2, 58 devre kesici yemiş. Sanmıyorum ama inşallah bugün 2, 60 üstü kapatır. Ytd
Printable View
2, 58 devre kesici yemiş. Sanmıyorum ama inşallah bugün 2, 60 üstü kapatır. Ytd
Şu ana kadar dejavu yaşıyorum. Dünkünun aynısı bera eksi bu artı% 12. İnşallah sonu aynı olmaz. Sonunda biliyorsunuz vangd günü -% 3 ile tamamlamıştı. Ytd
3,11 zirveyi dnere sonra çakar mı gider mi bilemem
2, 66 dan 2, 58 e düştük bile. Sanki yine aynı şeyleri yaşayacağız.
bu tahtayı rahat kontrol eder son 15 gün topladı ne varsa
2, 42 ye kadar düşürduyse eksi kapatmayı kafasına koymuştur. Ytd
2, 40 ın altında itinayla toplanır. Hadi az kaldı saat 5 gibi gelebilirsin. Ytd
Dejavunun gerçekleşmesine az kaldı. Bu sefer berayi satıp bu it 2, 35 e düşürdüğünde affetmeyecegim. Ytd
profesyonel bir program (matriks v.s) ve profesyonel el-beyin koordinasyonu önemli de,
en önemlisi profesyonel burun :)) iyi koku alacak :))
sağlıcakla..
Açığa satış yasağı geldi. Biliyorsunuz böyle devam ederse bir sonraki aşama brüt takas. Aslında çoktan haketti. Adam gibi goturemediler hisseyi. Şimdi bu haber olumsuz değil bana göre olumlu da ama tutup bunu kullanarak düşürmeye çalışırlarsa 2, 40 altı hatta artık 2, 40 larda olur herzaman varım ve hazırım. Ytd
Acıga satıs yasağı cok isabetli oldu. Hatta brut takas olsa daha iyiydi Flapta boyle gitmişti. Son 15 gunluk takasa bakın anlarsınız
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında 4 e gelinceye kadar yorum yazmayacaktım ama şu flap ile karşılaştırmaları görünce dayanamadım. Flapı burdakilerden çok daha iyi bildiğimi söyleyebilirim. Flap sayfasında 3 lerdeyken tek ben yazıyordum. En son yazimda 3, 30 larda iken hissede operasyon yapılacağını ve en az 5-6 ları göreceğini ama yükselişe geçtiğinde ben dahil kimsenin olmayacağını belirtmiştim. Şimdi iddia ediyorum ki flap ta 4, 5 lardan sonra kimse kalmamıştı ve 18 e kadar bu hep böyleydi. Vangd ya gelirsek emin olun bir tek ben kalsam bile bu hisse 8-10 ları asla görmez. Görüp göreceği en son 4 ler olur ki benim hedefimde oralar. Vade olarak bilemem. Sonuçta ky ların azalıp çoğalması ile ilgili bir şey. Ama ben yemin ettim ve bekleyeceğim. Ytd
Ithafen// 64×1.120×2= 153.6 》》》sihirli rakam bu..!
Bu kağıdın resmi takaslarinda %70'e yakını zaten metroda değil mi dışarda zaten kaç tane lot varki. Brutten çıkalı 1 hafta bile olmamisken neden kredili işlem yasağı geliyor. Şekerbank gibi bir hisse de 30 milyon lot alabilen bir zihniyetin bu kagittaki amacı ne 3 güne bir brute sokarak
Bu hissede son 1 ayda 1.8 milyon lota yakin mal toplanmiş yani nerdeyse dolaşimdaki butun mal toplanmiş mal kalmamiş, cok çılgın hareketler olmasini bekliyorum burda
Kaç gündür saçma sapan hareketler bunlar neyin peşinde böyle! Çoktaaan düşürebilirlerdi, çekiyorlar aşağı korku verip mal topluyorlar heralde, olumlu düşünüyorum.. ytd
2,7 üstün kalırsa 3,11dener..ama hareketler cok bulantılı.. bürüt tehlikesini düşnmeli tahta yapıcı
Ya arkadaş ya bu kadar Kıvırtılmaz ki şimdi bak 2, 68 den tekrar 2, 50 ye getirecek. Bi adam gibi gitmez mi ytd
Yeni girecekler veya ileride hisseye girmek isteyenler bu formu okuduğunda şunu bilmelerini isterim. Bu hisse bildiğiniz hiçbir hisseye benzemez. Biz girdik aylardır inat ettik kafayı sıfırdık. Öncelikle şunu söyleyeyim çok sığ bir tahta yani dışarda lot sayısı az.o yüzden aldığınız her 1000 lot bile gözlerine batıyor. İlk aldığınız da belki birkaç kademe yükseliyor ama bir daha aldığınız fiyatı görene kadar elli kere gidip geliyor ve siz çıldırıyorsunuz. O kadar çok git geller oluyor ki her gün sizi satmadığınıza pişman ettiriyor. Eğer alırsanız asla izlemeyin bir hedef fiyar koyun gelene kadar bekleyin.ben yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum. Yine de hedef fiyatima kadar sabredebilirsem inşallah bir daha da bu hisseye bulasmayacağım. Ytd
Daha öncede yazdım benim görüşüm dür banvit fiyatı olmadan 1 lot vermem para geçtikce alırım bu sene olmazsa seneye mal bekleyen kardeşim 1 lot yok satış hedefim banvit fiyatıdır... ne zaman olursa ... artık 2019 a kadar yolu var... ytd değildir... saygı ve sevgilerimle ... artık yazmayacam sadece bekliyecem:) Yeni dünya konjöktöründe gıda çok önemli en az yazılım sektörü kadar.. Galip ağa planlarını yapmıştır. Bize kenardan seyretmek düşer... bekleyecek sabrı olmayan ve ihtiyaç olabilecek parayla gelecek olan hiç gelmesin...ytd değildir...
