1600den cimbeton almayıp bunu aldık 2 ayda 2ye katladı.
Bunda bekliyoruz hala bedelsiz grubunda bir bu gitmedi bakalım el mahkum bekleyecez, girecek hisse kalmadı.
Printable View
1600den cimbeton almayıp bunu aldık 2 ayda 2ye katladı.
Bunda bekliyoruz hala bedelsiz grubunda bir bu gitmedi bakalım el mahkum bekleyecez, girecek hisse kalmadı.
Tahtacı ve Yönetim.. Bu baskı ne zaman sona erecek.. nedir bu yaaaa.
tam saha baskı yapıyorsunuz. size artık bu saatten sonra lot mot yok. avcunuzu yalarsınız.
arşa çıkan muadilleriniz var .
sürekli aynı seviyede takıldığınız bryat bile X 2.5 oldu .
Sadece 1.72 milyon adet hisse var dolaşımda
siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. hisse baskısını derhal bırakın.
Noldu şimdi ?
Az kafayı kaldırdı mı yapıştırıyorlar
Hisse yukarı doğru patlama noktasına geldi ancak bir veya birkaç el engel oluyor.
insanları , yatırımcıları daha ne kadar ezeceksiniz ... Zaten 3 yıldır kol gibi maliyet oluşmuş. yerinden kaçamıyor insancıklar
bu satten sonra kimse malını vermez, veremez. verecek hali yok. ancak maliyeti çıkarıp kar edecekleri noktadan verirler. Orasıda 3-4 binler..engel olanlar boşa hayal kurmayın.
Yaklasik bir bucuk senedir, 330 lira maliyetle beklemeye devam ediyorum.
Guzel Bilanco sonrasinda seni en az 10 katina okutacagim gunleri ozlemle bekliyorum.
Not:
Bu arada es gecmeden Buyuk Hun imparatorunada selamlarimi iletiyorum. Yalniz cok gaddarsin be imparator, biraz gevsette vatandas nefes alsin.
Ytd
Tam yukarı ivme kazanmışken endeks be bryat aynı anda darbeyi vurdular...
Hissemize bugün Maaşallah,nazar değmez inşallah.
Tavan hayırlı olsun devamı gelsin . Keyifler 1500 😉 hisseler blokajda .Herkese bol kazançlar dilerim
Devamı gelir inşallah…Ramazan ayı kaybettıgı gunlerı telafı eder umuduyla duamda olacak,herkese bol kazançlar…
Bugün şöyle küçük bir çalışma yaptım. Piyasadaki lot sayısı düşük olan hisselerin mevcut rakamlarını merak ettim, sonuç aşağıda! (Dolaşımdaki lot lara bakmak yanıltır, dolaşıma çıkması SADECE BİR KAP ATMAYA BAKAR, çok uzak değil, örn. Alcar, 125 bin lot kote!!!) Bizim alcar speği baya baya saçmalamış, Rakamlar Forlnvest ten alınmıştır...
poltk piyasadaki senet sayısı 1.125.000 anlık fiyat 23.300 TL
Egeen piyasadaki senet sayısı 1.133.602 anlık fiyat 15.272 TL
Tetmt piyasadaki senet sayısı 613.757 anlık fiyat 14.127 TL
Konya piyasadaki senet sayısı 1.640.626 anlık fiyat 10.300 TL
Kstur piyasadaki senet sayısı 3.881.634 anlık fiyat 6.427 TL
Bryat piyasadaki senet sayısı 9.423.726 anlık fiyat 3.945 TL
Cmbtn piyasadaki senet sayısı 1.023.000 anlık fiyat 4.300 TL (son 10-15 yıl sürekli zarar, benim gözümde değeri olmayan firmadır.SÜREKLİ ZARA AÇIKLADIĞI İÇİN)
Mrshl piyasadaki senet sayısı 4.212.887 anlık fiyat 2.317 TL (son 10-15 yıl sürekli zarar, benim gözümde değeri olmayan firmadır. SÜREKLİ ZARAR AÇIKLADIĞI İÇİN)
Alcar piyasadaki senet sayısı 1.721.734 anlık fiyat daha yeni ! 1.754 TL...
Bunun gibi daha bir çok sığ hisse var...
Ülkemizin en büyük firmalarından Alarko holding e ait geçmişinde hiç zarar açıklamayan ÜLKEMİZİN GÜZİDE firmalarından ALCAR...
Bünyesinde dünya markaları TOSHİBA VE CARRİER markalarını barındıran ALCAR..
Ayrıca Türkiye de kendine rakip gördüğü DAİKİN TÜRKİYE sermayesi 1.100.000.000 TL!!! Bizim ortağı olduğumuz GÜZİDE firma 21 Y I L D I R S E R M A Y E. A R T T I R M A M I Ş, mevcut sermayesi 10.800.000 TL dir yani kendilerine rakip gördükleri firmanın YÜZDE BİR İ BİLE DEĞİL !!!...
Son olarak tahtadaki speğin KALİTESİZ, BECERİKSİZ, PARASIZ, PULSUZ VE ZAVALLI ZİHNİYETTE olduğu görünüyor...
Yorumu siz değerli KÜÇÜK YATIRIMCI kardeşlerime bırakıyorum.
