Bütün gazete köşelerinde Cevdet hoca var. En geç seçimden sonra gider yada iki yeni üye ile pasif olur istifa ettirilir. RTE şuan tesbih çekiyordur
Printable View
Bütün gazete köşelerinde Cevdet hoca var. En geç seçimden sonra gider yada iki yeni üye ile pasif olur istifa ettirilir. RTE şuan tesbih çekiyordur
İstanbul Adliyesi önündeki polis kontrol noktasına yönelik terör saldırısına ilişkin soruşturmada gözaltına alınan 96 şüpheliden 48'i tutuklandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Mapuslarda yer kalmadı sanırım..
Seçim öncesi şartlı (siyasi suçlular vb. haric )AF mı çıkacak acaba.?
Bu inci taneleri dizisi vatandaşları pavyoncu yapacak..
Gece hayatındaki batakhaneleri bilmeyenleri kaz/keriz gibi yolacaklar..
https://www.youtube.com/watch?v=GHdrbrzMdhA
https://www.youtube.com/watch?v=qooEhxBfY4E
Pavyon,VİOP tan da kötüdür,bilmediğiniz batakhanelere gitmeyiniz...hatta bu mekanların sokaklarından bile geçmeyiniz..!:drunk:
50'lerde 60'larda T.C.' de pavyon deyince , normal ayğlelerin gittiği nezih klüpler anlaşılırdı... bir de fuarlarda pavyon denilen ekmek tekneleri olurdu... nereye gitti bizim pavyon ha ?
yaaaaa... nerdeydin dayı 60 yıldır dışarda mıydın ?
içerideydim !
Maksim Gazinosu
Maksim Gazinosu, 1921-1927 ve 1961-2005 yılları arasında faaliyet gösteren gazino. Sıraselviler Caddesi nin girişindeki Rum-Fransız mektebinin kapanmasından sonra yerine inşa edilen ve İtalyan mimar Giulio Mongeri tarafından tasarlanan 1914 tarihli bina aynı zamanda devasa Cinemajik tiyatrosuna da ev sahipliği ..Fahrettin ASLAN.
__________________________________________________ _
Pavyondan gazinoya geçiş oldu....
Çakıl Gazinosu'ndaki cinayetten Bataklık'a
Cumhuriyet tarihinde pek çok önemli adli soruşturma yürütüldü. Bu yazının konusu olan uyuşturucu kaçakçılığının önlenmesine yönelik operasyonlar da tarihi öneme sahip. Ancak bu kez durum farklı
1991'i 1992'ye bağlayan yılbaşı gecesi, dönemi itibarıyla İstanbul'un en ihtişamlı eğlence mekânlarından Çakıl Gazinosu'nda assolist Bülent Ersoy'u dinlemeye hazırlanan armatör Osman Ayanoğlu'nun, masasına yanaşan kişilerin silahlarından çıkan mermilerle öldürülmesi ilk bakışta yeraltı dünyası içindeki hesaplaşma olarak görünüyordu.
Cinayetin ardından İstanbul Emniyeti'nce başlatılan soruşturmada, günler ilerledikçe iş dünyasının tanınmış isimlerinden Ayanoğlu'nun öldürülmesinin basit bir mafya hesaplaşması olmadığı, aslında uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı organizasyonun önemli parçası olduğu anlaşılıyordu.
https://t24.com.tr/yazarlar/tolga-sa...taklik-a,27248
sen yetkili bi abiye benziyosun, hazır elin değmişken jön f klavye kenediyi hangi güç infaz ettirdi bi yaz hele
Memedim-memedim KARA Mehmet'im.....nerelere gittin KARA Mehmet'im.?:cool:
ne zaman volkan konak dinlemeye çalışsam, önce göbek deliğimin üzerini kaşıntı tutuyor sonra kaz kanatlarının altı... alalacele, gene olmadı diye değiştiriyorum başkasnı açıyorum
KÜRŞAT YILMAZ KİMDİR?
Suç örgütü kurmak, yağma, yaralama gibi suçlardan 66 yıl ceza alan, bu yıl yeniden yargılama talep edince beraat eden, Bahçeli'nin "Ülkü ve ülke sevdalısı" dediği YAKUP Kürşat Yılmaz'ın hayatından notlar....Okuyun, okutun, paylaşın...
https://twitter.com/LokmnHokm/status...67683468681217
Bu görünen kısmı...herkes biliyor..medya boy boy yazdı,çizdi zamanında...ya perde arkası..?KARA'anlık..
Carpenter deyince şu şekilde bir film varmış.
<<<<<<<<<<<<<
https://tr.wikipedia.org/wiki/Ya%C5%9F%C4%B1yorlar
Yaşıyorlar (özgün adıyla They Live), John Carpenter tarafından yazılan ve yönetilen 1988 yapımı bir Amerikan bilimkurgu filmi. Filmin başrol oyuncuları Roddy Piper, Keith David ve Meg Foster'dır. Film bilimkurgu kategorisinde olmasına rağmen sistem eleştirisi yapan yönüyle öne çıkmaktadır.
