Bu Ceo, Mit için çalışsa çok verimli olur. Aman dışarıya bilgi sızdırmayalım, yanlış bilgiler verelim, düşmanlarımızı (yatırımcıları) şaşırtalım işini çok iyi biliyor. Allah ıslah etsin kendisini.
YTD.
Printable View
Bu Ceo, Mit için çalışsa çok verimli olur. Aman dışarıya bilgi sızdırmayalım, yanlış bilgiler verelim, düşmanlarımızı (yatırımcıları) şaşırtalım işini çok iyi biliyor. Allah ıslah etsin kendisini.
YTD.
Bu gün 2. defa devre kesti.Sanki çok primli bir hisse.
tahminim kredisini yönetemeyen bir arkadaş havlu attı. ama tamamen tahmin herhangi bir veriye dayanmıyor söylediğim.
*****n.... a.q kağıdı
İçeriden kötü haber de alınmış olabilir. Acaba bilanço mu kötü gelecek. Yada paynet satışı olumsuz sonuçlandı gibi bir haber mi çıkacak. Çok kötü bir haber çıkması lazım yoksa bu kadar düşüşün mantıklı bir açıklaması olamaz.
Senin gibi şirketin Allah belasını versin
Taban yapmazsanız anneciğinizin ellerinden öperim
Psikolojimin a.asını s.ktin. Bende senin a.nanı s.keyim.
Paynet sürecini bu kadar uzatmaktaki amaçları; şişmiş endeksin bir türlü düşmemiş olması ve hisseyi baskılayamamaları. Şimdi ellerine fırsat geçti, endeks düşerken bayrağı en önde tutan oldu, istedikleri gibi baskılıyorlar tahtayı. Paynet sürecinin ne zaman tamamlanacağını (belkide tamamlandı) yönetim, dostlarınız, yakınlarınız, sözde tahtacı, hatta sağır sultanın bile bildiğinden hiç şüphem yok. Paynet haberi hakkında ilk KAP atalı 1 sene oldu, o günden beri kitlediniz yatırımcıyı buraya ne ses ne nefes, üç beş kuruşuna göz diktiniz milletin resmen. Kendi kurduğunuz tiyatroyu kendiniz çalıp oynuyorsunuz ama her oyunun bir sonu vardır! Biraz ŞEREFİNİZ HAYSİYETİNİZ kaldı ise, çıkar adam gibi Paynet süreci ile ilgili bilgilendirme yaparsınız. KAP haberlerini yatırımcıyı yanıltmak üzere kullanmak suçtur. Ne gizlilik anlaşmasıymış arkadaş, sanki ülke sırrı, alt tarafı bir şirketi başka bir şirket satın alacak tüm görüşmeler gizlilik içerisinde yürütülüyor bilgi gizleniyor, fakat işin trajikomik kısmı bu şirket halka arz edilmiş durumda. Yani bu bilgiler aslında yatırımcıdan saklanıyor. Bu kadar itibarsız yönetim başka yerde görülmez herhalde.
YTD
Bugün baya mal aldım. Bu hızla giderse tahtacimiz yakında ben olucam.
a.q. kağıdı endeks düşerken en önde koşturuyordun bari endeks çıkarken endeks kadar çık o.ç. hisse..
Bu endekste eksi kapatmazsa bu kağıdın da tahtacısının da a.q
Bizim bilmediğimiz ama birilerinin bildiği birşeyler varki 2 yıldır hiç prim yapmamış bir kağıdın 3-4 günde %30 düştü
Yaw bu kağıt artık düşüşünü tamamladı yükseliş başladı diye 22 tl den mal aldık şu hale bak.. Eğer tüm ümitler paynet satışı ise boşuboşuna heveslenmeyelim direk bilançoya odaklanalım..Paynet i halka arz etseler 200-300 milyon dolar toplarlar..Ne akılsız şu ineğe tapanlar..Böyle ahmaklık olmaz..
Bi 2 yıl daha 22 olması için bekleriz..
Bu enflasyonda varsa tahtacının parası daha cok eridi bilginiz olsun, beklesinler bakalım nekadarla kurtarabilcekler parayı, x3 yapsa kurtarması nerdeyse zor. Azcık finanstan fırsat maliyetinden anlıyorlarsa dikkate alırlar projelerinde. Sıkıntı yok birlikte kazanalım dedikçe saçma işler yaptılar. Kısmet bakalım bizim para nasılsa kredisiz ve batık zararda beklemek kolay bize geldikçe maaş alırız. Satıp ne alacam bu saatten sonra :)
Arkadaşlar ben SPK’ya Paynet konusunda yapılan bu suistimal hakkında şikayette bulundum. Sizlerinde aynı şekilde şikayet etmesi belki bu durumu SPK tarafından daha görünür kılar diye düşünüyorum. Üşenmeden şikayette bulunmanızı tavsiye ederim. E-Devlet hesabınıza giriş yaptıktan sonra arama kısmına SPK yazarsanız “ŞİKAYET İHBAR BAŞVURUSU” adlı başlıktan devam ederek yapabilirsiniz.
