Bile bile bedava penaltıya seviniyorsunuz. Şike denilince itiraz ediyorsunuz. Böyle lige böyle büyük takım. Geçen sene gs mi doğrandı fb mi. Para tekniği yapar.
Printable View
Yıllardır doğrandık......GS lı federasyon başkanı HALUK ULUSOY DENİZLİ de şampiyonluğumuzu elimizden aldı..Hala Denizlispor un antrenman yaptığı tesislerin adı HALUK ULUSOY TESİSLERİ dir..!!!!
Appiahın ve tüm takımla beraber bizler de kahvehaneden dönüşte ağladık o zaman ....!!!
https://youtu.be/A1Px_mExBn8
Şampiyonluğumuzu elimizden aldılar o gün....!!!!
O gün neler naşandığını unutmadık....!!!
Şike olmadığı için kızıyoruz şike bir kumpas aksininidda eden kumpasci. Penaltı daha nasıl net olur yüze temas var defansın aptalligi. Denizli sezonu gs nin neler le son maça taşıdığını biliyoruz futbolun adaleti olsa gs 3 amatör de olmalıydı yaptıkları hile ler ve şike itiraflarına göre ama sistem gs nin arkasında malesef . Doğruluk herzaman yetmiyor.
Canerin kaçan penaltısının tekrar edilmesi gerektiğini de yazsın 2. penaltıyı saymayanlar. Rizeli oyuncu caner topa dokunmadan ceza sahasına giriyor.
https://www.youtube.com/watch?v=_W1YzlMbPXI
:halay::halay::halay:
polemiğe girmeden şöyle bir durum tespiti yapacağım.ben çok eski bir beşiktaşlıyım.
rahat olun fener bu sene öyle yada böyle şampiyon olur.olacaktır.
nedenmi açıklayayım bence.ali koçun kredis bitti.fener taraftarı gözünde kredisinin bittiğini biliyor.
kendiside yönetimde taraftarlarda bunu biliyorlar.taraftarların sabrı kalmadı.şampiyonluk istiyorlar fener taraftarları.
kendi cebinden federasyon kiriterlerine rağmen her yıl 10-15 gibi futbolcuyu sanki çok ucuz rakamlara transfer ediyormuş algısıyla transferleri yaptı.yapmayada devam edecektir.
ali koçun son kozu bence taraftarların sabrıda kalmadı.
çok sevilen birisi ali koç fakat tarftarlar icraat istiyorlar.şampiyonluk istiyorlar.
trabzon şampiyonlar ligine gidememişti malumunuz.
trabzon neden gidemiyoruz diye itiraz dilekçesine istinaden.
uefa dan ağaoğlunun dediğine göre tv de söyledi bunu.
sizi türkiyeden şikayet ettiler demişler uefa yetkilileri ve ts başkanı ağaoluda bizi şikayet edenleri öğrendik demişti.tv kanalında konuşurken öğrendik.
şimdide ts ve gs bu kadar para kiriterlerine takılan fb yi uefaya şikayet etmeleri kaçınılmaz.
öyle yada böyle fb vedatı bence bu nedenle satmak zorunda kaldı.
uefadan ceza almamak için yerini doldurması lazım.
vedat bu yüzden satıldı.
uefa dan fb mercek altında.
diğer klüblerde mercek altında.uefadan ceza yemek istemiyorlar.
federasyona bildirilen futbolcu ücretlerinide tüm klübler düşük göstermiş oluyorlar haliyle.
gerçi fb şampiyonluk istiyor bu sene.uefadan ceza gelsede umurunda değil.
fb yönetimiyle tartarıyla bu yıl şampiyonluğa kilitlenmiş durumda bu yıl şampiyon olacaktır. öyle yada böyle şampiyon olacaktır.
iyi oyunla kötü oyunla hakem kıyağı hakem yorumuyla hakem hatasıyla şampiyon fener olur bu sene mecburen.
o yıl bu yıl.şampiyonluk yılı.başka yolu yok..
stoper ve ön liberodaki adamlar sırıtıyor vasat oyuncular.
iki tane iyi golcü almaları lazım ayrıca.2 iyi oyuncu alınması lazım.
yani hakem kıyağına gerek olmadan maçı bileğinin hakkıyla kazanacak şu an için kadrosu yok.yeterli değil.