John Carpenter'ın bir filmi vardı 1958 Playmouth'lardan çekinmeme neden oldu.
Bir Hitchcock değil ama farklı bir tarzı var.
<<<<<<
https://en.wikipedia.org/wiki/Christine_(1983_film)
Christine (titled onscreen as John Carpenter's Christine) is a 1983 American supernatural horror film co-scored and directed by John Carpenter and starring Keith Gordon, John Stockwell, Alexandra Paul, Robert Prosky and Harry Dean Stanton. The film also features supporting performances from Roberts Blossom and Kelly Preston.
''Buradan short,olmadı buradan ek short'' diye mesaj atanlar ne yaptınız?
Stoploss yok mu?..Yoksa hikayeden sallamasyon mu? veya 1-2 kontratla KUMDA OYNAMAK MI?
Forum daha önceleri daha ciddi ve derindi.
Ben shortu ,dediğim yerde yaptım ve stoplossumu da koydum..zararı da yaptım.
Bu iş ZARARDA paçalla yapılmaz..
Şuna da inanıyorum bazıları SADECE ALGI ve MİLLETİ ÇUVALA DOLDURMAK için bu işi yapıyor..
Neyse hisseler sağolsun..Onlarla ENDEKS RALLİSİ gittiği yere kadar giderim.VİOB,şimdilik bana uzak size yakın olsun.:)
Eğitim sistemi..AKP bilançosu
Yarısı dolu bardağın ne kadarı boştur? cevabını veremeyen 2 öğretmen...!
HEr yerde, her işte,hatta burada da...
Bugün AKP destekçisi birisini görürsen ilk akla geleceğin ne kadar cahil ve zavallı olduklarını hatırlaman..
ÇÖKÜŞ dedikleri bu olsa gerek..Roma 1 günde batmadı..zamanla..
Ulan kibre bak hele...Saçma sapan bir yorum.
Halka bu şekilde baktıkça kininizde boğulur ve siddin sene ,hamsi kavağın tepesine çıkmadıkça ancak muhalefet olursunuz.
Senin haddine mi münferit bir olaydan milyonları TAHKİR ETMEK..Ben sana CHP-DE,TİKKO VS. den ne rezillikler -cehaletler göstereyim.
Dediğin tam zırvalıkta..Bak bakayım YKS birincilerine(2017-28 vs)
Buna da gerek yok.Bak 2 yeğenimden bahsedeyim.2 Sİ DE TESETTÜRLÜ-İMAMHATİP mezunu..Özel okul-dersane yok.Ve ANKARATIP-YILDIRIMBEYAZIT tıp...İlk 3.000 deler.
Binlerce -senin cenahtan ; özel okul-hoca vs. diye çırpınırken bunlar TAK DİYE öne geçti...Etrafımda bunun gibi ne örenekler var.
Şimdi sen bunlara , CAHİL mi diyeceksin?
Yoksa kopya mı çekti diyeceksin?:)
Doktorunla görüş..Bak dün,emare yokken MŞ İSTİFA VS. diye ortaya evham attın..ne oldu...viob ralli yaptı..
AKP yi eleştirebilirsin ama onlara oy veren milyonları hakir görmek haddine mi,lavuk..
Ekonomi-fazla üniversite açılması vs...ben de çok eleştiriyorum..Ama Halkın %52 sini aşağılamak ne demek?
Eskiden ANADOLU HALKININ YKS de başarı şansı azdı.Eğitim önemini anlamıyorlardı.Ama şimdi etrafımda gördüğümü söylüyorum: ASGARİ ÜCRETLİ ADAM , boğazından kısıp eğitime veriyor.En azından şansını deniyor..
LGS olayı mükemmel bir sistem..Orta okulda başarılı isen en güzide liselere yerleşirsin.ESKİDEN SAYILI FEN LİSESİ dışında bir şey yoktu.Ancak fakir adam kendi mahallesindeki vasat okula giderdi.ve bu döngü böyle devam ederdi.
LEŞ TAYFANIN(KARAKEMALİN MÜSADESİYLE) karın ağrısı bu.Artık YKS de en iyi yerler bu anadolu çocukları GELİYOR.ARADA ELBETTE ÇÜRÜKLER VAR..Ama daha önce bu elit puanlara sadece o tayfa yerleşirdi.
Görende 20 sene önce her sene NOBEL aldığımızı sanacak.
Eğitimde sorun var mı var..240 ÜNİVERSİTE tamamen gereksiz.Ama LGS olayı ile kırsaldaki halk çocuğunun NİTELİKLİ LİSELERE yerleşmesinin önünün açılması çok güzel.Bu sayede bu kesimin(zeki çocukları) sınıf atlama şansı arttı..ve uzun yıllara bakınca bu iş gayet güzel netice vermiş.
AKP liler dökülmeye başladı [emoji846]
AKP ye üye birisi varsa bu mesaja binaen HAKARET DAVASI açarsa kazanır.OLAY SOMUT ve basın yolu ile işlenmiştir...Uzlaşma bile olsa 40.000 tlsi var...Mahkemede ise 75.000 tlsi.Siciline de işler.
veya bu iş ile uğraşana avukatlar var.Onlara emeal atsanız yeter...%50 kırışırsınız.
