadaşlar ! Bu ...spu çocuklarına dur diyecek bir babayiğit yok mu acaba? Günlerdir hisseyi maymuna çevirdiler.Şirket yönetimi uyuyor mu? Uyumuyorlarsa , bu işlerin neresindeler???????
Şekerden işlem yapan ...spu çocuğu! 6 üzerinden sattığı 770.000 lotun hepsini yerine koydu.Yatacak yeriniz yok sizin ******** küçük yatırımcı düşmanları.:vk:
Şeker sattı mı, aldı mı?
2021 yili konut fiyat endeksi Ocak ile Aralik arasindaki artışını yaklaşık %100 artmış gördüm bir internet sitesinde
Tabi bazi GYO şirketleri %40, bazıları da %150 üzerinde artışlar yapanlarda olmuş
Bu sirketin gayrimenkul varlığı 12 milyar görünüyor. %60 değerleme artışı yapsa(8,8+7,2=16 milyar) yapar. Hisse ederi 16 lira olur
%70 degerleme artışı yapsa (8,8+8,4=17,2 milyar yapar). Hisse ederi 17,2 lira olur
%100 yapsa 8,8+12=20 milyar özkaynak yapar. Hisse ederi 20 lira olur.
Bakalim nasıl bir bilanço cikacak ortaya. Zaman azaldı.
Portfoyun kalitesine bakarsak %100 yaparsa çok iyi olur aslında. %70 bile değerleme yapsa, bu bile harika olur bence
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Sayın Üye! Değerlemeler yapıldı ve kapta 14 Ocak'ta bildirildi.Geriye doğru kap haberlerine bakarsanız görürsünüz.7,5 milyar civarında değerleme artışı var. Önemli olan bilançoya nasıl yansıyacak?Sabırla bekliyoruz.Zannımca tekkeyı bekleyen çorbayı içecek.Zira Deutsche' nin elinden kurtulan küçük yatırımcı kalmayacak gibi........:whistling:
Hocam teşekkürler, değerleme rakamlari benim gözümden kaçmış demekki. Kap haberine bakmamıştım. Ama benim tahmin de yakın gibi,,,,,,,,,her neyse
Yani 8,8+7,5=16,3 milyar lira gibi bir hisse ederi olacak o zaman. Kira gelirinin giderlere düşünebiliriz belki ama gayrimenkul satışı da yapmıştır muhtemelen. Gayrimenkul satışından belki 500 milyon ile 1,5 milyar arasi kar yazabilir ama ( ben yinede en iyimser mantikla gayrimenkul satışından kâr yok gibi düşüneyim )
Değer artışının birebir Ayni şekilde bilançoya yansımasını beklerim.
Yaklaşık pd/dd olarak 0,36 değeri olarak en ucuz GYO şirketleri arasında olacak muhtemelen.
Bugün piyasa sebebiyle guzel bir duzeltme de yaşamış oldu haliyle. Bakalım bilanço gelince yoluna devam eder bir muddet daha.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Arkadaşlar! Çete çaktırmadan mal toplamaya devam ediyor,bilginize!!!!!:whistling:
kabaca 16 milyar özserrmaye ve 0,50 pd/dd(en düşük gyo değerlemesleri) ile hesap yapsak kağıdın ölmüşü bitmişi 8-TL ye gelir. ytd
Arkadaşlar! Vergi dairesi bilançoda 885.000.000 TL faaliyet karı var.Kambiyo zararı ve 350.000.000 TL kısa vadeli gidere rağmen 188.000.000 zarar açıkladı.Konsolide bilanço da diğer gelirler ve tarihi değerleme rakamıyla gelecek artı bilançoyu siz tahmin edin.Günleredir bu kadar tepinmelerinin sebebi olsa gerek!!!!!!!:whistling:
Arkadaşlar ! Bu ...spu çocukları , pislik işlemlerinde vaz geçmeyecekler anlaşılan. Ama haklarını yemeyeyim; bir aydır günlükte o kadar çok kazandırdı . Seans içi yukarıdan sattım ,aşağıdan aldım.Sadece kendini uyanık zannediyor,zavallı.........
Arkadaşlar! Bu robotlara küfür edeceğim ancak; neresine, nasıl edilir bilemedim.Hiç durmadan saçma sapan işlem yapıyorlar.......
Ben burada günlerdir '' Arkadaşlar'' diyerek paylaşımlarıma başlıyorum.Ancak bu hisse de pek küçük yatırımcı yok gibi.Zira eğer olsaydı sayfa bu kadar boş kalmazdı.
Her neyse,ben görevimi yaptım.Mal önümüzde ki günlerde gerçek değerine geldiği zaman,sayfa onlarca yatırımcı ile dolar.Klasik küçük yatırımcı hali bir kere daha tekrarlanır.......:whistling:
4,50 den beri burdayım:thumbdown:
5.3 milyar net kar. 14,5 milyar özsermaye. pd/dd 0,43 f/k 1,19
Sayın üye bir de 1.670. civarında olan karı Şişli Tapu sicilde bir gecikmeden dolayı kâr tablosuna yansıtamamışlar. O da gelse 7 milyar kar gelecek. Şimdiden 1. Çeyrekte 1.670 kâr garanti. Burada çok hikaye var gibi, yazılmayı bekleyen... Bir kaç yıl güzel iş çıkaracak gibi. Ytd.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.