4 transfer lazım.dedğim mevkilere dünkü maçta sırıttı oralar çok vasat adamlar var oralara takviye şart.
trabzonda dünya capındaki gölcüsü sorlotta gitti gidecek.trabzonla çekişir diyordum.trabzon şorltun yerini dolduramaz.fenerin rakibi trabzon olur diyordum.şorlot giderse meydan fenere kalıyor.
hakem faktörüde fb lehine bence bu sene öyle yada böyle şampiyon olacaktır..
dün akşam görüntüdeki uydurma penaltı.rize başkanının haklı hakem isyanı vardı.
rize başkanının haklı hakeme isyanı vardı
böyle basiretsiz hakemlerle fenerde maç kazanmak istermi.istemez..
buna rağmende iyi oyun oynamadığı maçlarda böyle hakem kıyağı hakem yorumu ile uydurma penaltı ile maçı kazanmak önemli.
3 puanı fener aldı neticede...
hisse olarak tüm 4 klübünde bu kadar borçlarını 15-20 yıldan önce ödeyemeyecekleride bu borclarına göre faizini dahi ödeyemiyorlar.ödeyemezlerde.yıllık faizi bile 300 milyon tl tutuyor.
klüpler kısaca borçlarının ötelediler ve devlet eliyle iflastan şimdilik kurtarıldılar.
ilerisi önemli.borclar ödenmesi tekrar gündeme gelecektir.her klüp aynı durumdalar.
bankalarla yapılandırma yapıldı.faiz erteleme öteleme.burasıda tamamlandı.
seyirci gelirleri yok.giderler çok.hele futbolculara verilen o inanılmaz korkunç yüksek yıllık maaşlar.
4 büyük klüp anlaşması lazım.kendi aralarında anlaşsalar.en yüksek maaş 400-500 bin avroyu geçmeyecek bir anlaşma yapsalar klüpler iflastan kurtulabilirler.
bazı futbocuların aylık maaşı 2325 tl olduğu ülkemizde vergiziz 4-5 milyon aylık maaş alıyorlar.vergisiz maaş alıyorlar.
bunlardan devletin en az yüzde 50 vergi alması lazım.
devlete gelir gelir.mutlaka böyle bir düzenleme lazım.vergi vermeyen astronomik maaş vergisiz maaş dünyada yok.yüzde 50 vergi kesilsin futbolculardan vergi düzenlemesi şart.
klüplermi yaşayacaklar yoksa menejerler futbolcularmı zenginliklerine zenginlik katacaklar.
devlette burada hatalı asgari ücrettenm vergi alınıyorsa futbolculardanda menjerlerdende antrönörlerde en az yüzde 50 kaynağından vergi alınması lazım.anında nakit olarak yüzde 50 vergi alınması lazım.
futbolcular menejerler hayatlarında göremedikleri çok yüksek paralar alıyorlar.
buna çözüm bulunmadığı sürece klüpler böyle kısır döngü içinde iflasa sürükleneceklerdir.
başkanlar cebinden harcayarak bu transfer ücretlerini fener yaptı sayılır.mukaveleride düşük gösterdiyse.sorun yok gibi.
yalnız uefa da trabzon ceza aldığı için tüm takımları mercek altına alacaktır.
fb vedatı gelir göstermek için satmak zorunda kaldı.bu kadar transferleride vedatı sattım. çok cüzi rakamlarla transfer ettik.rakamlarda düşük.her şey yolunda vedatın satılması ile buradanda cezada gelmeyebilir.
uefadan yaptırım gelmemesi için.vedat gibi çok iyi golcü satılmak zorunda kalındı.
ali koç gibi en zengin başkan kendi cebinden paraları yıllardır veriyor.
borçluluk düşmez ama lazım olan can suyu parası ile futbolcuların çok yüksek maaşları. paralar ödeniyor.
parada ali koçta var. teknik ekibin istediği futbolcuyu parayı verip alıyor.para konuşur.