Bu paynet işinin resmen cılkı çıktı, kabak tadı verdi artık. 1 sene geçti, hiç bir bilgilendirme yok, satış süreci nasıl devam ediyor, hangi değerleme üzerinden görüşmeler yapılıyor, satılmıyor ise neden bir açıklama yapılmıyor bunların hepsi muamma. Önceki mesajımda belirttiğim gibi Paynet haberini açıklamama sebepleri hisse fiyatını baskı altında tutmak. Bu iş belkide çoktan bitti veya ne zaman biteceğini yönetim ve çevreleri gayet iyi biliyor, bir tek biz yatırımcılar bilmiyoruz.
YTD.
Yatırım finans ne zaman bu tahtaya bulaşsa hep manipülatif işlemler yapıyor. İnşallah elindeki mal bitmiştir
Bence tahtayı yukarı sürmeye çalışan kişi krediyle işlem yapıyordu sıçtı batırdı.
Tamamen tahmin tabi. Yaklaşık 1.4 dolar beklentim vardı bilancoya girerken ama bugün endeksin yükselişine tepki bile veremedi düzgün.
Aynı metinden kopyala yapıştır gitmeyelim bence, herkes kendi fikirleri, açıları ile ekleme yapabilir. Böylece birimizin unuttuğunu bir diğeri dile getirmiş olur.
Ben genel hatları ile; Paynet satış/ortaklık sürecinin başlamasının üzerisinden neredeyse 1 sene geçmesine rağmen hiç bir bilgi paylaşımı yapılmamasının üzerinde durdum. Bu konuyla ilgili şirketle iletişime geçmeye çalıştığımızda da bilgi verilmediğinden bahsettim. Arka planda ise son 1 senelik hisse hareketlerinin ve takasların incelenmesini gerektiğini, Paynet Satış haberini kullanarak birilerinin hisse fiyatı üzerinde baskı kurmaya çalıştığını belirttim. Bu paynet haberi ile ilgili ilk KAP haberinden itibaren doğru düzgün bir bilgilendirme yapılmamasının, yatırımcı ilişkileri tarafından da hiç bir tatmin edici cevap verilmemesinin, biz yatırımcıları mağdur ettiğini, belki de 1 senedir sırf bu haber geldi gelecek diye hissede sıkışıp kalan onlarca yatırımcı olabileceğini yazdım.
Sizde KAP haberlerinin içerikleri, tarihleri, aklınıza gelen diğer detayları, forumda vb. yerlerde gözünüze çarpan konuyla ilgili şüphe edilecek ne bilgi varsa ekleyerek gönderebilirsiniz. Ne kadar çok kişi yazarsa o kadar etkili olur. Hazır SPK’yı herkes göreve davet ediyorken, belki bizim yönetimden başlarlar her şeyi yoluna koymaya kim bilir.
YTD.
şirket batmış bizim haberimiz yok galiba.. borsa tarihi senin gibi bir o.ç. çok az görmüştür..
9.000 lotla devre kesmek nedir.. a.asını s.ktiğimin kağıdı..
Hocam bende spk ya baş vurdum.Bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum.1.5 sene olmuş BİST uçmuş gitmiş.Biz aldığımız yere yakın yerlerde bekliyoruz
Tahtacısı şizofren yöneticiler şizofren nasıl bir kağıt bu yahu..2 sene bekledik artık çıkış zamanı gelmiş artık yürüyecek diye 22 den daldık şu hale bak hakikaten 2 haftada ruh hastası yaptı bu kağıt beni..Bu kağıtta bekleyenlere Allah sabır versin diyorum
şu mübarek günde Allahtan isteğim bu hissenin yöneticilerinin de tahtacısının da ocağına ateşler düşsün..
sizin de yöneteceğiniz şirketinde a.q.
bu ay ki alımlarımı da 17.63 ve 17.73 den yaptım.. a.q. hissesi senin adam olduğunu görmek bana nasip olmayacak ama mirasçılarım senin etinden ve sütünden faydalanacak..
Çok merak ediyorum bu tahtaya bulaşıpta kar eden varmı
Ekranda takip ettiğim 30 A yakın hisse var bu o.ç haricinde hepsi yeşil
Bu tahtaya bulaşıp ihya olanlardanım, pandemi döneminde Allaha şükür ihya etti bizi, şimdi de yavaş yavaş mallanmaya başladım, önceki maceramda ayağım uğurlu gelmişti, hisse 15 katına gitmişti, bu kez de uğurlu gelir umarım.
YTDSM-G780G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın BofA ş..zi alım tarafında olur muhtemelen biraz altlara alıcı gelirse 20 nin üzerine atar tekrar..
Arena yerine Arma da ya girseymişiz keşke..
Tarih 07.04.2022 arena fiyatı 13.50, escom fiyatı 6.90 tarih 17.01.2023 arena 18.70 escom 31.20. Söylenecek çok şey varsa ben sadece bunu yazıp içimden bildiğim bütün beddua ve küfürleri sıralıyorum sana arena