bazı bankaların önünde yabancı gözükmüş.
Printable View
Su dava bitsin bakacağız. Fed faizleri 2022 ye kadar sıfır demiş dayı otesi yok.
3 senede 10 15 milyar arası kar edecek bilanço var sanki. Yok mu.
Ötesi yok başka daha ne olması gerek.
William da iş ..
6 18 oran arası burada 100 lerce milyar kredi talebi var.. artık bedava Fed fonları emergingler e risk etsinler bir noktada bulussunlar dayı
2 senede emergingleere bol para aksa sifir maliyetle ne kazandiysa.. çok imkan var anlamak mümkün değil şartlar çok optimal.. fırsat..
Abd FED’in swap hattı açarak en çok bu hattan Japonların para çekmesi oldukça manidar bir durum. Doların tahtını kimse sallayamıyor.
Lawyer in geçmiş trial ve settlementlarina bakıyorum bu kadar bilgi analiz çok fazla çok. Gidip bir çimento fabrikasına selamın aleyküm abi bu fabrika sıfırdan kaça kurulur desek iş bitecek bilgi bu kadar ya bu kadar...
Her topiğin bir sayfasında 10 yazı var, her gün 200 senet için her sayfada bir yazı yani 200 yazı okumak bir şeyleri bulmayı sağlar. Mesela ard yazılım covit için bir şey üretmiş kapa göndermiş, yada carfurr bedelli yapar mı, asilsanda bugün en çok Yabancı niye aldı, işde o çimentoyu sen bulacaksın, Harun’un işi bu. O bizden çok fazla mesai veriyor. Hareketli dönemlerdeyiz, oltayı boş sallasan da, uçunda kanca yem olmasada, balık bir şekilde misineye dolanıp sana geliyor. Evet zor değil.
U.s. State department: Sanctıons desıgned to deter bashar al-assad and hıs regıme from exploıtıng the fınancıal system- al hadath
Madenler artiyor
2022 ye sıfır faiz muhabbeti yarın heralde gereken hareket xbank da başlar. Sonuçta sendikasyonlar vs 2 sene akar...
Bı Fed karar sonrasi geçmiş senelerde garanti tavan olmuştu neydi o karar unuttum..
Çin'in Türkiye Büyükelçisi Deng Li:
Swap anlaşması konusunda Türkiye ile mutabık kaldık.
Önümüzdeki aşamalarda her iki tarafın şirketlerini daha fazla yerel paraları kullanmaları için teşvik edip gerekli adımı atacağız.
Hacı ekyo nün kademelerde 20 trilyon mal varken kagit %100 koydu ki halen öyle.. kademede 20 trilyon ben bunu gordukten sonra imkansız hixbirsey olmadığını düşünüyorum
5 kademede 70 80 trilyon mal varken bu kademeler kalkıyor.. sürekli böyle.. nasıl kalkıyor demek ki kalkıyor.. istendiği zaman.
Kademede 20 trilyon üstte 15 trilyon mal var 1 kademe üste diye insan cekinjr bu ne der.
Hacı böyle 10 kademe kalkıyor...
Amerikan balon borsasından kaçan para artık emergingleere gelmeli risk almali.
Risk mi balon ABD kağıtları karşısında bedava emerging ler varken hangisi risk..
ABD kağıdı senedi yerine en dandik emerging daha iyidir.. bedavadır. ABD kagirlari müthiş balon..
Hele şimdi..
Bakalım emergingleere akacak mi amerikan ve dünya yatırımcılar çok ilginç bir süreç olacak...
666 nerde yahu
iblisle masaya oturdu sanırım.
fed altın suyuna bandırılmış dolar basacak diyorlar.
Muahahaha. Iblis miblis fon geliyor dedik, herifler her gun tokmakliyor yav. Dogru da olabilir belki. Bugun Tombikte 2.5 milyon lot mal aldi Citi. TAV'da da aldi 250K. Paraliysa gelsin fonlar. Bunlar disimizin kovuguna gitmez.
Bu sefer olmadi ama genelde bana da cok kazandiriyor Tombik senin gibi.
Bende var. Ama fikrim yok. Ucuzluktan aldım.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok acayip yahu. Uçak firmalarına bu kadar giriş varken bankalara niye yok....
2 sene faizler sifirda kalsa olmadı negatif faiz çıkartır Fed tapınağı...
Bankalara negatif faizle fonlama yapılsa 2 yılda 500 milyar aktif diyelim ortalama 13 faizle.. 65 milyar kar demek. ...
Iblisle masaya oturmak 300 bin dolardi gecen senelerde. 5 milyon dolar olmus 2019'da.
Yine tutmadi hayallerimiz. Diyordum ki onun aglak aglak kacarken bosalttigi mallardan kazandigimiz ile yemegi satin alayim sonra da nasihat vereyim "havacilardan korkmasin, oyle panik olmasin" diye. Hem ironi olurdu onun parasi ile yemegini satin almak, hem de belki topluma kazandirmis olurduk iblisi.
5 milyon dolar veremem bir yemek icin. Tom Cruise'un Santa Monica'daki evine komsu olurum daha iyi. Ne manyak insanlar var ya. Ama parasi insanlara yemek dagitmak icin kullanilyor, yani hayirli bir iste.
Alıntı:
https://www.ft.com/content/92c0d21e-...5-ad75bb96c849
Bidder pays $4.6m for lunch with Warren Buffett
Bir kaç gün düşüş olabilir, yada sadece iki günle sınırlı kalabilir, işlemleri izlemeden karar vermek zor. x100 için bir grafik gördüm fırsat olursa paylaşırım, o grafikte bir çarpma var ve geri gelme, tekrar 111 bini kırmak için 106 ve ya 104 bine gelebilir. Kendi adıma asilsan carfur ereğli migros bakıyorum, asilsan ve migros uygun fiyata gelirse dün sattıklarımı yerine eklerim.
ENDEKS olarak 0,57 eksi ile acıldı, vob açılışa göre daha az bir eksi var. ilginç bir gün olacak. peşin bir şey söylemek zor.
hurafe 1 : 2,30 olursa elimde olmayan halkbank ile yapı kredi değiştirmek uygun olabilirdi. yapının trend desteği 2,30
evet dün aldığımız CARFURRRRRRRRRRR an olarak 7,44 ve %2,2 artıda.