hisse olarak spor hisseleri taraftarlar için kumar hissesi gibiler.
tarftarlarda kumarı çok seviyorlar bir nevi iddia ben olurum şampiyon senin takım olamaz hırsıyla hisseler ............
son cümle şampiyonluk için bu sene ali koçun kredisi bitti fener öyle yada böyle şampiyon olacaktır...ytd
Arkadaşlar bu site pozisyon, hakem tartışma yeri değildir.spor sitelerinde yazalım. Ben fenerliyim ama bu sene tüm sportiflerden kazandım. En fazla da bjk den. Burada hepimizin parası var. Ve herkes kazansın. Pazartesi taban bozacak mi ona bakacağız. Lig çok uzun bir yol.
Kactan geri gireceğiz ona bakalım. Tabii bu süre 3 -4 ayı bile bulabilir
Geçen hafta fiyat 28 iken burada yazdım geçen sene Trabzon hisselerinde olan gizli el bu sene Fenerbahçeyi seçti.bu sene öyle böyle işin futbol kısmında Fener şampiyonluğa oynatılacak bazen hakem bazen rakip oyuncu gereksiz penaltı yapacak veya gereksiz kendini oyundan attıracak öyle böyle takım ligde başarılı gösterilecek işin borsa kısmı zaten gizli el tarafından hallolucak o yüzden fener hisseleri bu sene gündemden düşmez
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bu galibiyeti mal yedirmek için kullanabilirler.. Buralar halen daha pahalı.. Kısa zamanda yaptığı yuksek prım varken bu fıyatların kısada pek kazandıracağını sanmıyorum.. Şöyle 30 altı gelirse ki oraya kadar salarlar mı bilinmez 30 altı mantıklı geliyor..
8 milyon lot vardı tabanda enson...
https://ataturkicimizde.com/fenerbah...-sinan-meydan/
Burda cok guzel bılgıler var Fenerbahcemız ıcın.
Ama burda dıkkat edılmesı gereken cok onemlı bır husu Buyuk taaruz savasının yapılması ıcın ATATURK'un fenerbahcemıze verdıgı gorevdır.
Fenerbahcemız ısgalcılerle turnıva macı yapmasını ve o esnada ısgalcılerın TURKLER rehavete kapıldı imajı yaratıp 100bın kısılık orduyu Afyonkarahısara sevkıyatını farketmemelerını saglamaktı.O kısmın alıntısını yapıyorum
Atatürk’ün Futbol Stratejisi
Savaş ve strateji dehası Mustafa Kemal, kurtuluş savaşı yıllarında gerçekten de futboldan bir silah olarak yararlanmıştı. Mustafa Kemal, Fenerbahçenin Anadoluya silah kaçırması ve işgalcilerle yaptığı maçlar dışında, büyük taarruz öncesinde de futboldanyararlanmıştır.
Mustafa Kemal, Büyük Taarruzâdan bir ay kadar önce ordu takımları arasında bir futbol turnuvası düzenlemiştir. Bu turnuvanın final maçını seyrederken savaş planlarını silah arkadaşlarıyla paylaşmayı planlamıştır.
Yunanlılar, Mustafa Kemalin bu futbol ilgisi karşısında Kemal yenileceğini anladı, şimdi de futbola merak saldıâdiyerek onunla dalga geçerken, Charles H. Sherril, anılarında bu maçtan şöyle söz etmiştir:
Bu büyük futbol maçıyla ilgili haberler, gazetelerde ön planda yer alıyordu. Bu durumdan Yunanlılar da hoşnut görünüyordu. Zira Türk ordusunun hiç olmazsa yakın bir gelecekte herhangi bir harekatta bulunması söz konusu olmayacaktı. Çünkü Türkler şimdilik yalnızca futbolla ilgileniyordu
28 Temmuz 1922de Mustafa Kemal, 1. ve 2. ordu arasında oynanacak final maçını izlemek için Akşehire gelmiştir.
Mustafa Kemal, İsmet Paşa, Fevzi Paşa ve Yakup Şevki Paşa ile birlikte sadece maçı izlememiş, savaş planlarının ayrıntılarını da konuşmuştur. Böylece düşman hiç bir şeyden kuşkulanmadan Büyük Taarruz hazırlıklarına son şekil verilmiştir.
