Günaydın arkadaşlar
Bizim hala bölünme ne zaman olacak
Printable View
Günaydın arkadaşlar
Bizim hala bölünme ne zaman olacak
Böyle bedelsizin ayrı , böyle şirketin ayrı .....
Bu arada Egeen kar bu kadar düşmüş ve hisse bu kadar yükselmişken artıya bile geçti, Parsan bunu ikiye katladı.
Açıkçası bende Parsan da var ama Cemts'e çok güveniyordum ama hala yanlış yaptığımı düşünmüyorum, bize yanlış yapan var, Allah doğru yola yönlendirsin diyelim.
endeks +3,54 eğer buna tepki veremiyorsa ko g... ne rahvan gitsin.... aşık olmamak lazım....
Sayın abimiz borsanın kitabını yazacak kadar deneyime sahip, aklından geçenleri tahmin etmek çok zor, işkence var, yatırımcı açısından helalleşmek yok.
Bu hisseyi 60 liradan alan ben kendime gülüyorum [emoji1]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüzgara karşı şey...
Az tepki verdi ya..... olm niye gidemiyon sen ya...
Seni varya acayip satasım var.... Her düştüğünde satayım diyip vazgeçiyorum. 3 senedir falan taşıyorum g.tlük yapıp duruyorsun...
Diğer hisseler %8-9 yaparken Cemts yırtınarak %4 yapabildi, oysa düşüşlerde iki katı düştü. (66-36) Ne ruh, ne güven, ne de talep var hisseye, yabancılar bu hisseyle neden ilgilenmiyorlar oysa global şirketlere ürün üretiyor.
Dün en az çıkıp bugün en çok düşenlerden, helal olsun sana, nedir sıkıntısı bunun.
5 Mayıs'tan beri endeks 500 puan çıkarken bizimki aynı yerde, olmadı başkan, kazanmış olabilirsiniz ama kaybettirerek kazançtan hayır gelmez.
İyi tatiller.
Seçimlere malda giren varmı arkadaşlar
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben giriyorum risk risktir. Her türlü yükselir bence tabi...
Hay ben senn gibi kağıdın .....
Arkadaşlar ben cıktım. Kalanlara Allah sabır versin. Kaldığım süre sonunda bir b.k kazanamadan çıktım.
Herkese bol kazançlar.
Sayın Bawer siz ile ben kalmısız birde Yolcu arkadaş vardı
Biraz azaltsak olacak gibi ama ,belki sermaye artırım haberi ile 40 üzerine atarsa diye bekletiyor :) 66 dan vermeyince 33 den satmak zor oluyor...bu yetmezmiş gibi 2 hafta da 2. Tur işi çıktı 🙂 ülke için de cemtaş için de umudumuzu kaybetmedik daha
Vallahi başka yerlerde de yazıyorum zor bir yıl olacak bizim için
Seçim bittikden sonra asıl mesele ortaya çıkacak Erdoğan nasıl bir ekonomik politikalar izleyecek bu çok önemli
Döviz bitti 2 aydır altın satıyorlar sizde takip ediyorsanız biliyorsunuzdur
$ da bir artış bekleniyor KKM 113 milyar $ oldu $ artışı ile KKM deki paralar nasıl ödenir veya nasıl olur bir çözüm bilemiyorum
Birde cari açık var bütçe açığı 184 milyar TL imiş geçen ay 324 milyar TL olmuş doğrusu sıkıntılar büyük
Lütfen bu yazdıklarımı siyaset e çekmeyin uygulanan yanlış ekonomi politikaları bizi bir felakete sürüklüyor
ay sonuna da bir şey kalmadı. sanki bu fiyatlardan bölünecek gibi. spk dan da henüz bir ses yok.beklemeye devam..
Parsan buna 20 lira fark attı, bir ara kafa kafayaydık, küçük esnaflık bizim kaderimiz.
Temettüsü, bedelsizi boş.
Tahtacı eskiden büyük düşüşler sonrasında arada bir celallenip tavana kadar alırdı, bedelsiz kararından sonra geberdi hisse, bedelsizin bedeli.
Bülten yayınlandı ve bedelsiz onaylandı
%7 açıp %3'e düştü prim, belki onayla fiyatlar dedik ama yine hayalkırıklığı, tahtaya güven sıfırlanmış maalesef, Parsan 58, Cemts 38.
endeks yorumlarımı genelde 3 sayfada yapıyorum.. 1 taneside CEMTS.. sn yolcu da yakın takıp eder umarım..
