https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bfc0629724.jpg
Credit ufak ufak alýma devam ediyor. Ayrýca bugün kademelerde düne nazaran çok dolu
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bfc0629724.jpg
Credit ufak ufak alýma devam ediyor. Ayrýca bugün kademelerde düne nazaran çok dolu
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ek 18014
Normalde grafik atma iþi biraz zahmetli olduðundan fazla paylaþamýyorum. bir de çok dillendirmemek gerekiyor.
ama görüntü budur. saatlikte büyük bir çanak var. bir de sýkýþan bir üçgen içindeyiz. 5.10'u aþamayýp dönmesi bundandýr. ya bu seans sonuna doðru yada pazartesi bu üçgenin kýrýlmasýný bekliyorum. yukarý yönlü olursa çanak da çalýþýr. hayýrlý günler.
güzel haberler yakýndýr inþallah.
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2-6 nisan aralýðýnda citi 320 bin artýda gözüküyor!!
Erdoðan pazartesi günü yatýrým teþviklerini açýklayacak.
128 milyar liraya ulaþan yatýrýmlar için verilecek süper teþvik paketi 9 Nisan`da açýklanýyor.
Baþbakan Binali Yýldýrým’ýn, toplam tutarý 128 milyar liraya ulaþan yatýrýmlar için verileceðini bildirdiði 23 proje ile ilgili teþviklerin 9 Nisan Pazartesi günü Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan tarafýndan açýklanmasý planlanýyor.
Daha önce iki kez ertelenen törende 7 sektördeki projelere teþvikler duyurulacak. Projelerde baþý petro kimya alaný oluþturacak. Ayrýca ilaç, tarým ve saðlýk alanlarýnda projelere destek saðlanacak.
28 Mart'ta "Yatýrým Ortamýnýn Ýyileþtirilmesi Koordinasyon Kurulu Tanýtým Toplantýsý'nda konuþan Baþbakan Yýldýrým, "Stratejik yatýrým türünden 128 milyar TL yatýrým teþviðini onayladýk, bunu önümüzdeki günlerde paylaþacaðýz. 2017'de yaptýðýmýz gibi ekonomi ile ilgili kapsamlý bir eylem planý hazýrladýk. Amacýmýz yatýrýmcýlarýn iþini kolaylaþtýrmak" demiþti.
Hergün aðýrlýk ortalamasýnýn altýnda kapatmayý nasýl baþarýyorsun ******** kaðýt:vk:
Gunlukcu öpe öpe bir hal oldular.duzenli terse yatiriyorlar.aksam alip ertesi gun sabah 10.10 gece vereceksin
LG-H818 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakko stratejik ürünler üreten bir þirket olmadýðýndan açýklanacak bu teþvik paketiyle yakýndan uzaktan alakasý yok. Tekstil sektörü ile ilgili hazýrlanmasý beklenen diðer teþvik paketinden de Vakko'nun yararlanmasý %0.5 ihtimal. Çünkü Vakko'nun konsepti farklý. ( teþvik kumaþ, iplik, havlu , dokuma v.s hammadde ve ürün ihracatçýlarý için olacaktýr) Kýsacasý Vakko'nun teþviklerle bir ilgisi ve bu baðlamda beklentisi yok. Vakkonun tek beklentisi , Vakko'nun vizyonunu geniþletecek ve uluslararasý piyasada lüks bir marka olmasýný saðlayacak bir stratejik ortak bulmak. Aðustos ayýnda baþlamýþ olan süreç devam ediyor ama ne zaman sonuçlanacaðýný sadece Hakko bilir. Ben açýkçasý kýsa vadede bir geliþme olacaðýný düþünmüyorum. Bu süreç uzun vadeli bir plan. Keþke bir geliþme olsa da haftaya duyrulsa ama bence kusa vadede zor. Dolayýsýyla Vakko satýlacak 10 lira olacak 15 lira olacak uçacak roketleyecek diye düþünen arkadaþlar 2 kere daha düþünsünler hatta 5 kere daha düþünsünler. Bu iþler öyle sattým oldu yaptým oldu iþleri deðil. Yarýsý boþ hayallere kapýlmayýn. Þirket kar ediyor, artýk kar payý daðýtýyor, büyüme hedefleri var v.s bunlara inanýyorsanýz uzun vadede kazanýrsýnýz. Satýlacak biz de parayý 2'ye katlayacaðýz diye beklerseniz belki 1 hafta belki 1 sene daha beklersiniz kimbilir. Sadece
Hak ve Hakko bilir. ( y.t.d kiþisel yorumumdur)
Ek 18046
KY'nin elinden 4 milyona yakýn lotu kapmýþlar diye anladým.
