Bugün yarın oralarda tökezlemesi muhtemel. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
CDS 500 ün altına indi
Moody's tarafından açıklanan takvime göre ilk değerlendirme tarihi 16 Haziran
MŞ etkisi burda da kendini gösterebilir
keramet adamdaymış meğer
[QUOTE=bahriyeli;6442530]CDS 500 ün altına indi
Moody's tarafından açıklanan takvime göre ilk değerlendirme tarihi 16 Haziran
MŞ etkisi burda da kendini gösterebilir
keramet adamdaymış meğer[/QUOTE
CDS borsadaki alımı körükleyen en büyük sebep gibi görünüyor. 500 lerin alti yabancı için de gösterge olabilir bakalım bugün de roket davam edecek mi yoksa takılacak mi?
#KCHOL Credit Suisse, Koç Holding için hedef fiyatını 94,5 TL'den 117,3 TL'ye yükseltti.
İş Yatırım dünya borsalarından bağımsız Borsa İstanbul'da iyimser havanın devam etmesini bekliyoruz demiş.. Endeks için kısa vadeli ilk hedef 5.500 seviyesinin geçilmesi, atılacak somut adımlarla bundan sonraki hedefin de 5.660 zirvesinin geçilmesi olur demişler.
Açılış nasıl?
grafik altta her turlu tanimli alcalan kanal olsiligini iceriyor . t1 t2 ler gecildi artik o seviyeler endeks geri gelirse destek calisacak... t3 t4 ler var sırada... epik wave 3 basladi tahminim (fastest and biggest move lower degree olayindan ötürü yukari son sert yukari hareketin wave 3 un itkisel baslangıcı oldugunu tahmin. ediyorum ) ... etiket olayina pek girmek istemiyorum.. kolay gele.. bugun trade dusunuyorum bakalim kismet.
https://i.hizliresim.com/37u2sum.jpg
JPMorgan, TCMB Haziran toplantısında %8,50 seviyesinde olan politika faizini %25'e yükseltmesinin olası olduğuna işaret etti.
-BloombergHT
herkes kazanıyor
borsa
döviz
altın
ne dedik
şimşek gelecek dertler bitecek
%19 olan politika faizini nas nas diye inatlaşarak indir, şimdi bismillah diyerek %25'ten başla. dolar da bu arada %100'den fazla çıktı.
inanılmaz.
bu ülke düzelmez, herkes kendini kurtarmaya baksın.
Başganım herkesin kazandığına eminmisin :)
Herkesin kazandığı sistemlerde anomali oluşur ve ilerleyen günlerde bu anomali yapı büyür ve herkesi batırır
ee mecranın kanunu bugün inceden odun faslı olabilir ne kadar kadar derinleşir o önemli
Hortum gibi içine çeker, biz uzaylılar bu tür sisteme kara delik diyoruz, siz dünyalılar ne diyor :drunk:
Faiz fışkıracak diyorlar. Faizi borsa sever mi ki? Fışkıran faizle fışkıran borsa olmaz.
JPMorgan, TCMB'den iddialı bir faiz artışı bekliyor- Bloomberg HT
yüzde 8,50 seviyesinde olan politika faizini yüzde 25'e yükseltmesinin olası olduğuna işaret etti.
34,88 eregl 9,93 vakbn aldım günlük ... bakalım kısmet ...
Arkadaşlar konumuz dışı olucak ama bişii sorsam
Issen diye bi tahta üç gündür taban tabana gidiyor. bi haber mi var şirket hakkında, bir arkadaş bana soruyor bende size soruyum. Geçen sene halkaarz olmuştu yanluş hatırlamıyorsam
MŞ nin verdiği güven itibar satın alındı
mehmet bey ameliyata başladığında bu kadar şen şakrak olacak mı borsa ?
ekgyo gitmezse endekste gitmez :)
Bank of aldıklarını satar 3. günün şafağında. Takas tutmaz demi secbul...
secbul avatarının hakkını ver hakkını...
akçay enflasyonun altında caiz diye bir şey var. Hayrettin amca söylemişti sanırım. Tabi ben bilemem.secbula sormak lazım din işlerine o bakıyor ahahaha...
jeypey norganın dediği olsa ne olacak ?
Zaten şu anda piyasada o oranın altında kimse kredi alamıyor kine.
SPOT da BofA ve ekibi satış tarafına geçti,
https://i.hizliresim.com/2g0is4e.PNG
Günlükte kırılan flamayı görmüyonuz ellaam. Hedef 9000. Nihahaha:)
ekonominin direksiyonunu erbabına teslim etmekle o itirafı yaptı RTE
''şimdiye kadar yaptıklarım yanlıştı'' mealinde ağzından birşey duymak o mümkün değil
mesela adam 13 seçim sopa yemiş hala başarılıyım diyor koltuğa yapışıyor
politika böyle birşey