26 Aralıktan sonra aktif olan destek seviyeleri genel olarak çalıştı diyebiliriz.. ancak gecen hafta cuma günü sert bir düşüş yaşadık..eğer bu devam ederse 4016.185 ve (sarkma yaparsa 3947.84)..seviyelerini görebilirmiyiz sorusunu akla getiriyor..
kazancınız bol ve daim olsun..
https://i.hizliresim.com/n5iphyk.png
Teşekkürler sayın esozcan , evet endeks bu hafta yine başıboş hareketler yapmaya hazır,birçok hisse gibi yan hisse olan cemtaş da soluksuz dip denilen neresi varsa daha da dibini görebilir çok rahat...hayrolsun bakalım
50'lerden bölünmesini beklerdik ama son düşüşlerle 37'lerde soluğu aldı, burdan bölünse 7.40 ile başlar, bakalım tahtacı nerden böldürecek, kötü zamana denk geldi.
İyi haftalar.
Sasa yarına bölünüyor bugün hisse %6 artıda, bir de şuna bakın, bedelsizi yüzüne gözüne bulaştıran tek hisse.
Muhtemelen temettüyü ödeyip ,bölünecek gibi...
Bugün de devre kesti, bedelsiz açıkladıktan sonra yapmadıkları şey kalmadı, en kötü yerden böldürmek için çok çabalıyor tahtacı oysa Sasa bugün %100 bölünürken dün %6, bugün de %6 prim yaptı.
irketimiz bedelsiz kar payı dağıtımı kapsamında, çıkarılmış sermayenin 100.975.680 (Yüzmilyondokuzyüzyetmişbeşbinaltıyüzseksen) TL.den, tamamı 2022 yılı dönem karından karşılanmak üzere 399.024.320 (Üçyüzdoksandokuzmilyonyirmidörtbinüçyüzyirmi) TL. artırılarak, çıkarılmış sermayenin 500.000.000 (Beşyüzmilyon) TL'ye yükseltilmesi nedeniyle, artırılan paylara ilişkin İhraç Belgesinin onaylanması ve Esas Sözleşmenin "Kayıtlı Sermaye Tavanı" başlıklı 6. maddesinin tadil edilmesine ilişkin başvurumuz SPK tarafından onaylanmış olup 17 Mayıs 2023 tarih ve 2023/28 sayılı SPK bülteninde yayımlanmıştır.
Onaylı İhraç Belgesi ve Esas Sözleşme Tadil Metni ekte sunulmuştur. Bedelsiz pay alma hakkı kullanım başlangıç tarihi 31.05.2023' tür.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Bu habere de %3 düştü ya helal olsun diyelim, bedelsiz yapması bu kadar mı kötü, bedelli olsaydı ne olurdu acaba.
Böylesi rezillik görmedim yatırımcılık hayatımda ... bedelsize ters tepki veren sayılı hisse olacak sanırım
Temettü 29.05.2023 te belli olup 31.05.2023 te hesaplara geçecek.(0,45 kuruş)
Bedelsiz 02.06.2023 tarihinde resmi hesaplara yansıtılacak.
Temettü verdikten sonra bölünecek.Yani fiyatın temettü ile daha düşüp bölüneceği anlamına geliyor. Değişik bir hisse sanki sonsuza kadar hep düşecekmiş hissiyatı veriyor. Hissenin yeşil kapattığı günlere hasret kaldık. Tabi genel düşüş bu hisse genelinde olan birşey değil. Tüm hisselerde düşme mevcut iken bununkisi düşme ötesi birşey oldu.65 lerden yarı fiyatına geldi. İnşallah 2-3 gün iyi gider diyorum ama seçim baskısı diye yine aşağı basacaklar. Hissede yabancı oranı %3 yani bizbize kalmışız. Hayırlısı bakalım..
Hükümetin yanlış ekonomi yönetimi, firmaları zor duruma sokunca, yabancılarda ülkenin şirketlerine yatırım yapmak için seçim ve belirsizliklerin netleşmesini bekliyor muhtemelen.
Tahtanın dibini sıyırdı ki tavana getirdi tahtacı, bedelsiz açıkladığından beri hep aşağı yaptı, paranoyak yaptı milleti.