Bir müddet geçmeden kalıcı yükseliş beklemek zaten hayal olur.Alanlar akşamı bile beklemeden 3-5 kademeye satıyor gibi görünüm.
En azından bazı günler ortalık sakinken yukselsek de sonraki düşüşler için pay olsa.
Printable View
Bir müddet geçmeden kalıcı yükseliş beklemek zaten hayal olur.Alanlar akşamı bile beklemeden 3-5 kademeye satıyor gibi görünüm.
En azından bazı günler ortalık sakinken yukselsek de sonraki düşüşler için pay olsa.
36 al 26'ya gelsin 1 haftada. Nasil istir artik yani. Allahtan fazla gelmemisti. Neyse ben havacilara gomdukce gomuyorum, jubilemi yapacagim bu sefer TC borsasindan. Maliyetlenme bitince Halk 7, Pegi 45, TAV 24, Tombik 13'de jubile.
Bahriyeli kardeş kalbimde ki korku panik bugün zirve yaptı. 4.60 açacak diye ve tüm malımı 5.05 den hatta 5.01 den satmak geldi. Ve ben ekranı açtım ve sadece bekledim. Bu borsa da maalesef bizim gibi yatırımcı korkusu tavan yaptı ise tepki gelecek demek oluyor ki durum ortada satsaydım malsız kalmıştım. Yani kısacası borcun yoksa ve ihtiyacın yoksa Arsa aldım deyip ekranı kapatacaksın. Ve millet borsa konuşurken borsaya girme aşkı Şevki kalbine gelince senede bakacaksın. 5 lira ise yapacak birşey yok arsan henüz değerlenmemiştir deyip kapatacaksın. 20 lira ise 3 te ikisini satacaksın tam coşkuda 60 lira olacak dendiği anda satacaksın. Tabi bunlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Bu tavsiyeyi 7.40 da satamayıp hatta satacağım deyip satamayan birisi olarak yazıyorum.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Benim gibi little treyder bile 100k lotu almış korkmayın ben sizin yerinize korkarım :)))
Acizane dostlar beklentim borsanın hızlı bir tepki vermesi tabi bu benim beklentim. Yatırım tavsiyesi değildir mal almaya kalkmayın alırsanız tepki gelmez bunu da bilin.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
666 hatırlar, 1929 için bir DOW grafiği atmıştık. Tekrar gönderelim, inceleyin sizce ne olur tartışalım.
TGT kardeşim ,azizi dostum öpüldün tşk. ederim bilgiler için :)
lakin bahriyeli benim ,alıntı osisa .bilgin olsun istedim
Evet vaktinde korkutucu sekilde attin bunu. Ama gecmise dogru baksan muhtemelen o cizikleri buyuk buhran olmayan 70 yerde de daha cizebilirsin. Hukumetler cok fazla para sokuyor piyasaya bu sefer. Koronanin etkisi azalmaya basladiginda toparlayacaktir durum bence.
Adamlar biliyor 5.30 da satacağımızı ve alttan kovalayacağımı bu sefer çok ciddi olduğumu benim inadıma tepkisi sert olmadı dostlar bu tahta yapıcı varya
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
grafikte 1929 ta ortalamalardan uzaklaşarak tepe yapmış ve ortalamalara kadar hızlı satılmış. sonra tepki vermiş ve daha sonra aynı miktar düşmüş. Bu görünen, şimdi olan ise, 19 bine gelerek ortalamaların altında satış yemiş. Biz çok bilgili değiliz ama abd borsaları ortalamalara kadar yani 22-23 bin lere kadar tepki verip orada beklemeli gibi görünüyor.
Tohum demişken ilk borsada batanları ve medeniyetin doğuşunu anlatayım.
zaman milattan önce 12 000 ler
mevki :göbeklitepe
avcılığın zirve olduğu yıllar
geyik,tavşan,av hisseleri tavan yapıyor,alternatifleri yok
zerdüşcan adında biri çıkıyor.
bişey buldum diyor.
bir ekiyorsun 50 oluyor.
50 ekiyorsun 2500 oluyor.
halk bu buldu mu bugday diye anlıyor.
buğday eken iyilik eker diye bir aforozma uyduruyor.halk bugday hisselerine yükleniyor.
geyik ,tavşan,mızrak fiyatları hızla düşüyor.
avcı derneği senedi olanlar batıyor.
avcılar utancından kendilerini mağaraya kapatıyor.
yeni düzene ayak uyduramıyorlar.
içsel sogulama başlıyor.
hasret çektikleri geyik resimlerini mızrak uçlarıyla mağara duvarlarına çiziyorlar.içlerinden biri kapıya numaratik koyuyor.akşamları buğday kafalılara resimleri gösteriyor.bu yan gelip yatıp resim çizenlere sanatçı diyorlar.medeniyet değişimi oluyor.
ne oldu sonuçta 666 ortağın dediği gibi sabana yatırım yapanalar da kaybetti.
