Sorma yahu, napsak bilemedim
Ben şortlarımı şimdi kapatayım, emin ol yarın şırıl şırıl olur. zalım çok yaman oynuyor, 100 kaplan gücünde olduğundanmıdır yoksa başka bir durumdan mı kaynaklanıyor bilemiyorum.
Napalım verelim mi şortları :)
Printable View
Daha var gibi.bence gelecek haftanın ilk yarısında Shorlar rahatlar.
HSBC, garantide 26 mil. lot satmış.Ne istiyorsunuz yoncadan?
Gonca da o gün bugün mü
Ne yapıyorsunuz , söyle bir baktım yine short ağırlıklı gibi. Bu vadede short diğer 80bin kontrat vardı en son. Teb de 220bin gibi long
O 80 bini yemeden shorta ekmek çıkmaz gibi... Ne adamlar bunlar ya, neyse short tarafı kontrat sayısı 40 binlere doğru gelirse ne ala yoksa adam sürüyor teknik de müsait.
Bol kazançlar
Bir selam vereyim dedim
Hayırlı kandiller,
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bültende Mavi ve Aksigorta bedesizleri var. BBVA yok.
Onaylasalar şimdiye kadar onaylarlardı. Bu şekilde az bir şey piyasadan alıp çoğunluğu ele geçirmeyi kabul etmeyecekler gibi.
KIPA vs örneklere bakmak lazım.
Benim tahminim yüksek bedelli yapar o sırada çoğunluğu ele geçirir ve çağrı muafiyetinden kurtulur. Teklif zaten anlamını yitirdi gibi.
emtia tarafındaki hareketlenme neye yorulabilir ?
GARANTİNİN SON 3 AYLIK TAKASI.bu arkadaş yayınlamış.
https://twitter.com/borsagozcu
İptal olsa direk TABAN beklerim...Demek bu fiyatları hak etmiyor ,diye.hatta xbnk bile epey aşağı gelir.
yabancı 400 mil. lot satacak ve iptalle ,bir şey olamayacak..kim almış emeklilik fonları almış.
Bozkurt otomatik short makinası var icadım itekleyeyim mi sana
1 adet en tepeden short..akşam seansı:)
[IMG]https://i.hizliresim.com/nit1buz.jpg[/IMG]
Bence yanlış degerlendiriyorsunuz. 10.87 kapatmıştı çağrı öncesi. Eğer bu saçmalık ortaya çıkmasaydi sağlam 15 lirası vardı. Zaten şu dakikadan sonra 12.20'den kimse malını vermez.
Ayrica gönüllü çağrı bu. Adam bedava çökecek kalan mala. 10 liradan 16 liraya çıkmış euro ilk tekliften bugüne. 1.25 cent'den 0.80 cente düşmüş maliyet. 2.5 milyar eurodan 1.4 milyar euroya düşmüş.
Birisi takoz koyar ise adam 0.15 alır piyasadan payını yuzde 50 uzerine taşır ve mecburi çağrı olusur ki o zaman da mevzuata göre 12.20 altı imkansiz olur.
Yani keske iptal olsa sabaha görsek taban mı oluyor tavan mı...
Bu arada şekere geçirmişler. Burada birbirinizi yiyeceğinize gıda alin her fiyat kazandırır. Bayramda şeker yerine yonca yaprağı tutacağız böyle giderse
Bunlar seçimi almak için yırtıniyorda beş kişilik aile simit çay birde kira verse 4250 TL. Kıçını incir yaprağı ile örter. Ayağına camiden takunya ayakkabı çalsa. Duman ile haberleşir. Çali çırpı yaksa yinede olmuyor
Garan için Avrupa'dan alınacak izin sürecinin uzadığı bilgisi dolaşıyordu en son.
forumdaşlar bir şey sormak isterim.
nisan vadeli xauusd aldım diyelim, alırken gece seansını seçtim.. pozisyonun taşındığı süre boyunca kar/zarar her gün, gün sonu uzlaşma fiyatına göre kesinleşir ve hesaba yansıtılır. buraya kadar ok ama.. kar/zarar saat kaçta hesaplanır? 18:15 mi 23:00 mı?
