galatasaray seçimi bitti. aynı tas aynı hamam devam. yarı şampiyon olur, pazartesi şelale formasyonu. yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
galatasaray seçimi bitti. aynı tas aynı hamam devam. yarı şampiyon olur, pazartesi şelale formasyonu. yatırım tavsiyesi değildir.
Ben konuya çok hakim değilim. Sn. Baconn'ın yazdıkları daha doğru olabilir...
Medyada sanki GSRAY şirketinin projesi gibi konuşuluyor. Derneğin ise doğrudan değil, dolaylı etkisi olur Sn. Baconn'ın dediği gibi...
Ben grafik bazlı olarak hisseyi aldım, tutuyorum...
gs şampiyon zaten haftalardır belliydi, başkanda seçildi, beklenti meklenti kalmadı. yarın sabah açılışta artı, sonra yatay sonra şelale formasyonu. yatırım tavsiyesi değildir.
19 lira sonra 59 lira hedefleri var. Yukarıdaki gibi saçma beklentilere kulak asmayın. Aşağıdaki grafikte devasa çanağın onayı alınmış.
https://x.com/zazuuaction16/status/1...xOYKRaq6j8YLyg
bahacaaazzzzz.. yarın hep birlikte izleyelim......beklentisi bitmiş kulübün ters hareketlerini... yatırım tavsiyesi değildir.
Şampiyon cimbom
Korkudan Cuma günü mal alamayıp gelip buralarda korku yaratmaya çalışanlara kulak asmayın risk alıp Cuma günü malı karşılamış adamlar yarın burada kimseye lot kaptırmaz..
Beklenti bitti kardeş bitti..Senin anlayışın kıt galiba. Bu arada ben Beşiktaş 'lıyım ama spor hissesi almam. Zira bütün kulüpler batık..
dün dünde kaldı cancağızım artık yeni şeyler söylemek lazım. bilmem anlatabildim mi ? :bravo:
Günlük işlemler çocuk işi değer yatırımcısı olmayan bugünkü fiyatı görür 2013 den gelen yapı var bu kağıt 2 sene içinde tekrar 3 haneli rakamlara gidecek aklı olan bakar görür..!
lig bitmiş, başkan seçilmiş daha ne beklentisi diye bas bas bağırıyorum günlerdir ama maalesef hakaret ve olumsuz eleştiri alıyorum sürekli. bu hissede ne zaman transfer dönemi kıpırtıları başlar, çilekler, kirazlar, avakadolar transfer edilmeye başlanır o zaman yukarı yönlü trent başlar. ama bana sorarsanız iki sene üst üste lig şampiyonu olmuş, avrupada kısmi başarılar kazanılmış, nispeten tevazu elden bırakılmış, tabiri caizze gaza gelinmiş bir durum gözlemliyorum. gelecek sezon için heyecan ve motivasyon düşük görünüyor. bir süre daha yatay ve aşağı yönlü trent devam eder diye naçizane düşünüyorum. yatırım tavsiyesi değildir.
Hiç birşeyi beklenti vs satın almayan bir hisse konumunda,FB 120 vs,galiba o şampiyon olmuş,gerçi onda seçim var,ama bundada beklenti çok,mesela kasaya çil,çil eurolar vs girecek,neyse ufak,ufak ilave düştükçe ytd.
Yöneticim 10 üzerine atmada bile zorlanıyor,hadi 9 dedik 8 ne oluyor,tamam şu an beklenti bitti,ama esas beklenti bundan sonra,zaten hiçbir beklentiye göre hareket etmemesi ilginç:notr:...bakalım nereye düşürüp nereden toplayacaklar,genellikle spor hisseleri temmuz sonuna doğru hareketlenir.
gs öyle şampiyonlar ligi gruplarına kafadan katılamıyor bu sene. dolayısı ile playoff maçları oynayacak.dev gelir vs. henüz ortada yok. bu futbolla ancak anne annelerinin liginde şampiyon olurlar her sene. bakalım kim gelecek kim gidecek daha transferle ilgili dedikodular başlamadı. ama fenerde büyük beklentiler şimdiden dillendiriliyor. ayrıca gs geçen sene 7 lira civarından yaklaşık % 100 prim yaparak 14 lira civarından bölündü ve 6 lira civarından 9 lira civarına geldi dolayısı ile prim yapmadı demek yanlış olur. elde ne vardiye bakarsak avrupada kısır bir başarı, içeride ne hakem kararlarından alınmış bir şampiyonluk ve ne olduğu belli olmayan bir süper kupa, bu mu yani başarı ? bu kadro avrupada başarı için kurulmamışmıydı ? hani şampiyonlar liginde üst turlar, olmadı UEFA kupasında yarı final, final, vs. topu topu lig şampiyonu olmuşsunuz ve o da nasıl olduğu tartışılır. bu futbolla bu takım gelecek senede avrupa da bir şey yapamaz. yatırım tavsiyesi değildir.
