Swap larla beraber 14.50 yi hacimli geçebilirsek önümüz açýlýr belki..bist100 105 binlere selam çakacak muhtemelen..
Yatirim tavsiyesi deðildir..
Printable View
Swap larla beraber 14.50 yi hacimli geçebilirsek önümüz açýlýr belki..bist100 105 binlere selam çakacak muhtemelen..
Yatirim tavsiyesi deðildir..
Usd 6.76 ya düþmüþ þu an için dedikodusu bile yetmiþ gibi
Swap anlaþmalarýnýn hazýr olduðunu düþünüyorum, sadece zamanlama meselesi.. Perþembe günü merkez bankasýnýn politika faiz indirimi sonrasý (beklentilerin biraz üstünde bir indirim) açýklanacaðý fikrindeyim. Döviz kuru dengesini stabilize etmek için..
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Sayin @Doctorre den bilanço ile ilgili bir yorum almak iyi olurdu Mart 2012’den beri hisseden çýkamayan birisi olarak. Kendisi de benim gibi yýllardýr burada ve bilançoyu önemsiyordu.
-2012 yýlýnda bölünmeden önce ayrýldým. Yýl 2020 fiyat bölündüðü fiyatýn ve zte nin aldýðý fiyatýn altýnda. Bölünmüþ hisse yýllarca iflah olmuyor en büyük tecrübem bu oldu. Fakat netaþ telekom gibi büyük bir þirket küçük yatýrýmcýsýný zor durumda býrakýyor.
-Benim aldýðýmda 55 tlydi. +++ rakamlara cýkana dek 3 ileri 2 geri tam bir psikolojik savaþ verdi.
-Bilanco, sermaye artýrýmý, ceo gibi haberler birbirini testeklemeli +++ rakamlar için aksi zor görünüyor gibi.
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yaz yagmuru gýbýsýn netaþ
hacýmde zaten kolpa býzým spegýn tarzý
metroyu netaþta at koþturtmazlar
Galip Öztürk ün gücü yetmez Netaþ da. O ancak sýð ve patronu ile anlaþtýðý hisselerde iþ yapar.
hele ki yaklaþýk 8 milyon lot satýþta beklerken.
Yuhhhh YKB nin alýmlarýna bak..hayýrdýr inþallah.
Merhaba
Bilançoyu sizin dediðiniz gibi önemserim ve iþ baðlantýlarýný bulmak için bu yýllar içinde çok çaba sarf etti(m)k.
Bilanço konusundaki fikrimi ve bundan sonrasý için düþüncemi özelden baþka soranlarda oldu.
Açýkçasý bilançoya bakinca satýþlar artmýþ. Brüt kar ciddi yükselmiþ. Banka borcu bir miktar kapanmýþ. Lakin yine zarar.
Mavi yakalý çalýþan sayýsý topu topu 30 kiþi azalmýþ. Toplam sayý yine yüksek 2446.
Yöneticilere ödenen para azalmýþ.
NETRD nin satýþ yönundeki süreci devam ediyor. Bu süreci merak edenler için 2019 un sanýrým Mayýsýnda baþlamýþtý.
Bunlar bana göre hep ortada haberler ve düzelecek pompalanýyor. Büyük ihale haberi yok.
Kazanç nereden geliyor diye baktýðimda telekom teknoloji ve BDH tan geliyor. Bdh tarafý istanbul havalimaný ödemesi deðilse o tarafta denge saglanmiþtir.
Uluslararasý piyasadan kazanç çok ciddi düþmüþ. Kamu daralmýþ.
Sonuç bundan sonra ne olur:
Netaþ bu uçar giderde. Tekrar geride döner. Fakat hareket çok yavaþ. Netaþýn tarihinde hareketleri hep hýzlý olmuþtur. Böyle yavaþ hareketler geri dönmüþtür.
Umarým bizim hayallerimizde hak ettiði yerlere gider.
Saðlýkla kalýn.
ismarlanmis soru da bana gelsin lütfen :)
Amerikaya satislar neden artmis mesala :)
Amerikaya satýþlar neden armýs DVk_psh,,,
Bizi kýskanan almanya 5g frekans ýhalesini yaptý 6 mýlyar euro kazandý býz nýye yapmýyoz yoksa daha once yapýlan 2015 4.5 frekans ýhalelerýnde odamý verýldý
Güzel soru, acaba nedir nedir???
Bazýlarýna soru sormaya gerek yok. Kendine sorup cevapliyor. Amcasý olanlarý sevenler. Körler saðýrlar birbirini aðýrlar.
Buyrun forum babanýzýn yazýn kendi kendinize cevap verin.
Neden kendiniz dýþýnda yazandan bu denli rahatsýzsýnýz.
Türkiye'nin çok büyük bir bankasýnda çalýþýyorum...korona virüs döneminde binlerce bilgisayar alýndý kurumuma...yazýlýmla ilgili de uzun süredir yapýlan yatýrýmlar katlanarak arttýrýldý...hemen hemen bütün büyük firmalarýn da ayný süreçleri bire bir yaþa digini da düþünüyorum...yani çok ama çok büyük bir pazar tekno.ve yazýlým ve biliþim...hissenin yonu,sektörün rüzgarý,çaðýn ihtiyaçlarý,kaðýdýn uzun vadeli ucuz olmaasi(diðer sektörel kaðýtlara kýyasla) iyileþen bir bilanço...gündemin trend topic olan(1 milyon yazýlýmcý) mevzularý.....rüzgarý arkasýna almýþ bir hisse durumlarý söz konusu. Artýk kývýlcýmý cakicak bir haber yani yað var seker var un var,helva yapma durumu söz konusu...su asamada özellikle bu platformda marketing yani pazarlama sýfýr...yani kimse bu hisseye girmezse,kaðýt iyice siglasirsa,alým fýrsatý vermeden patlasýn hesabý...Yuklenin...zaman tam zamaný....rüzgar arkamizda bundan sonrasý biraz da yatýrýmcýlarýna kalmýþ..kaðýt zaten toplu,borsada beklenti satýlýr...bilanço düzelince yapicagi hareketler isc Petkim garan gibi olur.,..
Usul usul olmaz..! Þimdi yarýn bi tavan, arkasýndan þakkanadak bi tavan daha, Sonra diyecekler, kesin alanýn elinde kalýr diye... Arkasýndan þakkadanak bi tavan daha... Ne oluyor bu Netaþ'a diye þaþýracaklar... Arkasýndan þakkanadak bi tavan daha yaptý mý..! Çil sürüsü gibi daðýlýrlar... Satanýn da, günlükçü tayfanýn da dahil kimsenin de almaya totosu yemez.
Patates fiyatlarýný dusurmek ýcýn yapmýslardý bu numarayý
https://www.youtube.com/watch?v=KcWwDAbRRAg
acýlýsta aþagý yonlu basladý baktý satan yok tuzaga dusen yok yonu yukarý verdý sanýrým
Demekki 14.40 hacimli gecilince, önü acilmayip daha çok kapanýyormus [emoji38]
Redmi 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Sabah toparlamýs ne guzel yukarý gýdýyordu oysa
Ralli var mý., Ralli.....!?