Sanırım bir bozuk durum var yabancı bu hisseyi bu fiyatlardan nasıl toplar spek Inn mıdır mali bu fiyatlardan veriyor yabancıya yada pzevenk mi yada başka bir bok mu
Printable View
65.000 LOT İŞLEM OLMUŞ 135.000 TLLİK İŞLEM OLMUŞ 4TLDEN EN FAZLA 34.000 LOT İŞLEM OLMASI GEREKİRKEN kalan 30.000 LOT galiba VİRMAN OLACAK YİNE GLOBAL VE Yapı kredideki lotlar deutuche geçti demek ki aracılar deu için toplamış çarşamba da
finans 150.000 almıştı onlarda finans takasında görülmüyor balım papaz kimin elinde kalacak
https://i.hizliresim.com/3665Lr.jpg
https://i.hizliresim.com/y66W47.jpg
https://i.hizliresim.com/7aaJAa.jpg
Bugünde 171,424 doceye virman...
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doce nin elinde 386.891 adete çıkmış.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
öncelikle takas taki lot adeti kaçtır 13 milyon mu
yoksa 3,650vbin mi
eğer 13 milyonsa
Alman Kurumunun uhdesindeki 386 bin lot bir bok değildir
eğer 3,650 bin lot ise takas 1/10 unu toplamış ise fiyatı nıye burada tutuyorlar
Alman Kurumuna hisseleri Türk speki niye bu fiyattan veriyor
Daha sonra 12 tl den milletin eline versinde memlekete geçirsinler diye mi
sorulması gerekn sorularn cevapları nedir
Sard kafamızdaki soruları hisse almadan cevaplamamız lazım aldıktan sonra da gelişmeleri takip edeceğiz elbette..eğer tahtaya güveniyorsak her türlü alavere-dalavere bizi hedeflerimizden uzaklaştırmaz olumlu gelişmeler ise bizim inancımızı arttırır..Yabancı alımları da her tahtada heyecan verir, bunu kullanan spekler de vardır lakin bunu mal boşaltmak için kullanmak isteseler bil ki bu fiyatlardan olmayacaktır,olması da mümkün değildir....Herkese hayırlı kazançlar..
dün açılışta hemen 3.80 gösterdilerse açılışta hemen 4.20 gösterebilirler saatlikte tobo oluşturmak için:)
Nolcak
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani ne olur bu hisse aldik bekliyoruz. 4 maliyetle..gidermi kalirmi dusermi. Yabanci neden aliyor bu hisseyi daha dogrusu gercekten aliyormu yoksa fake hesap mi
Her gun 500. 1000 lot derken saka maka elimizde 10 bn lot.oldu..tahta bombos..zaten allahlik
4 5 gundur surekli kan kaybetti yuzde 10 dustu yasak kalkti gene hareket yok
Bilanco ile ilk hareket 4.40 ve üzeri buralarda cok oyalandı bayada mallandı kendi elinde zaten cogu vakıf patron bizim menkul kendinden global doch calıştı 3 milyon dağılımın inan coguda kendindedir avm satışı cok uzadı bilanco sonrası karı gören satsın diye bekliyor olabilirler 4.4 ila 4.80 arası kimse kalmaz bi haberle satış tamam dedimi kapalı gişe 8 lira yol alırda biz olurmuyuz onu bilmem sabrım bitti bugun 6000 verdim bile zarara
4 tl ye alis girdim ilk seansta sadece 50 lot...ve sadece 1 lot verdi ;))
Resmen pskolojik bir savas firtina oncesi sessizlik durgunluk...cok pis patlicak hava barometre cok dustu ;) deniz kabarcak dalgalar 7 metreyi gecicek. Kucuk tekneler batcak buyukler sag kalicak
Bilanco ne zaman gelir. Tahmini.olan varmi rakam.olarak
