afiyet şeker olsun
bende şu hayta muhalif olan oğlumu göndereceğim.
Printable View
fırını ara getirsin, ben öyle yaptım,
bez için senin beceriksizliğin, her şeyi düşünebilen sen bunu nasıl düşünemedin. ki ne zamandan beri de her an sokağa çıkma yasağı gelebilir diye konuşulurken. Birde borsacı olacaksın, uzağı görebilen
hepimiz çocuk büyüttük, en az bir aylık stokla çalışırdık, indirim buldukça, stoğa çalışırdık
günlük bebek bezi mi alınır, ekmek mi bu, bayatlasın.
Fırın bana 5 km .
Fırını arayacakmışım
Fırın 3 ekmek getirir mi bana arasam ????????????
Günaydın kafe ..
Ooo 4 saat ayri kaldım ama kafe hareketli ..
Başkan haklıydı, biraz ön görülü olunur, bez bitiyor mu diye bir bakılır
normal günler de bile en az bir paket yedek alınır, parasız birisi değilsiniz.
ekmeğinizi de gerekirse günlük yemeyin, biraz çok alın
streçle derin dondurucuya koyunuz, çıkarınca taze kadar olmasa da aç kalmazsınız.
nerde yaşıyorsunuz merak ettim doğrusu
5 km aralıkta fırın mı olurmuş, kalmış mı öyle yerler?
Sayın MedwiG İBB Sözcüsünün açıklamasına göre hesap yapılınca. biz kandırılıyoruz sanki
Şöyleki 43 bin çalışanı olan İBB.DE 350 pozitif hasta varsa 17 milyonluk istanbula bunu mukayese edersek.
Sadece istanbulda 140 bin gibi bir pozitif hasta çıkması lazım aşağı yukarı.türkiye genelini söylemiyorum bile. Saygılar.
Sabah kargo dağıtıcısının telefonuyla uyandım .. Kargolar pazartesi dağılsa olmaz miydi ?
Oy sayımı ve Seçim sonuçlarının verildiği günlerden, Hasta sayımı ve Ölüm sonuçlarının verildiği günlere..🤔
Çağ Atlamak bu olsa gerek...🤔
Bakalim bu aksam da sesi titreyecek mi ???
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayta ekmek alıp döndü, artık ekmek vermeyeceklermiş polis müdahale etmiş sokak sokak dağıtacaklarmış.
twitterdan
Bunlar virüse de hasta garantisi vermiş olmasın?
İtalya bile ülkece karantinaya giderken vatandaşına birkaç gün verdi.
Ekranda açıklama yaptı başbakan ve temel gıda ürünleri satan yerler açık bırakıldı.
twitterdan
Sana cevap yazmayacağım diyorum,boş ver diyorum,yahu el-insaf;neyi savunuyorsun daha?bir gün içerisinde ard arda bir çok vahim yanlış yapılıyor sen hala öncesini gör falan filan,yahu ben biliyorum öncesini,o koalisyon dönemlerinde bile böyle hatalar yapılmadı
---Sağlık bakanına soruyorlar;10 günde kişi başı,5 maske yeterli midir? cevap:en iyi çözüm dışarı çıkmamak????
eee,çalışmak zorunda olan kasiyer vb insanlar ne yapacak??yassağ hemşerim..
25 yıldır hizmet veren belediye aş evleri hesaplarına bloke konuluyor,bu zor günlerde bile hesap farklı mı???o fakir insanlar ne yiyecek?
yaklaşık 50 milyon insanı karantinaya alıyorsun,2 saat kala haber veriyorsun,bir sürü insan virüs kapıyor,insanlar 48 saat ekmek bulamayacakları için değil, verilen sözlerin her an tersi olabilme ihtimaline karşı deli gibi alışverişe gidiyorlar..
yahu bugün bari bu at gözlüklerini çıkar,yanlışa yanlış de...not:bana ocu,bucu yakıştırması falan yapma,hayatında görebileceğin en apolitik insanlardan biriydim,ama bünyem artık bu kadar saçmalığı kaldırmıyor...
Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, sokağa çıkma yasağı sonrası gelen görüntüleri değerlendirdi. Bugün sokaklara taşan insanların bulaştırmasının önümüzdeki günlerde bir bedelinin olacağını düşünüyorum" dedi.
Ekrem İmamoglu : Hizmetlerimizle ilgili bilgilendirme Otobüsler 06.00/09.00 ve 17.00 /19.00 arası Metrobüs 06.00/09.00 ve 16.00/20.00 arası çalışıyor Metro hatları durduruldu 775 bin Halk Ekmek ve 40 bin damacana Hamidiye Su üretildi
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü: “Maalesef bir sigara almak için dışarı çıkanlar, bir ekmek almak için dışarı çıkanlar eve virüsüde getirdiler. Dünkü tablonun bir bedeli olacak. Bir kaç gündür iyi gidiyorduk. Bizim ileriye dönük iyi beklentilerimizi baltaladı.”
Keşke hiç gün yüzü görmeyeydiler.
Dinden soguttular.
İçlerinde ne biçim bir boktan yaşam varmış öğrendik.
Yalan ve iftira attıkları karşı taraf hayatta bunların yaptıklarının 100/1 yapmamışlardır.
Örnek güzel iman için gidilen ümreden şeytan olarak dönen o polise tükürenler içlerindeki pislikler açığa çıktı buda aldığım ders.
Bazı solcularda liboşluk yapıp akp ye destek oldular ve ağızlarının payını feto kumpasları ile aldılar.
Benim inandığım din bu değildi.
56 YILLIK hayatın BOZKURT olarak yaşadım şimdi TÜRKÇÜ yüm.
akp lilerden çok çok daha fazla bana yakın olanlar koministler oldu.
İçleri neyse o
Geçmişte 2 gurubuda kullanmışlar buda çıkardığım bir durum.
Din deyip tekke ve zaviyeleri açarak kilise artı yahudi vakıflarına yol verenler bu dinci iktidar.
Bizlerin zerre şaşmadan ATATÜRK yolunda gitmemiz gerekli ve tavizde vermeden.
İBB.nin Halk Ekmek Arnavutköy merkez Gaziosmanpaşa meydan büfelerine ekmek indirmesine. Sultangazi Cebeci ve Çatalca büfelerinde ekmek satılmasına polis müdahale ediyor.izin vermiyor.
Pes demek yetmiyor.
kubilayhan
siz
ne müslümanlığın şuurunda
ne de
ülkücülüğün bilincindesiniz
üzülüyorum sadece
artık size cevap vermeyeceğim.
kal sağlıcakla.
15 gün sonra dün akşamın bedeli meydana çıkacaktır.
Dua etmekten ve Tanrı akıl fikir versin demekten başka bir şey gelmiyor.
Bir ay yetecek malzemem var 3 kişilik.
Su da sıkıntım 15 gün sonra başlar onuda kaynatacağım.
Yada kargo ile alacağım aldığım malların ambalajına göre 4 ila 9 gün karantinaya alacağım.
Eve ürün almadan önce 5 litre suya 1 çay bardağı ozon attıp siliyorum.
3 gün önce alışveriş yaptım.
Çift maske çift eldiven ve evde tek oda da banyolu karantinadayım.
Kardeşim yemeği yapıyor kapıyı çalıyor ben alıyorum ve Annemle yan odada olmasına rağmen görüşmüyorum.
Tabaklarımı gün boyu biriktiriyorum kardeşim eldivenle alıp direk makinaya atıyor.
Hayatta yaşama değer.
Yaşatki yaşayasın.
Önce öğretmenlerimize bizim zamanın şimdide sağlık çalışanlarımıza teşekkürler.
Daha sonraki günlerde yeniden sokağa çıkma yasağı ilan edileceği düşüncesiyle P.tesi'den itibaren marketlerde pazarlarda normalinden fazla bir yoğunluk yaşanabilir.
Afad : Ege Denizi'nde Datça açıklarında saat 13.22'de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Gelişmeleri takip ediyoruz.
Eyvah eyvah.
getir, banabi, yemeksepeti gibi servis hizmeti veren uygulamalar sipariş alımını durdurmuş.