bugün
ülkemizde jet fadıl ın serbest bırakılması
diğer taraftan bir bürokratın başka bir ülkede tutuklanması
nasıl bir ülke olduk
Printable View
bugün
ülkemizde jet fadıl ın serbest bırakılması
diğer taraftan bir bürokratın başka bir ülkede tutuklanması
nasıl bir ülke olduk
Jet Fadıl'ın heykelini o partinin binasının önüne koymaları lazım.
Malum: Tezekten terazinin moktan olur dirhemi...
Bu haberi 5 gun once ogrenen birini dusunun mesela adam o sirada JFK havalimanindaymis olayi gormus yada Halkbankasinin ust duzey yonetimindesin kuzene bir telefon kendin almiycan tabi ohh miss gelsin paralar
Esas benim merak ettigim Reza Sarraf in anlattigi rusvet hikayeleri kimlere para ne kadar verilmis falan bunlari ABD li savci not etti ee neden aciklanmadi. BIz de ogrenmek istiyoruz
Ikincisi Ebru Gundes in aldigi milyonlarca dolarlik hediyeler? O paralarin hepsi esasinda bizim
ABD de olsa mesela Ebru Gundes bilgisi dahilinde oldugu halde devlete haber vermedi diye coooktan hapse girmisti onu neden tutuklamadilar Miami ucaginda onuda anlamadim. Kadinin herseyden haberi vardi tabiki bilmiyorum diyemez
ama kadin bulbul gibi otuyor tv lerde Sabah aksam
ne bicim bir ulkeyiz biz ya? resmen muz cumhuriyeti
Fadil beyy zulme ugramis bir sahabedir.
Neymis
39000 kisi dolandirmis.
Yok ev vermemis
Yok araba fabrikasi yokmus.
Yok maldivkerde villa
Valla tek dertleri yahudiler haclilar galip gelsin.
Ama Goklerin de bir hesabi vardir.
Al hür iste.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
'' eyyyyy trump, eyyyy abd ''
:oleyo::oleyo:
Şimdi bu müdür yardımcısı Zarrab gibi tutuklanmak için mi gitmiş ABD'ye..anlayamadım..bir bit yeniği var bence..
Ayakkabı kutusundaki para ne oldu? Bilen var mı?
Forexciler hemen atlamasın dolara bence, yarın ohal kaldırılabilir. MGKda karar verilecekmiş. Birkaç hafta iyimser hava oluşturur.
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...bilir-1758825/
ohal i kaldırma ihtimalleri yüzde bir ihtimal veriyorum.
zaten referandum ilelebet OHAL istedikleri için değil mi ?
Dolarda sert yükseliş
Kur, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Atilla'nın ABD'de tutuklandığı haberinin ardından sert yükseldi
Dün akşam saatlerinde 3.62 seviyelerinden işlem gören Dolar/TL Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'de tutuklandığına dair haberin ardından yeni güne sert yükselişle başladı.
Kur bugün 3.6602'ye kadar yükseldi.
New York JFK havalimanında işadamı Rıza Sarraf davasıyla ilgili olarak gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Atilla, New York'ta hakim karşısına çıktı. Hakim, Atilla'ya "ABD'nin İran yaptırımlarını delmek" ve "bankacılık dolandırıcılığı" konusunda iki suçlama yöneltildiğini, suçlu bulunması halinde ilk suçlamadan 20 yıl, ikinci suçlamadan da 30 yıla kadar ceza alabileceğini söyledi. Atilla, 10 Nisan'da tekrar hakim karşısına çıkacak.
Halkbank, KAP'a yaptığı açıklamada Mehmet Hakan Atilla'nın dün görev için bulunduğu ABD'de gözaltına alındığını, konuyla ilgili olarak banka ve devletin ilgili birimlerince gerekli çalışmaların başlatıldığını duyurdu.
Yurtiçinde kritik bir veri akışı bulunmuyor, ABD'de bekleyen konut satış verisi öne çıkıyor. Bölgesel Fed başkanlarının konuşmaları da bugün piyasanın radarında olacak.
bugün sert hareketler olabilir
seyretmeye devam
https://twitter.com/FidelOKAN/status/846799348864352256
Trump, Bharara'yı görevden alıp oltayı attı.Bizde bu sıkıntılı ortamda Halk Bank'ın üst düzey yetkilisini ABD'ye göndererek oltayı yuttuk!
Eşofmanlı Şevket hoca nasıl diyordu, `biz bunları küpaylan anlattık` :)
https://www.youtube.com/watch?v=e17yzH8eDqE
Eee bizde dilimiz döndüğünce Zarrab yakalandığında herifin bülbül gibi ötmüş olabileceğini ve hangi banka aracılığı ile bu işleri yaptığını anlatacağını ,bardaklan ! , bu masaynan! falan analattık. Neysen canım eyyy ! Amerika deriz olur biter yada `bize ne kardeşim biz mi dedik onlara böyle işler yapın` der sıyrılırız işin içinden. 50 yıl yerse bu vatandaş bir daha gün yüzü göremez gavur ! memleketinde, birde Amerikan hapisanelerinde izbandut zenciler falan var diyorlar yerler bu garibim çıtırı oralarda ham yaparlar.
Degerli arkadaslar ögrenmek istedigim bir konu var.Gunluk dolar/tl alım satım hacmini görebiliyor muyuz.?Hicbir yerde gunluk hacmi goremiyorum.O yuzden yukseliş veya düşüşlerin gercekçi olup olmadigini anlayamiyorum.
Batı basını: Doları dizginliyorlar referandumdan sonra patlyabilir.
Sabah gazetesi : Dolar referandumdan sonra 3.00 ün altına inecek.
Sizce hangisine inanalım?
Tarım bakanı ÇELİK: toprağı betonla değil tohumla nikahlamalıyız.
günün fıkrası.
dolar bu ülkede de her zaman işte bu sebeplerden çıkar ..
bir daha fed masallarıyla yanlış poz almayın.
dolar tl ekonomik değil siyasi bir kurdur
Hacim; düzenli ve organize piyasalarda olan bir veri (örneğin Viop veya CME). Doların tek bir piyasası yok, bu nedenle hacim diye bir verisi de yok. Turk bankalarının interbank işlem hacimlerini TCMB haftalık açıklar. Veri olarak kullanabileceğiniz en yakın şey o, ancak foreks veya 2 yabancı banka arasındaki işlemleri bulamazsınız (çünkü bir dolu platform var, hepsinin hacmini kim toplayacak? Reuters dealing, bloomberg fx, karanlık havuzlar vs. Çoğu da gizli bilgidir ulaşamazsınız)