Alanlar 6 ay hatta bir yıl vadeli bakmasın bu hisseye .
Bugün alacam 2 3 ayda parayı bulacam öyle bir hisse degil.
***VANGD*** VANET GIDA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
26.07.2016 18.12.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu 21.12.2017 tarihli kararıyla
Yönetim Kurulu'nun T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.07.2016 ve 25.07.2016 tarihli Basın Duyuruları doğrultusunda 26.07.2016 tarihinde almış olduğu ve Kamuoyuna duyurmuş olduğu kararının devamı olarak
Şirketimiz paylarında pay geri alım işlemleri çerçevesinde geri alıma konu edilecek azami pay miktarını 31.12.2017 tarihine kadar olmak üzere 3.000.000.- adet daha artırarak Genel Müdür'e yetki verme kararı almıştır.
Kamuoyuna duyururuz.
Saygılarımızla.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/646555
BIST
(21/12/2017 - 15:08:53)
https://i.hizliresim.com/YOXP5l.gif
Bu haberi nasıl yorumlamak lazım.mal mı satacak acaba genelde tersi çıkar
Enterasan böyle habere uçması lazımdı. Burda bekletmesi hiç hoş değil. Acaba mal yedirmek için mi yolladı bu haberi sorusu geliyor akla ytd
elbette öle,2 altından niye yollamadı haberi ? gerekçeye bak :) akıl sır erdirmeli böle tuhaf haberlere.o tarihte geri alım yapıldığında hisseler tavan yapardı şimdi bu haberin etkisine bakın :)fasafiso
Hımm şimdilik 500 bin aldılar demek ve sadece bu kadarcık yükseldi. Ne ayıp bizim 500 bin alacak gücümüz olsa en az 3 tavan yaptırarak alırdık herhalde. Ytd
Dün ne yazmışız 😊
64×1.20×2 = 153.6 / SIHIRLI RAKAM
Dilimin döndüğünce;
"2.50/3.00" civarında iki şirket alım haberi geldi. ( Sami ve Bostan ) ve bunlar için şirket tahsisli yaptı. Bu alımlardan önce şirket piyasa değeri 64 mlyn civarı idi hisse fiyatı 'nı dün güncel aldım "2.56" alım haberleri geldiğinde "3.11" den döndü. "Velhasıl kelam" dünkü kapanis fiyatının üstüne %20 koyup birde üstüne tahsisliyi ekleyince bu fiyat olmadan olmaz dedim..
Yani yukardaki rakam pd 'di ile alakalı.
( Aç gözlülük yapıyorum siz bana bakmayın )
Yani; ( 2.56×1.20×2=6.14 )
Bażi hissedarlar bunda da operasyon yapıldı diye yazdı fakat ben farklı düşünüyorum, nedeni ise ( avg ve avtur ) da 10 yıllık tepeler görüldü fakat bunda HAYIR..
Sermayeye bakın yapılan tahsisli bedelini üstüne ekleyin daha oraya bile gelmedi piyasa değeri 😊
Gerekçelerim bunlar,
Yukarda sn LAGUNA grafik koymuş fakat mümkünse oraya birde ustteki ilk direnç noktasından da bir kırmızı çizgi çekerse bazı şeyler daha net görülebilir.
Çenem düştü kusura bakmayın.
Aman ha tamamen sallıyorum herkes kendi şapkasını önüne koyup öyle karar versin..
Sağlıcak ile..
Tebrikle
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Acaba diyorum grup değişikliği için benim dediğim 3.60 lar seviyesi mi lazim spege😁hatırlarsanız önce yazmıştım vali sininde beklemek iyiymis
Şimdi hisse geri alımı yapmalarına rağmen yine de bugün brüt takasa alırlar mı? Fikri olan var mı?
Hissede aşağı yukarı hareket olmazsa almazlar çıkması brute sokmaz zaten galip brute alırsa bu sefer amacına ulasamaz
...................
3.23 den vedalaştık ama sanki hata yaptık gibi geliyor bekliyecez artık olursa
Y.t.degildir
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek'cim kapı gibi geri alım haberin var..
Gelmiyor ışte kitle git kahveni iç.😊