Senin gibi hisseninde seninde avm ninde gayrı menkulununde len adi hisse ozgyo bile pirim üstüne pirim al sat yapan parasına para kattı ey gdş sıka sıka bi hal oldun onun bunun cocugu endeks olmuş bilmem ne bütün hisseler %60 getiri saglamış godolun kagıdı yerlerde madem kıyamıyon madem paylaşma durumun yok niye halka acıyon itin dölü fırıldakta üzerine yok albraka bile 1.30 dan 1.7 e geldi ykbnk öyle bütün firmalar ralli yapıyo avni denen kırma paylasmayı ögren madem halka acıksın hissede baskı yapma ordan al yabancıya yolla burdan globala yolla işten al bizime yolla tam hisse cıkacak bizimden satış yap vakıfa yolla yapma itin dölü cek elini milletin kazancından o avm ler depolar başına göçer adam ol kendine küfrettirmek hoşunamı gidiyo
Wallahi yaa dostum ne kadar sovsen haklisin. Aynen katiliyorum sana
İslem.hacmi yerlerde
Bu hisseyi neden yabanci alir.ki...bu kamil o hesaotan o hesaba aktariyodur
SERVET GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. KAR DAĞITIM POLİTİKASI
"Şirketin yatırım ve finansman ihtiyaçlarından kaynaklanan olağanüstü bir durum olmadığı
sürece, Yönetim Kurulu dağıtılabilir dönem karının asgari %30’u kadar birinci temettüyü
ortaklara nakit olarak dağıtmayı Genel Kurul’a teklif eder. "
Bu nedenden olabilir mi
Onun dagıtcegi temettünün amk bu it oglu it cimri godoş ben avm nin de satılacagına inancım bitti millet dışarıya para kacırıyo bu ülkede oda orda satıp türkiyeye kaynak getircek öylemi gülüyorum snpgy batık zaten baktı olmuyo ver elini almanya o servet bi ömür yeter eger şirketin içini boşaltacaksa almanyadan daha yer alır kasadakini yönetim gideri gösterir inşaat asamasını yarım bırakır temettüyü bir kereye mahsus belki cok verir eger bu bilancoda 50 milyon artı kar gelmesse zarar acıklarsa bunlar bu ülkeyi terkedecekler derim ben 25 milyon kira geliri var satışlar var niyeti belli eder
Desene servet .niyeti bozmus sana gore 🤣🤣 bu ulkede hersey olur
Halka aciklik.orani cok.olsa dedigin olabilirdi .atpet fln gibi yada yesil gibi
Hisselerin yzde 95 i adamin kendi elinde zaten
Ozgyo dan da utanmiyosun...adi servet....
Ver bakalim..asagi alalim.az.daha
Bu godos kagit ne zaman bilanco acikliyor
Eskiden rahmetli inonu derdiki ozal sizi limon gibi sikcak buda limon gibi sikti kagidi. O aklima geldi..valla...
Ulan aldigim her kagit yuzde 3 5 10 prim.yapti. Bu haric .;)
İbneler herkesteki 1.lotun.pesindeler hala
2 ihtimal...ya buyuk operasyon olcak. 2 ye katlicaklar hisseyi ..o yzden bukdr sikiyor .yada bi halt olmucak ;))
Rezil.herifler..enddeks uctu gitti. Halen. 4 .tl de. Al ver gulum.oyun oynuyorlar
3 5 bin lotla.ne toplucaksin. Amk.evladi..kepaze serefsz ac kopek
Su guzel.piyasada paramizin yarisini buna bagladik. Salak gibi. Mal mal.bekluyorz para kazanamiyoruz ..tum hisseler yuzde 3. 5. Prim.yapmis.
Kimse kalmamis ...patron amacina ulasmis
Doche aliyomu halen.
Tam tamina grafik cuk oturdu...eline saglik dostum
Arkadaşlar agactan bir yaprak daha koptu bugün itibariyle servet gy da hissem kalmamıştır cok zaman ve para kaybettik artık başka hisselerde arayışa devam kalanlara bol kazanclar