30 Ağustos 1922de Başkomutan Mustafa Kemalin önderliğinde Yunan ordusunu bozguna uğratan Türk ordusu, imkansızı başarıp Kurtuluş Savaşını kazanmıştır.
Rahmetli İslam Çupi "Fenerbahçenin şampiyon olduğu yıllar Türkiye ekonomisi hep büyümüştür" derdi. Bu durum çalışıyorsa iyi bir sene bizi bekliyor.
Fiyat şu bu bağımsız takım analizim..
Geçen sene lig başlarken yine yazmıştım,
O zaman biz Fenerbahçe, Ts ve Başakşehir ligin sonuna gider, 3 takımdan biri Şampiyon olur yazmıştım..
Biz ilk yarı Kayseri-Malatya-Göztepe ve 2. Yarı Ts-Alanya maçları ile yarıştan koparılmıştık. Oyuncuların boş kaleye atamamaları ve de nasıl olsa bizi şampiyon yapmayacaklar psikolojisi ile yarıştan düşmüştük.
Şimdi de not alın. )))
Öngörüm ve tahminim.
Kadrolara oyunlara psikolojiye bakıyorum..
Ts nin kadro tamamen dağıldı, Başakşehir yaşlı ve doymuşluk olacak, Bjk nin kadro çok kötü.
Eğer Gs orta sahasını güçlendirir, bizde iyi bi golcü ve iyi bi stoper alırsak,
Ligin sonunda tahminim ya biz ya da gs şampiyon olur. Ts, başakşehir, bjk yarıştan koparlar. Lig bitsin yine bakarız)))
Bu hafta ki bizim kadro çok değişir. Tiam ve Denizi kanatlarda hiç beğenmedim. Fenerbahçenin golcüsü Frey olamaz. Bitirici olacak, çok koşup boşa efor sarfetmeyecek. Orta sahamız çok güçlü, ligin en iyi en kalite orta sahası bizde.
İyi bir kanat, iyi bir golcü iyi de bir stopere şampiyon oluruz.
Bu sene engellensek te kadro derin ve kaliteli.
Geçen sene yedekler as lar vasattı. Çıkan vasat, giren daha da vasattı.
Bu sene kelalaka vasat topçular gönderiliyor. Belli ki bi futbol aklı var.
Komolli 2 yılda bizi 10 sene geriye götürmüştü.
Şu an tüm vasatlık kabuğu değişiyor. Dün gördük, Gustavo çıktı Sosa girdi. İşte Fenerbahçe kalitesi budur.
Şu an 4-5 vasat topçu daha kaldı, onlar da gönderilir,
İyi bir kaliteli golcü, kalite stoper, kalite bir kanat oyuncusuna ligi 1. Bitiririz gs de 2. Olur. Çünkü lig çok uzun 40 maç. 3-4 kalite oyuncu alırsak, ligi götürecek sakatlık vs de en derinlikli kalite kadro bizde olur.
Tahmin/öngörüm/ şahsi fikrim.
Hisse bu arada 15 lerden 54 lere geldi yaklaşık 1 ayda 4 kat kazanç. Ben almamıştım, 1 kuruş kazanamadım çıkışta, cesaret edememiştim.
Tepeden yakalananlar için zor. Bu tip çıkan her hissede genelde olan senaryo ihtimali
Tahminim, yabancıların, fair price , dedikleri denge fiyatına kadar gider. Dengelendikten sonra, asansör, sonra yatay. Sonra şampiyonluk hikayelerine göre her spor hissesi hareketini çeker diye öngörüm.,,
Hisse denge fiyata gelir, asansör hareketlerini yapar, yataya sarar, sonra şampiyonluk potasına girersek o zaman yüklü burdayım)))
Ligin ilk 6 haftası skorlar hiç önemli değil. Ligin 2. Yarısının 5. 6. Haftasından sınra şampiyon inceden belli olmaya başlar.
