Arkadaşlar bilanço ne zaman gelecek.??
Printable View
Arkadaşlar bilanço ne zaman gelecek.??
gsdd gsdho ve gsd yatırım bankası bılancoları bugun gelecek . saat vermem ama 23.59 da olabılır kı o saatte bıle gonderdıgı olmuştur .
Gsd yatirm bankası 157 milyon TL kar
Kucuk ipuclari bile buyuk tuyo verir. Adamlarin karakterleri bundan bile belli...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Heybe dolu malla turgutttt
Bilanço uzatma süreleri bunu bağlamıyor hala yollamadılar
Kar budur maaşallah
GSDHO Konsolide 2022/12 Aylık
Net Kar (Ana Ort.):1,361,766,000
https://news-files.foreks.com/attach...2912_GSDHO.pdf
Yani iki patronun Gsdho nun 50 milyon dolarını cukka etme olasılığı var diyorsun:) bekleyip göreceğiz. Aslında bu durumda yatırımcının zararı sadece 50 milyon dolar olmaz, bir de bu hisselere vetilen 80 milyon dolardan 4 yılda gsdho nun sağlanabileceği faizi de eklemek gerek!
Tabi bu hisse alışverişinde yatırımcının bütün kaybını hesaplamak için bir önceki 4 yıllık anlaşmada 125 milyar dolardan kaybedilen 4 yıllık bileşik faizide eklemek gerek. Bu 8 yılda gsdho nun 125 milyon doları faize verilseydi, bileşik faiziyle bugun 125 milyon dolar ne kadar olmuştu? Hesaplayabilen var mı?
Şimdilik kesin bir yargıda bulunmak zor: Bu 8 yıllık hisse al ver anlaşması faydalı mı yoksa yatırımcılara madik operasonı mu, bekleyip görmek gerek..
20 tl lik kağıdı 4 tane i...t 5 puana alsat *** etiler.
Ekmek 6 tl gsd 3 tl sakız fiyatını bilmiyorum gsd den daha ucuz bir şey yok
CANO MARITIME LTD. 0 0
DODO MARITIME LTD.
GSD DENİZCİLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
GSD EĞİTİM VAKFI
GSD FAKTORİNG A.Ş.
GSD SHIPPING B.V.
GSD YATIRIM BANKASI A.Ş.
HAKO MARITIME LTD.
LENA MARITIME LTD.
MILA MARITIME LTD.
NECO MARITIME LTD.
NEHIR MARITIME LTD.
NEJAT MARITIME LTD.
SİLOPİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş.
ZEYNO MARITIME LTD.
Yarım çay bardağı fiyatına(bizim mahalledeki kahve hanede çay 6 TL.) 1 ad.gsdhol alarak bu kadar şirkete ortak oluyorsunuz.
Temettü & bedelsiz bekliyorum bu kara ne temettü keser düşünceleri alalım gerçeğe yakın saptamalar uçmadan kaçmadan ben 0,46 gibi bekliyorum az sspma olabilir
Belli oldu mu?
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nisan 3 haftasına doğru genel kurul kararı haberı ıle bırlıkte gelır 2022 kar rakamı ne olacak .
gecen sene yapılan bıldırmde 2021 ve sonrası yıllar ıcın kar rakamı bunyede tutulmasına yanı bedelsız artı akce olarak .
ayrıca ımkan olcusunde temettu dagıtılması kararı alındı
ancak bu karar her sırkette bı sekılde alınıyor . laf ola berı gele olayı
Selam zaman zaman okuyorum tespitlerin yerinde vede tutarlı şirketi iyi tahlil ediyorsun hiç olmadığı kadar son çeyrek datalar iyi geldi tınlamadı bilançoyu düşüş tarafında fiyatladı bilanço okumayı severim bilirim benim için iki kıstas önemli 1 hasılat 2 favök yapı kredi favök düşük olduğunu yazar %11 gibi bilemedim bakabildinmi ben öyle görmedim bu tahtayı severim yüksek montanlı mal çeviririm ilk defa terste kaldım 3,37 maliyetle iyi akşamlar
Son çeyrek bilanço çin kapalı olması nedeniyle navlunların hızla düşmesi ile bütün aracı kurum uzmanları iyi bilanço beklemiyordu banka vede factoring destekledi muhtemelen ızun süredir navlunlar hızla yükselişte Handsıze vede supramax bizi ilgilendiren bunlar spotta nedir bakmak lazım bu yıl bu şirket radarda olurmu bilemem turguta yazıcam kalkn sağlıcakla
bu şirkete oyle yada boyle varlık alımı lazım . havacılık alanına gırdı ama orda baktı olay pahallı cıktı hemen . enerjı alanına gırmesı lazım . ama bu silopi olmamalı . ges özelınde veya depolama olayı hısseyı farklı sevıyeye tasır .
ve bunu yapacak para da var . ama sanırım ....... yok yılmazlarda
Seni yönetim kuruluna almakı, hatr yönetim kurulu başkanı yapmalı😊 hisseye talebi yükseltecek yapılandırnalar için
Yatırımcının derdi başka adamların amacı başka; adamların öncelikli amacı yatırımcıları döküp hisseleri en ucuza toplamak için herseye ayar vermek... Silopi hisseleri alım satımı ve bu hisseler uzerindeki 8 yıllık uzatmalar ve hişkat garibesi anlaşma da bu oyunun bir parçası sanki..
imtiyazlı sadece bunda yok . bist neredeyse % 99 imtiyazlı paya sahip hisselerden oluşuyor :)
hikaye oluşturmuyor . haber akışı yok denecek kadar az . halıyle pozisyon alan kişi malı boşaltamıyor :) bir umut samet alı yavuz dedık ama orda ne oldu bilemıyoruz maalesef .
Twitter'da bu ara çok övülür olmuştu ama burada kimseler yok
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel kurul ne vakit acep
Yokmu yeni heyecan atraksiyon turgut bu kadar hantal bir şirket olurmu
Bundan iyi atraksiyon-heyecan mı olur Sn Ekşioğlu.Olay ağzında peynirle daldaki karga ve aşağıda gak demesini bekleyen tilki den oluşan cast ve purosunu gülerek tüttüren(genel kurul,bedelsiz ve temettü oranlarını hanımına bile söylemeyen) bizim kanki güccük durguttan ibaret.2 perdelik güldürü.Hasretle izliyoruz.
.
Rastgele.