Konya da baskı var gibi acaba frenden sonraki bedelsiz konya mı yoksa egeen mi olacak?
Printable View
Konya da baskı var gibi acaba frenden sonraki bedelsiz konya mı yoksa egeen mi olacak?
konyayı yazan, çizen yok, hisse fiyatı şimdilik stabil gidiyor,
hisseye ilgi yok, hacim yok,
bam bam bam olacak inşaallah
Konyayı götürmeyen taktacıya gelsin!
https://www.youtube.com/watch?v=4NMW5N1UGlg:cool:
sıra yavaş yavaş geliyor:)Tablo için Mr.Bayli'ye teşekkür!Son kapanışlar güncel değil onu da göz önüne alın!
https://i.hizliresim.com/4ydipna.PNG
Bilanço ne zaman gelir Fikri olan varmı ?
Bfren tavan, bakalım diğerleri üzerinde bir etkisi olacak mı
Bfren'in bölünmeden sonra yapacağı hareket önemli idi...Tavan olması güzel oldu:ok:
Allah patronunda, tahtacının da hayırlısını. Düzgünü versin, bunlar hala nereden öpsek peşindeler, Ya Sabır
Bfren bugün de tavan oldu..
Bu arada Cmbtn yakında bizi geçecek böyle giderse,biz halen pati çekmeye devam ediyoruz...:wu:
Mart ayından sonra ege ve konyada şov başlayacak biri bombayı patlatacak hazır olun...
Bfren yine tavan ...
Ereğli bedelsiz açıkladı...
Bu yıl bedelsizlerin yılı olacak inşallah:ok:
Bfren'in devre kesmesiyle Egeen ve Konya artıya geçmeye başladı. Tesadüf mü, yoksa son durakta aktarma mı...
Şahsen Bfren'in de bir süre daha ralli yapmasını ve diğer ikisinin de ona bir süre daha takılmasını tercih ederdim. Kendi hikayeleriyle ralliye ne kadar yukarıdan başlasalar o kadar iyi olur diye düşünüyorum. YTD
Bank Of alımlarda 1.sırada(3100 lot civarı)
Senin iniş saatin geliyor hadi bakem! Bugün ki yancılığın bu kadar
Buralarda bilinçli şekilde tutulduğu çok net, Egeen 14 binler deyken Konya 10 binlerdeydi, ısrarlar 10 bin üzerine alamıyorlar, bakalım yakında kokusu çıkar
İnşallah cemre düşmüştür Konya'ya:)
https://i.hizliresim.com/k63pe3h.PNG
Eski zirvesi 10275 üstü saplamalı roket
Bu başlığı şu anda 7 kişi okumaktadır. (3 üye ve 4 ziyaretçi)
ACA42, doctrine, eymen
Hissedar arkadaşlara bol kazançlar dilerim.
Cümleten hayırlı bereketli kazançlarınız olsun...
Zirvesini aldı konya'mız..Yolu açık olsun inşallah:ok:
kenyalı aslını buldu 10 bin üstünde sürünsün o da yeter:)
Bir cisim mi yaklaşıyor...K:Y.T.D.
hiç yapılmayan bir şey ama kanunen bir sakıncası yok, yapabilirler,
kanunen genel kuruldan en az3 hafta önce genel kurul gündemini açıklama zorunluluğu var.
ne demiştik, bam bam bam.
yalnız günlükte ao bayağı aşağıda kaldı(iyi değil),
belki günün kalanında yükseltirler.
Türkiye’de çimento şirketleri, Ticaret Bakanlığı ile yaptıkları Aralık ayındaki anlaşmaya göre 31 Mart’a kadar zam yapmayacaklar. 31 Mart sonrası çimento fiyatlarına %20-50 arası zam gelmesi bekleniyor.ytd
CASPER_VIA_A2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cümleten hayırlı güzel bir hafta diliyorum..
Bfren ve Egeen de ki düşüşe rağmen ,ayrışmaya çalışıyor bizim koca oğlan...:ok:
Citibank takaslarda 115.560 olmuş bu arada..
ve devreyi de kestik, alkış :bravo:
full konyadayım, egeen, fren çöktü, bugün endeks düşmese bile pazartesi salı yatay sonrasında bu hafta içinde 12000 denemesi bekliyordum, hayırlısı bakalım.