her yanlış bir doğruda siz orayı mı takıldınız.
Printable View
her yanlış bir doğruda siz orayı mı takıldınız.
KEMAL ZORLU'NUN CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU
Kemal Zorlu'nun cenazesi yarın (27 Mart Pazartesi), öğle namazını müteakip, Alsancak Hocazade Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Pınarbaşı Aile Kabristanlığı'na defnedilecek.
AİLEDEN ÇELENK YERİNE BAĞIŞ RİCASI
Aileden yapılan açıklamada ise: "Çelenk göndermeyi arzu edenlerin Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV), Ege Orman Vakfı, İzmir İl Fakirlerine Yardım Derneği (İZFAK), Türk Eğitim Vakfı'na(TEV) bağışta bulunmaları rica edilmiştir" denildi.
Merhaba,
Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun.
Her canlı ölümü tadacaktır. Allah ameliyle rahmet edecek.
Keşke yatırımcısına sahip çıkıp, hayır dualarını alsaydı.
Sonumuz bu.
İyi bir akşam diliyorum.
Saygı ve selamlarımla,
Bende bu sabah kap haberi ile vefatını öğrendim.
Sevenlerinin başı sağ olsun.
Ölüm güzel şey; budur perde ardından haber...
Hiç güzel olmasaydı ölür müydü Peygamber?..
Necip Fazıl Kısakürek
KAP: EPLAS [ ] EGEPLAST EGE PLASTİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1127987
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2023-03-27
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Şirket ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı-Murahhas
Aza Sayın Kemal Zorlu 25.03.2023 tarihinde vefat etmiştir. Bir sonraki Yönetim Kurulu toplantısında vefat sebebiyle boşalan üyelik yerine
yeni görevlendirme hususu görüşülecektir.
Kamuoyunun bilgilerine sunarız.
27.03.2023 ÖDA 2023/04
Ailesine sabırlar dilerim
En iyisini Allah bilir
Keşke küçük yatırımcısını bu kadar üzmemiş olsaydı
Tanımadığı binlerce kişinin hayır dualarını alırdı.
Umarım çocukları babasının yaptığını yapmazlar.
Kırmış oldukları yatırımcıların, kırgınlıklarını
telafi etme yollarını ararlar.
Her şey yalan
Ölüm hak.
umarım herkese ders olur.
aaa rahmetli şirket hisselerini eşine devretmiş
ben bilmiyordum
27.03.2023
https://www.yeniasir.com.tr/izmir/20...anki-biliyordu
Sanki biliyordu
Önceki gün hayata veda eden İzmir'in duayen iş insanlarından Kemal Zorlu'nun vefatından kısa süre önce attığı iki önemli adım, "Sanki öleceğini biliyordu" dedirtti. Mahkemelik hale gelen 12 milyon dolar tutarındaki borcunu tek kalemde ödedikten sonra şirket hisselerini de eşine devreden Zorlu, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.
Bu cenaze gününde dahi, O.ospu çocuğu tahtacı hala rahat durmuyor.15 dakikalık eşleşme süresinde her türlü pisliği yapıyor.....
üzmeye devam ediyor diyorsun -3,24
Komodor hocam, tahta birilerinin yönetiminde. Taşeron bir gruba teslim edilmiş. Onlar yönetiyor. Hangi patron ve ekibi yönetecek ki zaten. Pandemi ve sonrası dönemde şirketlerin çoğusu borsadan daha çok gelir elde ettiler. Doğal olarakta birileri tahtayı yönetiyor.
Tahtacı tek bununla ilgilenmiyor bir kaç tane daha tahtası var. Mesai saatleri olan işleri de güya finans danışmanlığı olan kalpazanlar bunlar.
Adamlar yazılımlar yazıyor, günlük hareketleri inceliyorlar, desteği direnci alımı satımı her haltı izliyorlar.
Bir şeyi unutuyorlar "tepelerine binecek" olan bir Allah var. Güya akıllılar ama akılları bir yerlerine kaçacağı gün gelecek.
Namuslu olmak ve insan olabilmek gerçekten büyük bir marifet.
Niye marifet? Çünkü insan olmak ve insan kalabilmek çok zor bir iştir.
Para için satılmayacaksın, hak ve hukuk bileceksin, ahlaksızlık etmeyeceksin gibi devam eden değerler var değil mi ?
Marifet insan olmakta ve insan kalabilmekte.
Allah bizleri her daim insan eylesin, insan görünen şeytanlardan eylemesin.
cuma günkü işlem toplamına geldi yarım saatte
Yahu bir şey sorayım bu millet neyi arıyor. Deli gibi forumda dolaşıyorlar. Hayırdır ?
Bu başlığı şu anda 40 kişi okumaktadır. (6 üye ve 34 ziyaretçi)
goncarov, atmaca124, Cengiz0606, KOMODOR 2019, s.yavuz, ss.kose
devre kesici çalışmadı heralde , kapta haber yok
Belki ölmeden önce 10 gün taban yaptırın:evil: diye vasiyet bile etmiştir. Zorlu bu, hayırla dualarla 100 binlerce kişi katılsaydık kötü mü olurdu. Kırık araba
tahtacılar patronların izni olmadan bir şey yapamaz
katılıyorum , bu hisseyi birileri mesken tutmuş , aşağıdan bir sürü kademeye alım , yukarıdan bir sürü kademeye satım yazıp güniçi geleni gideni avlıyorlar , alım-satım-son işlem fiyatları birbiri ile alakasız
benim aracı kurumun anlık olmasada kullanışlı bir kademe analiz modulü var , holdinge bakıyorum 7.77-7.95 tl arasında 16 farklı fiyattan alım satım talebi var , eplas a bakıyorum 42.04-45.36 tl arasında 140 farklı fiyattan alım satım talebi var , sadece bugün değil hergün bu şekilde ,taban yaparkende tavan yaparkende kademelerde anormallik var
Bu çok zor bir sistem olmamalı.