Saygılar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir, naçizane fikirlerimdir.
https://twitter.com/i/status/1305078674031599616
3.5 milyon euroya FENER e geldi.18 milyon euro ya Lazio ya gitti.Üstüne üslük 700 bin euro alacağından da feragat etmiş....!!!!
''FENERBAHÇELİLER hakkını helal etsin '' diyor çocukluktan FENERBAHÇELİ MURİÇ imiz....!!!!
https://twitter.com/caginyo/status/1304898042756304897
Hakkını helal eden FENERBAHÇELİLER yazsın bu yazımdan alıntı yaparak....!!!!
Rakipleri transfere para harcayamazken. Fenerbahce oyunculara bu kadar parayi nasil verdi.
Ornek caner erkin, gokhan gonil, sosa.....eski takimlarinda alamadiklari paralari fb de alacaklar...
Nasil oluyor bu birisi izah etsin lütfen...
Baskan kendi cebinden mi veriyor...
Eger boyleyse er gec ortaya cikar....
Sahsi cikar ugruna fener lige veda eder
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reisim ben tam tersini düşünüyorum.Yıllardır ilk 5-6 haftada aldığımız başarısız sonuçlarla yarıştan erken kopuyoruz.bU YIL Ç.Rize maçını aldığımız için çok büyük ümidim var.Hatayspor karşısında 2 veya 3 farklı bir galibiyetle cimbom deplasmanına moralli gireriz.
Gs deplasmanında yenilmezsek ,FENERBAHÇEMİZ bu yılın en büyük şampiyonluk adayı olur.Tabii ki bana göre....!!!
Borsaya gelince geçen yılın AGRESİF spor hissesi TSPOR da fazla işlem yapmamıştım.Bu yılın AGRESİF i Fb de güzel kazandım ama düşüşte nereden döneceğini tahmin edemiyorum.Bu yüzden bana riskli geliyor.
Gs hissesinde ise düşebileceği ve dönebileceği rakamları tahmin etmek daha kolay geliyor bana.FENERBAHÇE ye göre çok yükselmediği için bu dönemden sonra tepki yükselişinde GS hissesi almayı düşünüyorum....!!!!
Bir de FATİH TERİM gerçeği var.Terim li Gs ne yapıyor ediyor illa ki şampiyonluk potasında yer buluyor...!!!
Şu tabanlardan sonra birkaç tavan gelir ve sonra bir taban ve ardından fiyatlar oturur....!!!!
Liderliklere göre ve maç sonuçlarına göre spor hisselerinde bundan sonra grup hareketi değil TEKİL bazlı hareketler olacağı kanısındayım....!!!
Toplanın FENERLİLER .....!!!!
Aşağıdan nerden döner?
Geçen yılki TSPOR un harketlerini de düşünün?
Bu tabanlardan sonra bir gün dönüp tavan olacak FENER imiz?Bir yerlerden girip tekrar iyi bir para kazanabiliriz...!!!
Bu tepki önceki zirveyi yakalamayacaktır tahminim.....!!!!
Fikirleri olan yazsın buraya.....!!!...Akıl akıldan üstündür......Beyin jimnastiği yapalım....Bu hafta tepki için VURKAÇ yapılabilir...!!!
Pazartesi taban fiyatı 35.92 tl FENER de.....!!!
Cuma günü 39.90 tabanda 7 milyon 929 bin lot satıcı ile kapatmıştı...!!!
Digiturk hikayesi onemli. S sporttanda ciktilar. Isler mlsf bakkal dukkanina dondu. Eger yayin isinde gercekten bir terslik soz konusuysa, kluplet magdur edilmeden acilen cozulmeli
Hissemize gelince. Son 1 aydaki cok hizli yukselisten sonra yasananlar normal. Gecen hafta olmasaydi, bu hafta yasanacakti. Onun icin her buna benzer yukseliste satislar mutlaka kademeli olarak yapilmasi gerektigini savunurum. En yuksekten satabilme dusuncesi veya arzusunun kumardan farki yoktur.