Uzlaşma fiyatı: Vadeli işlem ve opsiyon piyasalarında sözleşmelerin gün sonunda teminatların güncellenmesi ve geçici kar zararın hesaplanması amacıyla hesaplanan değerdir. Uzlaşma fiyatı, gün sonunda gerçekleşen son 10 dakika içindeki fiyatın miktar ağırlıklı ortalaması alınarak hesaplanır. Eğer on dakika içinde 10 işlem gerçekleşmedi ise geriye doğru on işlemin ağırlıklı ortalaması alınır.
Akşam seansı hesaplamaya katılmaz.
Kaynak : Borsa Istanbul
Bir sonraki güne yansıyacak uzlaşma 18.15 deki uzlaşmadır.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garan da açık pozisyon iki milyonu geçmiş durumda.
Buda ikiyüz milyon lot hisse demek.
Çok büyük bir açık poz durumu var.
Akbank in iki katı.
Sanki bu ay gelmesi lazım gibi.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam cevapta açık olarak var.
En altta
Akşam seansi hesaplamaya dahil olmaz diye
Yani
18.15 deki uzlaşma
Günün uzlaşmasıdır.SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu şortu icat edenin...
garanda o kadar çok söylem dolaştı ki aralıktan beri. aralarında çok uçuk olanlar da vardı, aklımda kalanları yazayım.
ocak başında twitterda şunlar vardı: yabancılar ile bbva 22,50 fiyatında anlaştı yakında açıklanır.
ocak sonunda twitterda şunlar vardı: bbva fiyatı 1,07 euro revize edecek yakında açıklanır.
şubat başında: spk fiyatı yükselt dedi ama bbva'yı ikna edemedi 12,20 olarak açıklanacak.
şubat sonu: xbank çok sıkıştı, garan çok sıkıştı haber geliyor, yolda.
mart başı: bu hafta pztesi veya salı açıklanacak. (7-8 mart günlerini kastettiler)
mart ortası geçen hafta: bu hafta perşembe günü açıklanacak. (17 martı kastettiler).
geldik bbva'nın genel kurul tarihi 18 marta. yarın CEO Onur Genç'i şutlamazlarsa iyidir. yarın genel kurul gündem maddelerinden biri onur genç'in tekrar seçilmesinin oylanması.
Mucize olmaz da yarın sabah kap yollamazlarsa, yarınki genel kurulda da "süreç ilgili düzenleyici kurumların onayında" şeklinde basın açıklaması yapılır, bizim Anadolu Ajansı da 2 cümle ile haber geçer.
Yurtdışına çıkış harcı 50 TL den 150 TL ye çıkmış.
Yakında şehirler arası da bir harç bekleriz.
Aynen dostum. İptal olursa direk tavan beklerim çünkü ayağında ki pranga kalkmış olur.
12.20 ye garanti mi olur? Ölüsü 15 üstü eder.
Bu iş olmazsa bile olmamasına 10 sebep bulunsa, hiçbiri garantinin 12.20 etmeyeceği olamaz.
Dediğim gibi ölüsü 15 üstü eder.
Satış olursa yine bu ülkenin önemli bir değeri .80 cent e yani çöp fiyatına yabancılara geçicek demektir.
Bu işten tek kazançlı çıkan BBVA olur, Türkiye kaybeder...
Burda heralde 6 aydır, eregli 17 tl iken de, rusya-ukrayna savaşı çıktığı ilk gün de asla ve asla 36tl altına kalıcı olarak eregli satmam çünkü bedava diye yazdım. Defalarca yazdım hatta. O kadar felaket tellalı var ki mecburen dengelemek için yazıyoruz :)
Bugün nerdeyse 36 oldu yine ama zaten görünen köy kılavuz istemez...
Şimdi de asla ve asla garanti 15-16tl altında olduğu sürece banka pozisyonlarımı kapatmam diyorum. Çünkü buralar bedava...
Garan haberinden sonraki performanslar
https://i.ibb.co/LvfhZD0/GARANHABER.jpg