işyatırımın tahmini yıllık 493mil. benim beklentim de bu yönde. ilk çeyrek 200 mil. açıklamasını bekliyorum.
Printable View
işfinans travması yaşatıyorlar**işfinansa baktıkta zaten azınlığa düşmüş işbank.**borsadan borsa paylarını toplayanlar % 32 lere gelmiş...şirketin ana sahibi işbank azınlık olmuş***çok önemli işler***
defter değeri nominam alrı ve bir kısmnıda şirket parasından temettüden * toplanan hisseler 200 milyon civarı olmuş..yani yattık kalktık aaa hisseler 4 liralara dayanmış...500 milyon üstü kar****yok örneği...işsandıksal önemli işler yapıyor...chp kısmıda uyuyor..işgyo da aynı yoldan gibi **izleyenler??çoğalıyor..devam etsinler bakalım bu kim olduğunu kimsenin bilmediği spek ler**??ohhh ne rahat lüküs hayat 500 milyon kar yazak..oh ***petrol ofifi gsm falan derken işfinans travması en kötüsü oldu..yeni bir işbank grup ortağımız da oldu...işgyo da sırada gibi ..defter değeri yerlerde sürünen başka şirket kalmadı borsada.merdiven altı şirketler bile daha değerli**var bi şeyler ..tam araştırma gazeticilik işi.***
Hele şükür 1 .27
Derinlik atman çok iyi alıcılar ağırlıkta eyvallah
ısgsy ısfın en çok yükselenler listesinde
bu arkadaşta bir hamle yapsa süper olacak...
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=M2RFhttp://imageturko.com/?di=JDR3
Bugün de ak alıyor, yabancı alıyor gibi gösteriyor, diğer ayak da halk, bana inandırıcı gelmiyor, hep organize, temmuzdan beri hisse sürekli baskı altında.
operasyona bir an önce başlasalar
üç kuruş karı görüp satacak çok
basın düğmeye ....
Hacim yüksek. Artıyor. Neden sizce?
http://i.hizliresim.com/jymPZm.png
hacim bence yok satan alan aynı lot, bence organizaston işi, alıcı da az satıcı da. Hiç bir hareket yok, bir tarafa dönse de heyecan olsa..
Millet bezmiş bu hisseden. Yüzüne bakan yok. Baskılı hisseye kimse girmez. Giren dersini hep almış. Bir daha dnmez kazığını yiyen. Tabi bir kaçımız hariç.
işgyo süründürmeye devam ediyor..tıpkı işfinansta yıllarca yapılan gibi..işfinansta neler oldu bitti..önemli..işbank kendi iştirakinde azınlık hissedar oldu..nasıl becerdiler araştırmacı gazetecilerin işi artık..yeni büyük ortak hisse değerlemesinden 500 milyon üstü kar*sağladı.yok böyle kazanç borsada..işfinans başarılı*operasyonları sonucu g.müdürü suatı 2 anaortaktan biri tskb ye y.başkanı olmuştu .1 yıl falan dayandı.işfinans diğer ana ortak işbank y.müdürü şimdi tskb ye de y.müdürü olmuş...neden*bilmiyoruz..bu arada işfinansın 2 büyük ana ortağı kurucuları**işbank ve tskb işfinansta azınlığa düştüler **komedi gibi..nasıl becerdiler..***araştırmalık tabi.**sıra işgyoda mı **acaba...aynı travmalar defter değerleri şirket ödemeli temettüler**falan filan..azzz kaldı**....izleyenler çoğalıyor iş gyu çökertme birilerini iştahlandırıyor**gibi.**malzeme çok verin malzemeleri.***
Neden iş bankası ISFIN'da azınlığa düştüğünü düşünüyorsunuz?
İlgili linklerde iş bankası ve iştirakleri %50'nin üzerinde gözüküyorlar.
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...l-kiralama-a-s
http://www.isleasing.com.tr/yatirimc...taklik-yapisi/
1,26 da saglam alici var.Satisa gelen her lotu aliyor.Y,T.D
isfin, isgsy, işyat harekerli, buna kazık bağlamışlar, kalkmıyor, daha önce girenler zarar etmişler, bu sefer diğerlerin rüzgarından hiç etkilenmiyor.
ısfın ve ısgsy yine en çok yükselenler listesinde
bu uyuz eşek neyi bekliyor
bir kerecik girse şu listeye....
Propolis düşüncelerinin hemen hemen hepsine katılıyorum bilinçli bir operasyon yapılıyor, böyle bir operasyon iç yönetimsel desteği olmadan olabilecek birşey değil bu tarz işler amerikada avrupada yapılsa adamın yedi sülalesinin malina el koyarlar kimbilir birileri masak,spk şikayet eder sonra neler olur neler.
Katılacaktım fakat grip oldum ateş falan :) yoksa sağlam sorular hazırlamıştım.
O kadar burdan yazdık arkadaşlar organize olalım hissedarlar olarak haklarımızı savunalım,şirkette meydanın boş olmadığını görsün diye ama kimseden cit cikmadi. Eğer hissedarlar olarak gördüğümüz yanlışları yüksekten seslendirip şirket yönetiminin önüne koymazsak onlarda hissesine sahip çıkmaz hissede böylece birilerinin oyuncağı olur. Şirket şöyle okkalı bir geri alım programı açıklasa öyle çok değil 20 .30 milyon tl hisse alsa bak bakalım şenlik oluyormu olmuyormu en az 3 tl olur hisse. Eğer borsayı yatırım amacı olarak görmeyip aldım sattım cıktı çıkmadı olarak görürseniz sonucu bu olur.
