Vatandaşa/döviz mevduata, şakkadanak,
40% kkm zorunluluğu gelsin.. :he:
Printable View
Vatandaşa/döviz mevduata, şakkadanak,
40% kkm zorunluluğu gelsin.. :he:
https://i.hizliresim.com/biisr8j.png
buda seneryomuzun büyük resmi şimdi bana tepede Tobo olmaz diyenleri duyar gibiyim :)
sıkıntı yok büyük grafta gördüğünüz gibi o zaman geldiğinde bir yöne kırılım olacak büyük formasyon için.
küçük resimdeki sadece ateşleme olarak kabul edebiliriz ozaman büyük resim çalışırsa.
bunlar olucak demiyorum kendi çalışmalarım 3 ekranımın bir tanesi bunlar üzerine kurulu paylaşmak istedim.
selametle.
ABD Savunma Bakanlığı Pentagon Sözcüsü John Kirby, Türkiye'nin Suriye'de operasyon sinyali vermesinin ardından açıklama yaptı. John Kirby, "Çok endişeliyiz. Bu operasyonun birçok konuda olumsuz etkisi olacaktır" dedi
Ciner Medya ABD Temsilcisi Ali Çınar'ın (@ALICINAR) haberi
SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Memedabi gelecek şimdi, teknik yalan vob yapmayın diyecek..
İçki içmiyorum ama 1 litrede 600 TL nerede ise ev kirası gibi maktu vergi gelmiş. Sigara da aynı.
Bunlar beleşten cennete girecek biraz yüklenelim demişler sanki.
Şarkı türkü dinlemeye de yakında yolunu bulup vergi gelebilir. Ben kritik şarkıları indiriyorum ne olur ne olmaz.
Günaydın cemaat...
Algıya devam mı
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.birgun.net/haber/kripto-...bulundu-389475
böyle bir haber var doğru mu bilmem.
15 bin abonesi varmış.
Sosyal medya yasa teklifi Mecliste Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma suç sayılacak, üç yıla kadar hapis verilebilecek
son tweetlerinizi atın son yazılarınızı yazın...
demir yumruk yönetim sistemine geçiyoruz...
dolar yazman bile yanıltıcı olacak... :)
aynen başımıza bu gelecek...
https://youtu.be/P27csFvgc0g
vay arkadaş ben şorttayken makas çıldırır,longa geçincede sakinleşiyor adamın derdi benle heralde...nedemişler kaynanalar zalımken gelin oldum gelinler zalımken de kaynana..:)
Üüüle düşünme tarkank abi, bak biz şortcularda yusuf yusuf makinaya ceton yetiştirmeye çalışıyoruz, herif kediyi zıplatırsa yandık, şortlarımız tanga olur :drunk:
Basketbol karşılaşmasına iddia oynamak viop dan iyidir , 2 ihtimalli , takımlara ilgiliysen tanıyorsun
BIST PASTASINDA BU SAATTE 190 milyon artı gösteriyor.Veriler doğru mu?(ilk 5 farkı)
Hatta saat,10:30 da bakmıştım..o zamanda buna yakındı.
akçaya geçen burada arka sayfada yazmıştım bazı tahtalarda güzel formasyonlar var yukarı yönlü kırıldı diye kendisi şort olduğu için belirtmek istedim.Tahtalardan bir tanesi eregl spor du dün kuşu verdim grafla.Formasyon 33.56 tamamlandı , yalnız 32.90 üzeri kaldığı sürece ÇANAK tamamlanacakdır
https://i.hizliresim.com/bnwehtt.png
Demir cevheri epey yükselmiş...EREGLİ ondan hızlı...
Olay tamamen küresel tepkinin parçaları...3 haftalık sp500 de tepki..dxy de aşağı...ve dolar karşıtı olan her şey yükselsin(altın,demir,borsalar)
Zamanı gelince , kimse tutmasın beni !.:)..Gecelerin uzamaya başladığı zamanda short başlar..o civarlarda.
Bankalarda olanlar biraz dikkat etsin.
kolay gelsin.
Bu gün tv.de ÇİNDEN yayın yapan sunucu HRC şu direnci geçti ,yükseldi vs. diyordu..Kimse piyasadan büyük değildir..KÜRESEL DURUM UYGUN DEĞİLSE BADEM DE BİR ŞEY YAPAMAZ.
3 Hafta sonra görelim bademi-fındığı.:)
Zaten teknik belli temellerle /haber vs..şekillenir.
APS yine artmış...Haziran sonuna kadar 670-700.000 olur gibi...
o zaman yağ var-un var-şeker var....
APS rekora gelince(genelde) bir tarafa %20-25 lik hareket olur..(APS TEORİSİ)..VOBA göre 500-600 puan gibi.AMAN TERSTE KALMAYIN...
O kadar detaya gerek yok bana akşam pazarı ucuzluğu olursa yeterli, nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor abi, hergün para dağıtıyorlar burda :he:
Abka görüyorsun az ayağını bofa çektimi ne oluyor eregl de endeksde makinalar bu tahta üzerinde bugun ,
günlük türbülansı bu yönetecek , kapanışıda bu yaptırır .:)
Nerde kalmıştık.!!????
Brent Crude Oil Preis
ISIN: XC0009677409 WKN: 967740
118,19100 $/bbl.
0,59600 (0,51 %)
11:35:42 (bid)
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Teknik seviyelerin üstündeyiz ama içime sinmeyen bir şey var
Moodys abimiz.!!!
Hasan almaz .!!!
Basan alır .!!!