Gunluk takasa bakarak nasil anladiniz.:))
LG-H818 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn Albay.1 tane nick'im var 1 tane de hissede muradým var. ( vakko) inþallah hepimizin muradý tez olur. Hakko 'da kazanýr biz de kazanýrýz. Büyük laf ettim mi acaba diye düþünüyorum. Hesapladým kitapladým 5.75'e bi dokunur dedim.Allah utandýrmasýn ,5.75'i görsek de yazmaya devam edebilsem :)
2018-2019 öðretim yýlý itibariyle moda üniversitesi de eðitme baþlýyor.
http://www.vakkoesmod.com/tr/duyurular
Eskiden bir kenanx vardý ne oldu ona yasýyor mu. Yok ansýzýn bir gece haber gelblr falan diyordu. Ne oldu kactý mý haber yoksa??
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bol Þanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonlarý olsun.:cck:.....:wave:
þu yazýlarýn üzerine týklayýn linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIÞMA >>> KATILIM LÝNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
ÝZLEME >>> TAKÝP LÝNKi
Neyse yazmamasý daha iyi. bir kere onun yüzünden böyle paylaþýmlar yaptýðý için güvenemeyip 5,2 den satamamamýstým. Burdan beni duyuyorsa eline ne gecti kenanx sorarým sana paylaþým yaptýn da ne oldu o kadar.þimdi nerdesin?
Haftalýk Hisse Yarýþmamýza Kurallara uygun 3 hisse seçin
Bir hafta yarýþalým.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...89#post1985989
Umutlarýn tam yeþereceði günlerde kimsenin umudu kalmadý galiba. Tüm vakko forumlarý bitik.sessiz çaresiz yetim öksüz boynu bükük
temmettümü bekleniyor acaba.
Ek 18097
Görüntü budur. Aþýlamadan çubuk býrakýlýp dönülen 6. denememiz. Geçilmesi istenmiyor açýkça. Aþýldýðýnda da çok sert bir patlama olacak.
Teþviklerde ters köþe oldu. Vayy bee. Bilindik 3-4 firma var. Sadece sasa ve bmc tahmini tuttu. Forumlarda millet atýp tutuyordu. Heyt beaa. Öyle mabaddan sallamayla olmuyor bu iþler.
Teþvik kapsamýnda deðildi zaten siz nereden umutlanmýþtýnýz.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben genel bir bilgi olarak yazdým, Vakkoya özel deðil.Geçmiþ mesajlarýma bakarsanýz bu teþvik haberleri çýktýðý ilk günden beri Vakkonun teþvikle yakýndan uzaktan bir ilgisi olamayacaðýný yazdýðýmý görürsünüz. Hatta dahasý þöyle bir yorumum da var, verilmesi planlanan tekstil/konfeksiyon teþviðinden de Vakkoya pay çýkmayacaktýr.
yukarý nazlý aþaðý hevesli ........ hissesi
Aq senin gibi kagidin belki ozaman ciktigin yerde kalmayi basarirsin
Sabah sat akþam al vakko.taktik
ytd
çok kazandýrdýn ya taban yaptýr aq:vk:
istediði kadar mal toplasýn dursun ..... önde gideni
Ne yapacagini þaþýrdi ,hareketlere bak
EVA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Silkeleme sonrasi yerine koyacak gibi ama ...ytd
EVA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar 16 nisan temettü tarihi ve 16 kuruþ yazýyor
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse baþý 16 kuruþ mu oluyor
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.