Bas git be,bjk 5 cıvarından 80 üstüne attı,oradan 18 oldu,oradanda tekrar 40 oldu,nerede bunun fk falanı,beklentisi neydide 80 üstüne attı,attıranlararada yasak geldi,18 olduktan sonra kim topladıda 40 oldu,borsa bu sağı solu belli olmaz çoğu hissede teknik falan çalışmaz,ben diplerden alırım,çıktıktan sonra postalarım,yeni girdiğim hissede düşmeye başlarsa stoploss çekerim%50.
sen okuduğunu neresinden anlıyorsun ? ben yorumumda teknikten, analizden, vs. den bahsetmiş miyim ? spor hissesinde teknik analiz yapanın, grafik çıkartanın kafasına sıçıym, ben her sene bu hareketlerin nasıl olduğundan bahsediyorum. ne beklentidir, ne değildir bunu yazıyorum, yazımı okumadan, anlamadan yorum yapıyorsun. bjk 5 liradan 80 lira oldu çünkü. başkan, teknik direktör, sezonu geçen son 15 maçında galibiyetle bitirmişti ve yeni sezonda şampiyon olacağı beklentisi vardı da yükseldi. sonrada 80 liradan zaten gömdüler 18 liraya kadar düşürdüler. spor hisselerinde teknik, taktik, vs. işlemez diyen zaten benim. yatırım tavsiyesi değildir.
Çok insafsız, ******** bir spek var maalesef burda. O ne isterse o oluyor. Zarardayız. Yatırım tavsiyesi değildir
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akenerji'den kazandığımın bir kısmı bu hissede gitti ama borsada kar ve zarar kardeştir. Yanılırsak sineye çekeriz. Bazı arkadaşlar Sn. Yatırım Uzmanı'na giydiriyor ama son bir aylık dönemde kendisi haklı çıktı. Bunu da kabul etmek lazım...
Ben bir aylık bakmıyorum, grafiğe daha uzun vadeli bakarım. Zaten bu ülkede futbol seyretmeyen ender insanlardan biri olarak kulüp olaylarından da anlamam. Bir iki ay sonra durum belli olur...
Her şeyin hayırlısı...
Benimle ilgili tarafsız yorumunuz için teşekkür ederim Sn. Chetuo. Hisse ile ilgili beklentiler dediğiniz gibi transfer dönemi ( haziran da başlıyor ) ile belli olur. yatırım tavsiyesi değildir.
Gs ve fb nin fiyatını görünce acaba fb mi şampiyon olsaymış diyesim geliyor. Çok rezilsin spek çok
o spek şuan havai'de tatil yapıyor:yahoo:
fener alamayanlara teselli ikramiyesi olarak gs hissesi veriyorlar:yahoo:
Rica ederim. Yiğidi öldür ama hakkını ver demiş atalarımız...
Spor hisselerinde anormal bir hareketlilik var. Galatasaray Dolar bazında 2002 yılında borsaya açıldığı değerde. Fener de aynen. Aradan 22 yıl geçmiş. Bu değerlendirmeler hiç mantıklı değil. Burada 12 yıllık bir ayı piyasasının sonlanması ihtimali söz konusu. Gelecek sene bu aylarda geriye bakıp vay be deme ihtimalimiz yüksek diye düşünüyorum...
Benzer bir durum 2021'de bankalarda vardı. YKBNK 2.20 Lira idi. Bu fiyata bir alana iki bedava diye yazdım o zamanlar. Burada da böyle olacak demiyorum ama Fener ve Galatasaray'ı 2002 fiyatından alabiliyorsanız, bence zarar etmeniz imkansız...
Dipnot olarak bende hep tek hisse olur ve 2010 model bir araba parası bile değil. Eğlence, heyecan olsun diye hisse tutuyorum...
Grafiğimizi de ekleyelim...
Grafiğe bakarsak aylıkta 2012'den beri ilk defa kalın çizginin üstüne geçmiş. Kısaca potansiyel olarak 12 yıldır ilk defa Dolar bazında kazandırma ihtimali var...
https://www.tradingview.com/x/sMm26sUQ/
Grafiğe bir kaç tane atmasyon, hayal mahsulü çizgi ekledim. Seneye bakalım ne olmuş...
https://www.tradingview.com/x/X2ha1E79/
okanı gönderip, José Mourinho' yu getirirseniz tavan yaparsınız. Fatih Terim'de olur:yahoo:
İnsanın beddua edesi geliyorda, etmiyorum.
Kar etmek için doğru zamanda doğru yerde hisse almak yetmez. Umrunuzda olmayacak bir para ile hisse alacak ve bekleyecek sabrınız olacak. Bu hissede son 12 yıldır hisse almış olanların hepsi zarar etmiş. Kar etmek için bekleyecek sabrınız ve aylar boyunca zararda olursanız umursamayacak kadar paranız var mı?
Her gece hisse fiyatına bakıyorsanız bu kumardır, umursamıyorsanız yatırımdır...