daş mı yiyecek gocca göbekliler.. ..... nin keyfi gelince çıkartır..
ky dadandı falan hikaye onlar.. denizde kum misali..
Printable View
Var mı haber falan, deli danaya döndü yine.:)
23 gördü ama kalamadı yine.
Tcell hareketlendi son anda, az da bunu sırlasa da 23 geçilse keşke, ne dirençmiş arkadaş.
endeks 5700 dolar 18,5 telekom 27,72
endeks 6600 dolar 26,3 telekom 22,50
milletin parasını pul ettiler
Akıllarına gelmiş sonunda genel kurul 9 ağustosta yapılacak. İmtiyaz lisans konusunda çıt yok. Bu şekilde bir yönetimle kimse gelipte hisse almaz. Araplar gelipte böyle hortumlanan şirkete ortak olmaz. Yönetimde yetki almadan, temettü garantisi vermeden kimseye hisse satamazlar. Halka arz etseler zaten kimse alamaz, almak isteselerde karşılayacak meblağ çıkmaz bizim küçük yatırımcıdan.
Bugünlerde ttkomun kur atağından 2 milyar zarar yazacağı dedikodusuda dolaşıyor. Daha önceleri 2 milyar kar yazacağı yönündeydi.
Ben sonuna kadar burdayım. Hiç beklenmedik bir süpriz anlaşmada olabilir sonuçta🤔
Muhtemelen bilanco kotu gelecek ve asagi basip milleti panikletecekler. O panikten sonra yukari gider ancak.
Bu da benim senaryom. Vestelde hep boyle yaparlardi.
Suudlarla iletişimle ilgili anlaşmada imzalanmış. Acaba ttkomla ilgili olabilir mi? Daha ne olduğu belli değil.🤔🤔🤔
Arkadaşlar diyelim ki satilmadigi açıklandı.nereye kadar düşer sizce
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satılma gibi beklentimiz pek yok. Ancak belli şartlar sağlanırsa kısmi hisse satışı olabilir. Bu şartlarda kimse belirsizliği satın almaz. Ortaklık olabilir. Belki araplara ucuz işçilikle altyapıda yardım edebiliriz. Ukrayna içinde aynısı konuşulmştu mesela.
Dibi 50-60 cent yanılmıyorsam. Zirve 3,5-4 dolar. Bence o kadar yatırımdan sonra şimdiki haliyle zirvesindekinden çok daha iyi durumda. Tek sorunu bağışlar,yandaşlara reklamlar , ihaleler ve huzur hakkı adı altında arpalığa dönüştürülmesi. Şirketin yönetimden başka sorunu yok...😡😡😡
Ne 23'müş arkadaş, golden horn yapamadı bir türlü.
Abv böyle kağıdın...
İnşallah araplara satmışlardır.
Tcell topukladı, TT bugün yine istikrarsız hareket ediyor, çok binen var demek ki, 23 geçilmeden rahatlamaz.
İki milyardan fazla zarar bekleniyor Muş ondan mı acaba gitmiyor Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcell alaydim çok daha iyiydi.hatta daha iyi bundan ama iş işten geçti galiba
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Varlık fonunda fazla yuzdelige sahip olduğu için mi sürünüyor acabaRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pandemi dibi:
endeks 820 telekom 4,29
bugun :
endeks 6662 telekem 22,80
endeksi yenmek bi yana endeks kadar bile getiri sağlamamış bir hisse.. temel neden düşük karlılık...Yüksek karlar post etmedikçe adam olmaz bu telekom..
Tcell topuklamaya devam ediyor, geç artık şu 23'ü tahtacı, yalama oldu vidalar.
TOBO nun ayağını kırdın.. hiç olmazsa 22.84 üzerinde otur dinlen..
ayağın kırık, mal bende, para palada, senle ne yapacağız bilemedim..:kahkah:
Bu sefer 23.00u kirdi gibi.
Tcell tavana gidiyor, onunla ilgili bir haber mi var acaba, normal şartlarda tavan olacak bir hisse değil, telekom geride kaldı yine.
23 diye bişi yok.. efsane oldu artıgın orası da ..
çizdik ya haftalar öncesinden.. aha burası vardı..:plc:
https://i.resm.im/SdLh0Dn.png
bunu zatacaz deyip tceli zatmasınlar...:plc:
tcell den de malı vurdular.. bu dingilo napcak bakalım tcell düzeltirken..
tcell geçen ayın 22 sinden bu yana kaplumbağ misali yürüyor.. dar yollarda emin adımlarla.. ttkom 5 gün sonra yolunu şaşırdı ve yengeç gibi yan yan gitmeye başladı.. şimdi dar yolda ne yapacağını göreceğiz.. 23.36 önemli..
Bu kadar işlem oluyor da kim alıyor kim satıyor.
Yine basa donduk
23 üstü fena mal sattılar, tcell ile endeksi tuttular sonra tceli salınca tüm endeks çöktü.. Bu satılacak hikayesi tüm endeks için bugun yarın bitecek ondan sonra biz bize kalacaz...
22.24 üzerinde kalırsa güzel olur
bugun güzel alım satım fırsatı vardı.. hem gözler hem de işler, takip imkanı vermedi 23.36 yeri dönülürken satılmalıydı.. kıyamadım
o bana kıydı.. :kahkah: en güzel geri alım yeri 22.24.. şimdi hem mal elimizde hem de çul...
https://i.hizliresim.com/86slaat.png
arap ülkelerine ziyaret ciddi manipülasyon ve spekülasyonlara sebep verdi... böyle olacağı belli.. en büyük manipülatör küçük yatırımcı ,ky, başka kimse değil..
satışlar birçok senette oldukça sert bir şekilde gerçekleşti.. 22.84 direnci bile bir anda 2.64 seviyesine düştü..