kartonu gecen hafta uyardık hemen tuh kaka olduk hatta fıbonaccı vardı daha yazamaz erkek sozlerı felan neler neler
Printable View
endekse sert satıs geldı bu mutasyon olayı can sıkacak bahane arıyordu bıst zaten
[QUOTE=Kazançkapısı;5020364]Benim stratejim bryat durması jants ve alcarın onu yakalaması.tabi endeks müsaade
Alcarda bugün yada yarın düzeltme bekliyordum tekgünlük bugün olmadıgına göre yarın olabilir jant içinde geçerli onun için yarısını verip yarını bekliyorum kafam rahat en azından babalar -3 lerde 5lerde
Böyle düşen endeks 1günde toplar mı akşama amerika ne olur görmek lazım
Yoksa hissenin çıkışında ve hareketlerinde anormal bir durum yok
Jantsanın endeksi takmayarak kendi dinamiklerine göre hareket edeceğini söylemiştim..bu dinamikleri de bryat ve alcar ile olan dengesidir...bu iki hisse çıktıkça jantsada çıkmaya devam edecektir...peki bryat hangi hisseden feyiz alıyor ?? elbetteki kartondan...
bu denge bu hisselerin çıkmasını sağlıyor...
benzer beklentili hisseler ister istemez birbirinden olumlu etkileniyorlar...yetmez mi ?? onu bilmiyorum...çünkü piyasayı ben yapmıyorum...karton kısa sürede 5 kat çıkışı gördü...aynı yolun yolcular ne yapar bilemem...egegübrede ise patronun biraz sorunlu olması hisseyi zincirliyor...gübre sektöründen karı saklamazsa ?? ve varlıklarını değerlerse ?? o vakit çok güzel bir hisse ortaya çıkar...ama nedense patron üzerine düşen görevi yerine getirmiyor..
ama buna rağmen liman beklentisi iyidir...orta ve uzun vadede olumlu bakıyorum...
Jantsaya inanlarlarla yola devam..
vay maşaallah 532 alis 468 satis
son dakika satışları 295 ile.karsilandi,
gün totalde 41 bin lot alış fazlası oluştu, bu rakam alcarda 21 bin otokar da 300 bin
Bekletsin acelem yok. Hangi hisseyi satsak sonra yukarıdan aldık. Düzeltme yapsın 270 lerde bekletsin 1 ayda. Önemli olan hedef.
Kesinlikle YTD.
Çok zor tavan oldu, sonra çözüldü...
Sabah alcarda agacı nasıl salladılar kolay degil ekran karşısında 305 ten 270 leri görmek ve satmak yerine alıma devam etmek endekse rahmen jantın hareketleri cumanın tekrarı süpriz gün sobu kapanışı yarın yeni zirve ve yeni dip görmek şaşırtıcı olmaz ama yön bu hafta yukarı beklentimde degışen bir şey yok agaca sıkı sıkı tutunanlar için sorun yok
Birebir alcar veya bryatın aynı speği olmadığı anca ucundan feyz aldığı belli.İnşallah onların düzeltmelerinden de ucundan etkilenir :ok:
291'e kadar verdiler ?????
Oynasınlar
Kesinlikle YTD.
Bryat ve alcar ile korelasyon içinde olmasa,kendi içinde düzeltme yapması gayet normal aslında
Böyle
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hareketleri terse yatırıp son bir saat kala toplama adına yapmıyorsa kendi adıma sıkıntı duyarım.Alcar bryat saatler önce tavan olmuş iken bu hala bir ileri 3 geri yapıyorsa,soru işaretleri oluşur kafamın bir yerlerinde.
arkadaşlar sıkıntı yapmayın jantsa tek taş pırlanta gibidir...alcardan da belki de bryattan da daha fazla çıkacaktır...bedelsiz ile ilgili çok ciddi özel duyumlarım var...bu sabah nakite geçmiştim bir iki saat önce tekrar aldım..ben pek ayrı kalmak istemiyorum...bakalım nasip ne olacak ??
aslında alıp uzun bir süre hiç bakmamak gerekiyor ama biz ky lar sürekli ekran başında izlediğimiz için dokunmadan edemiyoruz...jantsanın çok güzel yerlere çıkacağına inanıyorum dostlar...dünkü zayıflığa bakarak vede alcarın da düzeltme yapacağını düşünerek 306 ortalama ile vermiştim..sonra dayanamayıp 302 ortalama ile geri aldım...arada oluşan küçük çaplı kar da bana harçlık olsun dostlar...jantsa parmaklardan çıkarılmaması gereken pırlanta tek taş yüzük gibidir...fazla ayrılık insan sağlığına zararlı...:)
Biraz stres atsin duyan kumarbazlar hisseler aceleye gerek yok vardir spek efendinin plani
Pasta paylaşabilecek var mı?Bugünün tahtanın içine edeni kim bir görelim :)
Teknik bir hareket böyle yapması daha yukarı gidebilmesi için süper oldu ......
Söylemek istediğim,alcar,bryat,bfren,egeen,vb. sürü psikolojisi ile hareket eden göreceli sığ hisseler için,yoksa borsada 500 küsür senet içinde tabiiki tekniğine göre hareket eden senetler vardır.Yazdığım örnek senetlerin ne desteği ne direnci kaldı.Tahta sahibi isteiği an hiç bir teknik işlemez.Zaten teknik salt olarak geçerli olsaydı,kaybeden olmazdı borsada.çünkü tekniğin sana göresi bana göresi olmaz salt kavramlar içerir.Bu yüzden desteğe yaklaşınca al,dirence yaklaşınca sat,kimse kaybetmez,teknik olayında..
Dün son 10 dak tahtayı bozan ak yatırım bugün de gün boyu tahtanın içine etti..tavan tavan koşacak hisseyi ne hale koydu..