Benim dusuncem bu haftaninda hareketli gececegi. 33tlnin alti olmayacagini dusunuyorum(ya da temenni ediyorum diyelim) Aksi takdirde isin rengi degisir. 37tl civarindada soluklanmasini yine temenni ediyorum
Herseyden once saglik. Tum KYlara iyi pazarlar
Asla YTD. Bir yatirimci degil sade bir fenerbahceli taraftarin kendi kisisel gorusudur.
tspor geçen yıl 9 tl zirvesinden sonra başladığı tabanlarda 5.00 tlden dönmüş.Sonra yukarıda yaklaşık %40 yukarı yapıp yaklaşık 7 yi görüp tekrar aşağıya dönmüş...!!!
Fenerbahçe zirvesi 54.15 idi....!!!
Geçen yılki tspor un yaptığının aynısını yaparsa 30 lerden dönebilir.Sonra tepkisinde TSPOR gibi % 40 yukarı tepki verirse 41-42 tllere kadar yükselebilir .Dediğim gibi bu geçen yılki tspor hareketinin aynısını yaparsa geçerlidir......!!!!
Bu yazım bir analizdir.Geçen yılki tsporun hareketine benzerse diye yazılmış bir analizdir...!!!
Oladabilir olmayadabilir......Yatırım tavsiyesi değildir....!!!
Vay be Vedat gitmiş.
Çok karakterli bi gençti. Çok düzgün topçuydu
Yeminle Alex ten sonra ilk defa bi topçu Fenerbahçe den gidiyor diye üzüldüm.
Hayırlısı olsun. Ben onu Türk gibi görüyorum. Kosova Türkiye aynı.
İyi de golcü. Artık Lazio taraftarı da olduk))
Allah yolunu açık etsin.
Fenerbahçe mize de güzel para kazandırdı.
Klubü , Fenerbahçeyi satmadı, istese başka topçular gibi gizliden Lazio ile anlaşır, Fenerbahçe nin elini güçsüzleştirirdi.
Norveçli Sırloth onu yapmadı mesela. Ne olursa olsun Trabzonspor da bizim ülkemizin klubu. Sorloth resmen kaçmış gitmiş. Bizim ülkemizin takımını zora sokmuştur. Bu tip karakterli topçular da var.
Bu yüzden Vedat, Çok kalite karaktermiş valla.
Elif Elmas ve Vedat ın iyiliklerini hiç bir Fenerbahçeli unutmaz.
2 sinin de yolu açık olsun. Kaderleri güzel olsun.
Yavsak sorloth adam ettik bes para etmezdi...futbolcununda ahlaksizi boyle iste besle kargayi oysun gozunu...
sorlothun tavsiyesi ile alınan oyuncuda 6 ay sakatlandı. Trabzonda işler iyi gitmiyor keza beşiktaş da öyle bakalım maç nolacak
İnvesting de bir yorum okudum öldüm gülmekten ...!!!!
''Arkadaşlar Tisserand havaalanına indi.Havaalanındayım.Bilginize .Yarın tavana hazır olun .'' demiş...!!!:kahkah:
Ah be kardeşim ben yarın kesinlikle tavan beklemiyorum.Ama olursa da TİSSERAND transfer edildi diye olmaz bu....!!!:kahkah:
Yükselişi kimi Bankalar Birliğianlaşmasına ,kimi alınan transferlere ,kimi satılan Muriç e bağladı....!!
Bana göre yaşanılan yükseliş geçen seneki TSPOR un yükselişi idi....Bu yıl FENER i seçtiler.seneye de büyük ihtimal GSRAY ı seçecekler tabii ki BANA GÖRE......!!!!
Orda komedi çok, brüt takas sonrası 1 ay satamayacak mıyım ben şimdi diye bunu soranlar var :D
bı kaç taban daha yapsın geleceğim buraya..
Bır fb olarak malesef lıgın ilk haftası gs ve Bjk bizden iyi oynadı.. Hakem olmasa biz bu maçı zor kazanırdık.. Buna istinaden ıyı yukleme yapacaklar millete çok dikkatli olmak lazım.. Fb ıkı üç Maca zor toparlar kendini takım hazır değil bana göre.. Bu fiyatlar halen daha çok pahalı benim için..