Bomba patladı
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bomba patladı
NOLDU AĞBİ
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aykut mrg için ne dedi..yeşil holding için ne dedi...ne tuhaf yatırımcılar var..adam toplamı ilgilensin, topçularlamı ilgilensin..kampta borsaya adam bakarsa yol verirler adama..
burası algıcılarla dolu şimdi yazarlar 98 den alan varmı.. yeşil dip olduğunda adamın biri 10 üstü alan vatmı.deyi ertesi gün kağıt tavan..bu aradaki patron adamlarına dikkat edin..
su bir durulsun şuan çok bulanık...ona göre pozisyonlara bakarız....
metro girmediği bu kağıt kaldı ardı sıra bakarız sonra..elde kağıtta az kaldı..çoğunu verdik..
borsa yüzde 3 oldu rekor kırdı bu kynin kafasını krdı böyle hisseleri bistten atmak lazım.
bu düşmenin bir nedeni var mı ?
şu an indi 0,83e
şuan ki hali
Ek 10056
AĞBİLER NOLDUDA BU KADAR DÜŞTÜ
Kap haberi düştü ondan dolayı saldı
Durum:
https://i.hizliresim.com/RODNEa.jpg
Alttaki destek 0,80
dostum şimdilik senin adına üzgünüm.çünkü kötü bir izlenim yarattın.umarım 0,82 veya,77 den döner eğer dönerse 1,25 hedefi olması gerekli ama dönmezse sıkıntılı bir döneme girer kağıt.umarım dönerde kimseden ah almassın...yazarken biraz daha dikkat edelim lütfen.
Iki gündür yerli oto muhabbeti bugün bitsinde ağababalar dönsün yuvaya özlettiler kendilerini....
Hareket başlıyor gibi.Seans bitimine doğru bayağı alım oldu.Bu gün artı kapatacak gibi duruyor.1 ve üstü denemesi gelebilir.Sistem al vermeye basladı.Yatırım ortaklıkları hareketli. Ytd dir.
Kimse yok mu forum da
..
çalı dibinde izliyoruz
VAR SAYIN EFEKAN BİTİRDİ BİZİ BU SESİMİZ ÇIKMIYOR
Seans sonunda mutlu olabilirsin.Yada yarın Cuma kapanış iyi olur inşallah...Sabır eden ekmek yiyecek bu hisseden Ytd dir.
Birşey olacak gibi gardını alıyor gibi yavaş yavaş...ytd dir.
dolar euro borsa aynı anda birkaç gün yükseliyorsa bir yerlerde hata var demektir...elbette sene sonu ve makyajlama işlemleri olacak..ne oldu da borsada rekor üzerine rekor..altın petrol bulundu haberimiz mi yok..beklenti satın alınıyorsa ne satın alınıyor olabilir..ancak borsanın çakılması durumunda yine kısırdöngüye dönmek çok can sıkıcı..ağlama duvarları....
Haftayı 90 üzeri kaparsa sıkıntı yok ama 83-90 arası saatli bomba bana göre.bir tarafa kırmalı.bakalım zaman ne gösterecek.
Yeşil yatırim tavanı çizdi gene..Sıra ygyo da...ytd
Yukarıya bir meyil var gibi...ytd
Bugün yeşil kapatırsa iyi olur 0,83 altını iyi görmüyorum şahsen.ancak bir çok babayiğit in kağıdını eksiye çevirdiler ordan çıkanlar piyasada yeni heyecan yaratacak kağıtlara yöneleceklerdir .0,80 altı her zaman benim için alım fırsatıdır.su hala bulanık durulmadan hareket edilmiyor.bakalım zaman ne gösterecek.
Bence bugün yeşil kapatacak.Ytd .
Hafifden alım var..
83-84 savaşı bitmedi.Biterse herşey çözülecek.Ytd.
Adın gibi yeşillen artık.
Kuruşlu fiyatlarda batık hisse bile kalmamışken ; seve seve çıkacaksın 1'in üstüne . er yada geç...
acelem yok 3 yıl bekledim 1 2 yıl daha beklerim beklerken alıma devam para oldukça sonuna kadar devam. YATIRIM KESİNLİKLE TAVSİYE DEĞİLDİR
84 ile aranızdayım 90 üzerine atarsa biraz zor tutarlar yeşil gidiyor atık bu da ayak uydurmalı
Yarın bi hareket bekliyorum.Bayağı bir ky döktü.Artık hisse gitmemesi için bir sebep kalmadı.En yakın zamanda 1 ve üzeri görülecek...Ytd dir.
Önümüzdeki hafta başından itibaren hareket gelebilir.Yerli otomobil sonuclandı.Sıra gyo larda.ytd.
Bundan bi cacık olmaz. Kaç kere söyledik.
1 lirayı geçmesi mümkün değil.
Inşallah bir hareketle başlıycaz...