Saygılar....
Yatırım tavsiyesi değildir.
güzel çalışma teşekkürler,
ilave olarak Eskişehir de ısı pompası üretmek üzere fabrika satın aldı. bu yıl 11 bin adet devam ile 20 bin adet üretilecek... çoğunluğu ihraç edilecek
2. hidrojenle çalışan kombi neredeyse tamam gibi,
ar-ge ekibi başarısı...
spek çulsuz olunca tahta patinaj yapıyor
Bunlar yemin etmişler kimseyi yanlarında götürmek istemiyorlar.. Sabırları sınıyorlar eldeki malda gözleri var...
Şubat 2024 de 1900 lira olan piyasada 3.881.000 lotu bulunan kstur otel hissesi bugün 7.600 lirayı gördü. Bravo ALARCO…
bugünkü hareketin beklentisi,bilançonun gelmesiydi,gelemedi?
*Alarko Carrier/Akan: Bu sene büyük ihtimalle temettü dağıtmayacağız
bilançoda kar yokki dağıtsın,
sünepe herif hisseyi sürekli manipüle ediyor...
kar payı yok, peki sermaye artırımı da mı yok...
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ALCAR.E, IMASM.E ve JANTS.E payları 19/03/2024 tarihli işlemlerden (seans başından) 18/04/2024 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.
işte tüm isteği buydu
Şimdi durup dururken bıze niye böyle karar geldi,jants I anlıyorum da buna n’oluyo?
3 defadır tamamen aynı şeyler .
hisse yukarı ivme kazanıyor yükseliyor yükseliyor.
tam o anda gm çıkıyor mıy mıy bişeyler söylüyor. hissenin kimyası bozuluyor .
ertesi gün kredili işlem yasağı. kimyası bozuk hal ve hareketlere devam ederse de birkaç gün içinde brüt takas cezası.
bu sırada şirket hisse satışı haberi
sonra 2-3 ay bekle. sürün.
hep aynı hareketler.
REZİLLİK...
Kaptan Anladığım Genel zkurulun 31 Mayısa kadar yapılabileceği anlamını çıkarıyorum
Ytd
mıy mıy mıy ... A sınıfı bir şirkette böyle bir GM ilk defa görüyorum..
Temettü vermeyeceğiz , karlılığımız düşük vb. şeyleri zevkle söylüyor . her TV ye çıkışında olumsuzlukları ballandırıyor adam. temettüyü söyleme yetkin varsa bedelsizi de söyle o zaman . yok ama yapmaz.
insan ısı pompasını anlatır . ne çok hikaye var o projede . ballandırarak anlat işte ... yok ama yapmaz.
Ve sonuç : program bittikten kısa bir süre sonra hisse yerle bir oldu kimyası kaydı . akşamına da hisseye kredili işlem yasağı geldi.
hisse kaç gündür belini doğrultamadı.halbuki 1939 u görüp bir sonraki hedef olan 2300 e gidecekti.
Bir şirket bu kötülüğü neden yapar ki ? Neden ama neden..
Şirket var çıkar TV ye çatır çatır anlatır projelerini . hem de öyle bir anlatır ki yaptıklarını. yatırımcılarına güven verir arkasında durur..
Tahtadaki ekip merkez bankası faizine neee kadar duyarlıymış[emoji16][emoji16] Endeks %1.6 artı bu zihniyet -3 eksi[emoji16][emoji16][emoji16]
Alarko nun şirketine hiç yakışmayan hareketler… Bu kadar acemi/aptall bir tahtacı…
adi heriflerin,hisseyi getirdikleri duruma bak,hisseyi ucuza elimizden almak için her türlü adiliği yapmaktalar,yazıklar olsun
Alcar ceonun bloomberge cıkması ve sacmalaması gerçekten enterasandı. REsmen saçmalamıstı. Ama ceo nun söyleedikleri özellıkle karlılıgı etkıleyen borcun şirkete zarar vermesi düşündürücüydü. Gk dan önce sermaye tavanını İKİ MİLYARA cıkarırsa yüksek oranda BEDELLİ BEDELSİZ beklenebilir
bilanço tarihini bilen varmı...
Zaten tezat burada. Sen Türkiye de rakip olarak Daikin Türkiye yi görüyorsun. Sermayen onun YÜZDE BİRİ BİLE D E Ğ İ L... Çıkar kayıtlı sermayeni 2 milyara çıkar sermayeni 1.5 milyara CİDDİYETİNİ görelim. Öyle laf salatası ile olmuyor bu işler. Borsa ile ilgileneceğine, bizzat kendiniz tarafından yapılan spekükasyonu, saçma sapan hareketleri bırak (gn.müdür ü ekran ekran dolaştırtıp ağlatmayı bırak, ortak satışı hikayesini vs bırak) arttır derinliği, İŞİNE BAK....KOMBİCİLİK YAP, KLİMACILIK YAP, POMPACILIĞI DA YAP AMA GERÇEK MANADA! BORSA YI BORSACILARA BIRAK.? İÇERİDEN SÜREKLİ MÜDAHALE HİÇ ETİK DEĞİL...Yatırım tavsiyesi değildir.