Teşekkürler çelik hocam.
Printable View
Hayırlı pazarlar dostlar. Son haftada Ereglide para giriş çıkış ta net +24.milyon lot gerçekleşmiş. Ama Yabancı satışı 9.milyon lota yakın olmuş. 14.temmuzda G.kurulda yaklaştı bildiğiniz bir beklenti var mı? Ucuz ve primsiz kalan hisselerden biri.
haftalık listem
ulker
karton
netas
arena
eregl
gsdho
polho
ihlgm
trgyo gibi sıraladım lakin çoğu hisse canak boyun seviyelerine indiler buradaki tepkiler önemli çoğu hisse tepki cıkışı yapacaktır ..
ayrıca
sise ve soda gibi ağır hisselerde ciddi hareket bekliyorum YTD BOL KAZANÇLI BİR HAFTA OLMASI DİLEĞİYLE
Sn celik comak tırışkadan yükselişler olacak. Cuma günkü gibi mesela. Endeks bu listeyi eninde sonunda bozacak benceSM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eline sağlık hocam.
Hocam burva ne olur sizce kısa
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Umarim keyifler yerindedir arkadaşlar
Yeni gelen yatırımcı sayısı 350 bin civarında. IMBK yönetimi bedelsiz beklentilerini şirketlere saglatirirsa . Yeni yatırımcı sayısı artar . Hisseler daha fazla işlem yapar . Bist 100 için direnç noktası 121 bin mi çelik hocam.
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu an yoldayım Eve döndüğümde bakacağım
Çok ümitli olduğum gün hayal kırıklığına uğradım biraz...
Iyiz hocam siz nasilsiniz yyapi ve selec hakkinda musaitseniz yorum yapabilir misiniz saygilar
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Celik Hocam selamlar, ygyo, yyapı, bntas ve yayla güncel yorumlarsanız sevinirim.
bazı hisseler brüt te yyapı ygyo bu hisseler cezalrı bittiğinde yolların devam edecekler
İnşallah hepimiz güzel hayırlı kazançlar elde ederiz... önerileriniz için tekrar teşekkürler Çelik hocam...
İyi geceler hocam. Belirtiginiz gibi Eregl ı 3.seferde 8.89 u geçti. Endeks için stopumuz ne olmalı?
zaten not düşmüştüm enterasan bir gün oldu canak boyun cizgisine pulback yapan hisseler hepsi tavan oldu heyecanlı bir gün oldu
İNŞALLAH yarında devam edeceğini umuyorum akşam saatlerinde abd verisi sonrası viopta düşüş gördüm izliyorum abd vadeliler eksi
118.000 kısa destek 121.800 hedef konumunda umarım hızlı gitmeyiz YTD
eregl yolu acıldı 8.82 üzeri kaldıkca hedef 10 civarları YTD
bist30 vadeli satış yedi.
ABD vadeli satış yedi.
Almanya vadeli satış yedi.
Brezilya endeksi satış yedi.
Bitcoin satış yedi.
MSCI Turkey satış yedi.
Korku endeksi yükseldi.
Her yeni habere bir yükseliş ve bir düşüş.
Belli ki tüm piyasa yön arıyor. Haber arıyor.
ateks hissesinde sanki bu sefer farklı bir hazırlık zeziyorum orta vade ekranıma alıyorum 13.78 fiyatla kesinlikle YTD
Iyi geceler cümleten
Ben hiç günlük düşünmem...
zaten öyle bir çok kötü bir düşüş beklemiyorum...
Günlük olarak bakarsak yarın İçin bile kötümser değilim..
Gün içinde panik yapmamak lazım..
Düzeltmelerde panik yapılmamasını tavsiye ederim..
Borsanın genelinden daha çok elimizdeki hisseler ne durumda bu önemli...
Doğru hissede miyiz önemli olan bu...
Hayırlı geceler herkese
Trkcm düşüyor sürekli düşünceniz nedir ?
bu aralar spk ciddi kararlar alıyor ben sadece burada yorumlarımı paylaşıyorum başka hiç bir yerde grup vs yok kolay gelsin
Burada size bir soru soruluyor. Siz de yönlendirme yapmadan objektif görüşünüzü ifade ediyorsunuz. Sizin bir menfaatiniz yok. Toplu bir yönlendirme yok.
Spk nın karar aldıkları başka türlü gruplar bence.
trkcm kanatlandı göstergeleri soğutma fırsatı vermiyorlar :):):)an itibari ile 4.74
Hayırlı akşamlar hocam umarım ereglimizde kanatlanır.bugün 9 satıp altan lotları çoğaltarak devam ediyoruz bahsettiğiniz 8,82 desteği iyi kullandı.kumbara kağıdınız fmızp bugun uçtu.kartın bedelsizler gurubundan nasiplenemedik.bu hafta birçok hisse iyi pirim yaptı.hocam sermayenin %10 kadar hep nakitte bırakıyordum ama bugün kapanışta onunla ecilc aldım ecıl için bir yorum ve destek - dirençleri yazmanız mümkün mü? Allah sizlerden razı olsun.
Rheag hissemi satmıştım hala bir hisse almadım nedeni ise 97 bin endexde aldığım rheah 118 bin endexde hala 2.23 de? Şuan bu endex fiyatında açıkcası bir hissede uzuncu olmam 100 altında parçalı 90 altında %50 80 bin altında ise %100 alırım lakin şuan al sat zamanı onuda ince eleyerek haber akışı vs izleyerek yaparım