X hissesinin navigasyon gibi takibini yapmak, dün ne oldu, kim aldı kim sattı, hangi fiyatlarda alıcıları oldu, hangi haberler geldiğinde yatırımcı tepkiler veriyor. Hangi kademelerde alıcı biraz var, satıcı ne pozisyonda, kaç yatırımcı var, kaçında ne kadar hisse var, eski yatırımcıların hisse satışları ne durumda gibi çeşitli veri setlerini anlık , günlük, haftalık ve aylık bazda gibi izleme yapıyorlar.
Aynı zamanda, x fiyata y sayıda lot alış, ve z fiyatta satış gibi çeşitli fiyatlar ile kademeleri de oluşturuyorlar. Robotlar çalışsın ve yapı yürüsün. Yani bir çeşit dijital tezgah kurmuşlar.
Bir şirket düşünün ki ; 50 TL fiyatı gördüğünde yatırımcı o dönemde enflasyon yokken ; elindeki para ile aldığı 10 TL ise şimdi ürün 50 TL fiyatta iken 1.5 TL lik bir ürün alıyor yani enflasyon ile milletin yatırımını çürüttüler. Pandemiler oldu bitti, dolar aldı başını yürüdü gitti, borçlar ödendi, bedelsizler yapıldı ama hisse halen 50 de tutunamıyor. Normalde pandemi öncesi 50 TL şu an 250 TL fiyatlaması olması lazım. Birileri birilerinin parasını mecburen zorla kendi müdaheleleri ile bekleterek çöp ediyorlar.
Zorla sattırıp alıyorlar.
Buna da ne diyorlar biliyor musunuz? Ticaret.
Peygamber (s.a.s.): “Ameller, niyetlere göredir. Herkes yaptığı işin karşılığını niyetine göre alır.
Sen adına ne dersen de. Senin içindeki niyetini Allah görüyor. Sen niyetini masumlaştırabilir, burası borsa , burası ticarethane gibi laflar edebilirsin. Ama unutmamak lazım ki ; ahlak her yerde lazım. Bu tahtacı kumarbazların Hepsi teker teker cehennem çukurunda kızarmış tavuk gibi yanacaklar. Yatırımcı hakkında kötü düşünen kim varsa, kim birilerinin ekmeğinde aşında gözü varsa "cehennemde ateşi bol olsun".
Bu başlığı şu anda 70 kişi okumaktadır. (3 üye ve 67 ziyaretçi)
KOMODOR 2019, goncarov, ss.kose
EPLAS FORUM SAYFASINDA Kİ CENAZE MERASİMİNE DE KATILIM BAYAĞI FAZLA.......
biri gitti ---- kaldı---- 1----
hissede bu işlemleri yapan robotmudur algoritmamıdır herneyse bist30 kağıtlarına bile devre kestirmişlerdi , eğer kağıttan tamamen gitmiyor ise gene alıma geçer diye düşünüyorum , şirket ile ilgili kötü bir durum olsa holding hissesi kayıtsız kalmazdı
Geçen pts çok iyi alıcı gelmişti , salıda devamı gelseydi kağıtlarını tamamen kaptıracaklardı ,ama arzuladığımız olmadı demekki biraz daha oyalanacak
Bu hacim eksi 6'lar hayra alamet değil. Bir değiş tokuş işi var yine.
https://youtu.be/g7hZnZGrXRU
cenaze namazı
öğlene kadar devir teslim yapıldı
öğleden sonra tık yok
Bence ani gelen vefat haberinden sonra
piyasaya dağıtılan mallar toplanmaya
çalışılıyor olabilir.
Emanetçiler tokatçı çıkarsa yandı
gülüm keten helvası.
Büyük bir panik var onlarda
Y.t.d.
Tahtacı -7.92 ile yas konumuna geçti..
Ölene Allah rahmet eylesin
Yatırımcı olarak Hakkımı helal etmiyorum
Evlatları böyle bir günde babalarına hayır dua aldırmak yerine tam tersini seçtiler yazık çok yazık
Yüzde 700 üzeri bedelsiz veren hisse senedinin hareketine bakar mısın.
Yazıklar olsun size.
Arkadaşlar! Tahta yapıcı, ne cenazeye,ne de yatırımcıya saygısı olmayan tam bir O.rospu çocuğu.O yüzden yapacak bir şeyimiz yok.Kurbanlık koyun gibi bekliyoruz.Alamadıkları bir miktar var muhtemelen.40 ile 50 fiyat aralığında üç aydır gidip geliyor.Hareketi yakalayana da ciddi para kazandırdılar.
Zaman her şeyin ilacı,beklemeye devam.....
Rahat ol Goncarov 17:18 senelik yatırımcıyım şirketteki işleyişi biliyorum bu tip hareketlerde olması gayet normal
Bu şirketin ilk hisse senedi aldığında piyasa değeri 7 milyon TLeydi şimdi 1 milyar TL olmuş onun için fazla kafama takmıyorum gidecek daha çok yolumuz var sabırla beklemek en güzeli. Şahsen ben kemal zorlu’yu kaybettiğim için gerçekten çok üzgünüm. Tekrardan mekanı cennet olsun ışıklar içinde uyusun
İki gündür iki aracı kurumdan ( Ziraat yatırım ve Garanti Yatırımdan) kasıtlı satış yaparak fiyatı 41 ' e kadar düşürdüler.Alıcıların büyük bölümü de kendi hesapları.......