Evet üstad tam anlamı ile iki ucu pisli. ve biz sadece 12.30 a kadar karar vermiş olmamız lazım. sanırım şu an herkes ne kadar zarar ettim daha ne kadarına katlanabilirim diye düşünüyor. panik yapan kaybeder
Printable View
Fonların valörleri her kurumda aynıdır değişmez. Sadece alım-satımında farklı uygulamalar oluyor. Kimi kurumlar fon alımında marj koyar, kimisi adet girerseniz koymaz, kimisi valörlü fon alımda repoda değerlendirir, kimisi PPF'de, kimisi hiçbirşeyde değerlendirmez. Kimisi parayı işlem gerçekleştiği gün ister, kimisi önceden bloke koyar gibi.
Bana dolarda zarar ettiren kıdemli analistin bi kuralı vardı.3S kuralı .sabret ,seyret ,şükret .karar sizin.
Ban şuanda seyret pozisyonundayım
Dolarda işler değişti. Dolar ve faiz kurunu devlet belirliyor. Yurt dışı basına bile kapak olduk cuma günü. 1,5 B dollar satmış bizimkiler. Bende geçtiğimiz bir sene dolardaydım ama devamlı al sat yaparak kara bile geçtim. Şu anda serbest piyasada yatırım yapılacak bir tek borsa var.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben bist yorumlarimi da suna gore yapiyorum
Olaganustu birsey olmazsa
Hatta hep espiri olsun diye yazarim
Bahceli yarin ne yapar bilemem diye...
Yeni stratejime gelince para zaten hesabima sali oglenden sonra gecer
Yeni girisim en erken carsamba olabilir
Bu sebeple suan soylemenin anlami yok
Belkide tcd ye tekrar girerim...
Ama yuzde elli kismi fid yerine eib olacaktir...dedigim gibi
Carsamba 11 de karar veririm. Sicis devam ederse ppf ile devam...hic birsey olmasa bile korelasyon duzeltmeyi isaret ediyor...daha once 3 ocak demistim
Simdi 16 ocak diyorum...dikkat edilmeli...ytd
Hazır elim değmişken ekleyim :) fon sepeti ile karma fonlar dahil edildi.
https://dividendexpert.blogspot.com/...rformansi.html
https://resmim.net/f/QPV9SA.jpg
10 milyonu olan adam forumda yoktur...varsada fon basliginda degil mevduat topigindedir emmi 😀😀😀
Emekli saglamci bir amcamidir kendileri...burak daha 87 li filinta😀😀😀
Ha bi mert var 10 milyonluk
O da bistin 99 da dusmesini bekliyor
Gerci 10 milyonu eritip 5 e dusurdu diye biliyorum
Su an ,itibarıyla beri hareket yok taraflarda ,bu durumda usa alacagını aldı oluyor ,iran da baska hareket etmez sanırım.usa muzakere v.s soyleyip bekleyecek,bu durumda borsa orlamalarda kalırsa satısa gerek yok ,satınca ppf kalıyorsun ve bosta kalması ile arada bir sey yok
Sn webster, bistte ne zamandir islem yapiyorsunuz bilmem ama, nacizane fikrim, %2 dustu satayim, %10 cikti satayim derken buyuk balik kacar genelde.