1.04 geldik umarım hayırlı olur..
Printable View
1.04 geldik umarım hayırlı olur..
Taktirliksin spek küfretmeyecegim ytd
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin yerine ben kufretsem olurmu
Her kağıt ta bir spek vardır. Ama bizimki en ya.sağı
Şu % 2 çıkan borsada % 2 düşen uşak tan adı kağıt varmı. Sabah 1.05 ten seni satıp uluun almadimda mallik ettim
Bedelli zamanında patron 1.02 den 25 milyon lot aldı ya işte içimi tek rahatlatan yer orası. 7 aydir maliyetine patron bekliyor demek ki ky epey var hisse de .azalacaginida zannetmiyorum uşak diger hisselere nazaran ucuz kaldı ky aliyor 1.07 den 4 gün kapatmadan birsey beklemiyorum
8 tl yi görmüş hisse 1 tl de sürünüyor ve 1.07 yi geçsemmi geçmesemmi diye kara kara düşünüyor. Avr..dını skyim böyle spekin.
bi cacık olmaz 1 kişinin keyfine bakan hisseden
Bu hissede;
1.03 altında, üst üste iki kapanış görmediğim sürece, elimdeki hisseleri asla stop loss yapmam!
Bu da benim prensibim.
Uşak seramige Tanışlar holding diye bakmakta yarar var.Tanışlar toprağı çıkarıyor seramik yapıp satıyor. % 60
Ihracat ediyor.yeni trend evlere granit yapmak.fayanslara 3 boyutlu granit resmi basiyorlarmis.ev hanımları artık granit istiyor. isleri iyi .Daha oncede dedigim gibi hisse maliyetide benim icin önemli faktörlerden biri. Patronun 25 milyon lot maliyeti 1.02 lira Tanışlar in daha eski kasadaki lot maliyeti de daha yüksektir.aşagi götürmez .7 aydir 1 liradan toplamaya çalışıyor. Hele hergün 5 milyon lot hacmi görünce gülüyorum çünkü 500 bin lot olmaz bile bu demektir spek tahtada.Benim hisseleri nah alır.
2010 da ihracati % 30 çıkarmak mis hedefleri.şimdi % 60 olmuş. Galiba % 100 Olunca kağıt çıkacak.
Şu s400 mevzusu kapanmadan hisselere girmem.
HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.
S 500 başlayacak yakinda
http://share.matriksdata.com/share.a...07172052270710
Sıra Uşak gibi primsiz hisselerde bence.
http://share.matriksdata.com/share.a...07182143071766
Buraya gelecem inşallah , diğer tarafta az bir işim kaldı.
http://share.matriksdata.com/share.a...07192134168399
Basın da ikinci bir bedelli sermaye artılı dedikodusu çıkmıştı. Ama henüz bu yönde bir durum oluşmadı.
Belki bedelli olayı beklentisi ile hisse 1.00 civarına takılıp kaldı.
SPK, hangi borsa şirketine aynı yılda iki kez sermaye arttırma izni vermiş te, Uşak'a verecek? Hemde bedelli!
Daha Ocak ayında tamamlandı sermaye arttırımı!
Onu bunu bilmem, hissenin teknik olarak bir sıkışma yaşadığı muhakkak.
Ümidim yukarı kırması.
Zira geçen hafta, aşağıyı denedi, 1.00' in altına kimse vermedi.
Bakalım bu hafta ne olacak?
Hayırlısı diyelim.
Dalga geçiyor kahve evladı
Bir patron mağduru hisse daha...yazıklar olsun...
Değerli Üstadım, UŞAK da o kadar çok ky konuşlanmış ve son çare olarak sımsıkı sarılmış durumda ki, anlatamam. Bu nedenle patron da sanırım kağıdın hareketlenmesini istemiyor olabilir. Yoksa, grafik ve indikatörler de zamanın çoktan geldiğini haber veriyorlar. Bu sıkışıklık daha ne kadar sürdürülebilir bilemiyorum.Saygılarımla..
1,02-1,03 te tutunca noluyor bir anlasam. bıkıp satıyor mu herkes ki
Bu hafta usak haftası olsun bakalım.hayırlısı..
Ytd
Orb...u coccu 31 31 alıyor 69 69 alıyor. Sapık ruhlu kahve evladı meydanı boş bulmuş küçük yatırımcı ile dalga geçiyor. Şu memlekette bir tane adam gibi adam yokmu yahu bu fahiş evladının elindekileri alıp madara edecek sonra bize dalga geçirtecek.
31 cinin bulaştığı kağıtlarda cacık olmuyor genelde
Şu 1.07 deki direnç o kadar komik ki sadece 900 bin küsür. Şuan hisse fiyatının 1.07 olması kadar saçma komik ve vahim olması gibi.
http://share.matriksdata.com/share.a...07302140094363
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki gündür Uşak'ı gıdıklıyorlar. Faizler düştükçe Bolu gibi diğer abartılı düşmüş hisselere de girecekler. Zira İnşaat sektörü ufak ufak canlanmaya başladı. Haydi hayırlısı...
işin garibi adamda hiç mal kaptırıyorum endişesi yok.
Allah senin belanı versin spek misin nesin.
Allah senin bin türlü belanı versin inşallah spek.
bu kadar çok ky ile kaldırmaz bunu kolay kolay
alan satan yok 03-04-05 top çeviriyor