Geçen hafta swaplar satış getirir dedim. Patladım. Bu sefer de satış getirir diyecem. Muhtemelen gene patlarım. Allah bilir :).
Printable View
Tivibu'da Siccin veya ona benzer bir film vardı, yerli korku filmi mi olur diye izledim gece. Tavsiye etmiyorum, uzun süre Arapça yazan şey görmek istemedim. Buzdolabına yapıştırılan dualar vs hepsini çekmeceye koydum.
3 silahşörler (tuvalet kağıdı, kolonya ve çakmak) coronaya karşı çok yakında sinemalarda.
Dax , FT, DOW, SP 500,Nasdaq asırı alımda. Dax 10 binlere, FT 5000 lere, SP 500 2600 lere gelebilir. Bu yukselisler duzeltme rallisi gibi gorunuyor. Pazartesi aksama belli olur. Bekleyip göreceğiz. YTD
Bu karat bankaların daha çok kredi vermesini sağlamak üzre olduğu için daha fazla para piyasayada olacak
Daha fazla para daha fazla ralli demek
DOHOL banka kurmasaydı bu fiyatlar uygun diyebilirdim,bu zamanda banka neden?
Uzun vade olumlu olsa da yakın vadede banka benim kafamı karıştırdı.
Aydın amcanın bu bankanın sermayesini bedelli artırma olasılığı olabilir,ilerleyen günlerde kasada ki parayı göremeyebiliriz.
Bu benim şahsi olumsuz düşüncem, siz bundan etkilenmeyiniz.
YTD
Bugun vaka sayisinda İrani gecip en kotu gruba son siradan giris yaptik. Yarinda Cini geceriz. Totalde 150 bin vakayi gorecegimiz fikrimi koruyorum. Muhtemelen baska bir ulkeyi gecmeyiz vaka sayisinda. Arkadan gelip bizi gecen olur mu mechul simdilik.
New york city'de, new york eyaletinin merkezinde, ölüm/nüfus orani (/vaka değil!) binde 1 imiş !!
yani new york cityde yaşıyor olsaydiniz, coronadan ölme ihtimaliniz (yakalanma değil) binde 1!
Bu göstergeue gore en kötü olan ulke olan ispanya da binde 0.4 mesela ve abd"de isler daha kötüleşme eğiliminde...
Vaka/nüfus orani, ispanyada binde 4. new york city de binde 16 !
(ülke ile şehri karsilastiriyorum farkindayim, madridin en kötü yerini bulamadim. amaç new york taki vehameti göstermek ve trump faktoru ile artmaya devam etmesine isaret etmek)
Yukarda yazdıklarım hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir
evde okey oynamaktan,milleti avutmaktan ğına geldi yawww,tek olanlar daha kötü durumdadır şimdi
Edmond Halley geldi aklıma. Nedense. Bu kişiyi farklı yapan nedir? Sizce...
Bazı şeyleri bilmek/tahmin etmek ilahi güç gerektirmez.
sn Repulse siz tek yönlü pozisyon alıyorsunuz,yanılmıyorsam devamlı short.
Geçen sene 82 binden 124,5 e giderken shortta kapanmayan çok az kişi vardır.
Güncelde de tekrarı yaşanıyor.
Viop olmasaydı borsamız 50 binler cıvarında olurdu.
YTD
Şöyle bir düşündüm de herkes haklı. Bear abi de alen de 777 abi de seçbul abi de.
Nasreddin hocanın fıkrasına döndü iş. :)