Bu arada genel kurul gündemine madde ekletmek istedim genel müdürün istifasının istenmesini red.ettiler gündeme almadılar. Genel kurul dokümanlarında var madde isteklerim.
her türlü hesabı bırakıp son bir seneye baksak en düşük 1.17 seans içi görmüş
bugün itibariyle borsada % 20 kadar artmış son bir yılda
bu senedin 1.40 civarı olması normal
nedir bu oyunlar ky diye aptal yerine koymalar ytd....
En son lodge otel için sordum ismer a.s. bedavaya kiralamışlar nasıl olur diye. Adamlar hikaye anlatıyorlar.
Gördüm. %5'ine sahip olmak gerekiyormuş.
http://www.isgyo.com.tr/Sites/1/uplo..._(1)-12101.pdf
Is yatırım nasılda satıyor iştirak şirketinin hissesine seans sonuna doğru yalandan. Amaç hissenin kapanışını düşükten yapmak.
Ondan sonra vatandaşın piri çıkıyor neymiş spek falan inanmazmış. Satış yapacaksın eyy isyatirim seans sonunu neden bekliyorsun? Amaç hisse satmak değil hissenin değerini bozmak.
Sabahtan beri 1.27 işlem yap tam seans kapanacak operasyonlar devreye gir 2 kademe aşağıdan kapat. Siz bu işlerle alsanız alsanız benim oğlanın ..... alırsınız bizde salagizya.
Kapanış ve açılış seanslarınd DF fiyatına bakarak istedikleri gibi kapanış yapıyorlar. df 1.26 idi, 1.25 yaptılar son saniyelerde, ben tahmin ettim, 1.26 alış yazdım 1.25 ten geldi. Derinlik penceresinde yoksa koydurtun.
http://i.hizliresim.com/p6lmnn.png
O vatandas dedigin benmiyim? Aksam kapanista satamazmis satarsa spekmis fln filan. Geciniz diyorum, Borsa bu inerde cikarda.Nie aksam satamiyor? Niye hemen telas oldunuz. Iyi yatirimci duygulari olmayan yatirimcidir. Daha teknik bile duzelmedi. Dun dedim teknik bozuk die bakin bugun dustu. Once bir teknigini duzeltsin. Ben spek mpek inanmam bunlar fasa fiso. Islem hacmide cok onemli degildir onemli olan dusuyormu yukseliyormu o onemli. Islem hacmi cok artmissa hisse olmasi gerekenden dusukse genelde toplandigina dalalettir . yuksekteyken islem hacmi artiyorsa dagitildigina dalalettir. Ama dedigim gibi islem hacmi cok onemli degil. Bakalim teknigi duzelince tekrar yorumlariz gidisati.
Bu hüsran duygusundan nasıl kurtulcaz
La akşama kadar dimdik dur akşam bi anda göçüver
Yorumlarını kendine sakla, akıla ihtiyacımız yok neyi inanıp neye inanmadığın da beni ilgilendirmiyor. Seninle polemiğe girmekte istemiyorum üslubun doğru değil. Hem spek fasa fiso diyor inanmiyorsun ,hemde kagadin toplanıp toplanmadigini söylüyorsun.
Bu arada bilmeyenlere açıklayayım spekülatör türkçe anlamı (Gelecekteki fiyat değişikliklerini tahmin etmeye çalışan, yonlendiren ve bu yolla kar elde etmek amacıyla alımlar, satımlar ve beklentiler üzerine işlem yapan kimseye verilan isimdir.) bu da suç değil.
Kimsenin kimseye akil verdiği fln yok .Kimsenin akla ihtiyacida yok. Ancak burda insanlar olaylari kendine gore yorumlayabilirler, herkesin dusuncesi farkli olabilir. Bu digerini nie rahatsiz ediyor bende onu anlamiyorum.
Senin ifadelerinde pek hos değil. Benim icin vatandasin biri demissin. Hosmu simdi bu. Neyse istegen istedğine inanir. Sen spege inanirsin ben inanmam ama sonucta ben spek inanmiyorum die bu seni rahatsiz etmemeliydi. Spek inanmiyoruz die vatandasin biri olduk. Bundan sonra senin hakkindada yorum alinti vs. Yapmiyacagim. Benim yorumlarim beni baglar, yorumlarimdan rahatsiz olan varsada bunu nezaket cercevesinde elestirebilir. Senin gibi karsidakine terbiyesizlik yaparak değil. Artik bende polemige girmiyeceğim.
Önce sen kendi üslubuna bir bak. misli, muşlu, fasa, fiso diyen sensin. Bir fikir ve düşünceye katılmamak ayrı şey faso fiso diye küçümseyerek alaycı konuşmak ayrı sey. Ben sana vatandaş demişim bu mu zoruna gitti? Benim sana terbiyesizce hangi ifadem var? Akıl verir gibi yorum yazıyorsun şahsıma, bende sana açık net söylüyorum aklını kendine sakla diye bu kadar basit.
Hayırlı haftalar. Artık ralliyi göreceğimiz bir hafta olur inşallah.
inşallah
ufak bir rally de olur en azından
fiyatı çok geri kaldı
çok baskı yedi....