Ekyo doaş thy akbank halk gerel ıcbc
ICBC Maliyet yüksek 5.88 elde patladı o
Bahriyeli sabah 10 bin lotla deneme yapıldı sen belki dalga geçtiğimi sanıyorsundur işte ispatı ben 5.03 verdim ******** 5.07 yaptı bir 10 bin daha verdim sonra 5.09 yaptı. Sonra 5.05 10 bin yerine koydum. 5.03 yaptı 10 bin daha alınca 5.01 gösterdi işte sana foto Ek 24493
Muahhahahaha. Geyik resimlerini mnizrak uclariyla magara duvarlarina cizmek :) Hepimize kafayi yedirtecek sonucunda bu piyasalar.
http://share.matriksdata.com/Images/...1243587062.png
Son 1 senede adam gibi kazandiran tahminim bu Sulunezde CB'inin secimleri halletmis olmasini ihtimaline oynamam oldu. Gerci o da "ya tutarsa diye" diye gole maya calmis ama, kagitta yanlisla da yuklu meblag kazandik. Ondan sonraki hicbirsey hicbir sekilde tutmuyor.
Bu trade yapan robot islemleri kapatilmadan borsa isi zor,
Onlar hisse 3 lira 5 liraya bakmiyor ucuzmuş pahalıymis oda onemli degil, ne kar etti gun sonu bu onemli
Alici olmadigi icin suan durum bu.
Diğer hisseleri satıp full hulk a girmek çılgınlık mı olur??
(30 hisseleri diğerleri )
halim selim bir şekilde 4,70 gibi ikili dip daha sağlam alım yeri olabilir mi, ama sert yukarı yada aşağı hareket için bir şey söylemek zor. Şuan tek doğru sektör farkı olarak görüyorum. Pahalı bim daha pahalı oldu, yada Migros güzel hareketler yapıyor, yani sektör önemli.
25 den PEGİ 50 lot-50 lot şeklinde alım yapmayı 65 lirada Tüpraş düşünüyorum. PEGİ devasa ana trendin altında 3-5 kademe ile. Orayı kırsa bile bir süre sonra geri gelecektir.
Osisa kardeş 97 yılında ilk senedimi aldım arkasından Rusya krizi atlattım. Gerisini zaten biliyorsun. Tl bazında çok büyük para İle ayrıldım. Ama altın bazında elde var aynı altın oldu. Çünkü 500 gram altın bozdurmuştum 2003 yalında 530 gram altın alabildim. Stresim kar kaldı. Bu kadar yeter sanırsam.
https://www.amerikaninsesi.com/a/cor...i/5334385.html
Esnafın hali harap ..sirkeci .. herzaman iğne atsan yere düşmeyecek yerlerden biri istanbul’da
Yalnız dikkatimi çeken bu haliyle bile aslında risk corona açısından ..yani esnaf işine gitmek zorunda
İşi olan dışarı çıkmak zorunda ..bu zorunluklar bu meretin yayılmasına sebep oluyor birazda
bugün meclis toplantısı var, muhalefet soracak, virüsün girişi nasıl oldu diye. ölen kişi 89 yaşında ve çinli çalışanı var. bu adam bu yaşda nasıl çalışıyor, çinliyi nereden bulmuş, uçak geliş gidişinde bakılmadı mı. burada büyük yalan var. tabi söz dönüp dolaşım umreye gelecek. orada büyük ihmal var. yani bu konuda bir kriz yaşanacak gibi. tabiki büyük kriz henüz gelmedi, oda enfekte sayısının seyri.
Yine kahverengi bir gün, ben ekranı kapıyorum bunaldım.
Çok kötü bir hafta geçirdik.
Haftaya belki daha iyi olur.
Herkese şimdiden güzel haftasonları diliyorum.
ülkemizde 20 bin çinli işçi var diyorlar.
hangi sektörde acaba
bir kısmı çinlilerin maden ocaklarında olabilir
Bunun mahkemesi uzayacak yine. New York'ta 2600 kisiye bulasmis. Bu herifler de hep 100 yasinda oluyorlar, korkudan mahkemeye falan gelmezler. Ee, Sulune bulasirsaniz Allahin gazabi ustunuzde olur boyle.