Alın size fırsat ve haddini bildirmek.
Kimse kimseye bu şekilde konuşmamalı.
Bir arkadaşım var, aylık 8 milyon TL civarı faiz geliri var..
Konuşuyoruz da,
Böyle bir dönem görmedim der.. Kolay ve temiz para kazandığım..
Zengini daha zengin yapan bir sistem..
Fakirden al,vergiden ayır..arkadaşıma her ay 8 milyon faiz öde....:)
Ege CANSEN,perşembe akşamı
ciddi bozulmalardan ve fakirleşmeden bahsetti..
Genel olarak..
Yüklü dış borç FAİZ ÖDEMELERİnden dolayı....
Faiz ödeme Transferleri...milyar milyar dolar..sadece faiz..
NURİ SEVGEN:''Gece seansında viobun ralli yapmasının sebebi: GOLDMANIN bankacılık raporuydu''
Raporun içeriğini bilmiyorum ama uzman yorumu bu.
Güncel Yargıtay kararlarına göre cahil ifadesi hakaret değildir.
Bu nedenle cahil demek suç değildir.
Kaba hitap tarzı niteliğindeki söz olarak kabul edilmektedir..
AKP'liler...dökülmeye devam:) cahillere cevap zor vermekte zor yahu...
Etekleri tutuşmuş.Hemen GOOGLE HOCAYA sormuş..Bu 3 dakikalık endişe bile yeter.:)
-Kur bariz düşük gibi, biraz daha salmak lazım, bu şekilde özellikle turizmden büyük gol yeriz.
-Seçimden sonra, seçimden sonra.
-Yaw, bu Ocak-Şubat enflasyonundan sonra sanki faizler bir tık düşük kaldı, sanki bir iki tık daha arttırılsa, eliniz rahatlardı.
-Seçimden sonra, seçimden sonra.
-Vergi mergi diyordunuz, bütçe, genele yayma, çok kazanandan çok?
-Seçimden sonra.
-Elektrik, doğalgaza büyük zam?
-Seçimden sonra.
Cevdet Hocaya, kredisinden dolayı, veya kriz sonrası gelen yeni MB nin yeni kredisine binaen, sorulmayan sorular, getirilmeyen eleştiriler, 'e o zaten biliyor bunları, üzerinde çok baskı varsa zaar' kaabilinde.
Bence, MB nin amaçları veya görevleriyle ilgili kanun teklifiyle değişiklik yapılmalı;
' İktidarın, seçimlerde kazanmasına yönelik, gerekli kolaylaştırıcı parasal politikaları üretmek ve uygulamak.'
Hayır, en azından kitabına uygun olur yaw, o kadar bürokratı memuru töhmet altında bırakmaya ne gerek var, o bakımdan.
Tepki hareketimiz, mini bir enflasyon rallisine dönüştü, ya da enflasyona/negatif faize tepki rallisi.
Ama, seçimden sonra olacakları biliyorsak az çok, tahmin edebiliyorsak yani, sanki sonrasını henüz satın almaya başlamadı gibi.
Seçimden sonrasını satın almak, ve sonrasında enflasyonda kontrol, KKM den kurtulmakta bir yol belirirse, yani yabancı gelme ihtimali...onun satın alınması
Kabaca, sanki seçimlerden sonra 40-42, yıl sonunda da 46-48 gibi bir kur hedefi. 560 dolar olan asgari ücrete, %60 değer kaybı yaşatarak tekrar 350 dolar civarına bağlama meselesi yani, 48 e denk geliyor. Tabi çok da sağlıklı bir yöntem değil, ama, çalışıyor mu, çalışıyor bu hesap bi şekilde.
KKM/DDKM'den çıkanlara, geçen aylarda %67 teklif edildi. Ama, sadece 3 aylığına teklif edildiği için, bu bile yetmedi. Yabancı gelirse, o kaynakla, bu birbirini götürür, o ara hallederiz deniyor da....Ya gelmezse...hadi daha temkinli, ya gecikirse, biraz daha izleyelim derlerse?
Herkesin, her şeyi bildiği, herkesin farkında olduğu şeyleri, sanki yokmuş gibi farz ve kabul ederek, akademisyenler hesap kitap yapmıyorlar mı, ayar oluyorum.
Hala dolar niye artıyor....e hala parasal genişlemeye gidiyorsun TL nin değerini düşürüyorsun da ondan...durdur genişlemeyi...
Seçimden sonra...seçimden sonra
her ralli ve her ciddi çöküş sonrası forum karışıyor..
burası ben bildim bileli böyle
:drunk:
AGYI ( ayı gibi oldu :he:)
bu 4 bankanın 2008-2024 arası aylık kapanış dolar bazlı grafiğini alt alta biri ekleyebilir mi ??
hafta sonu ...
sanki bunlar u-100 4300 de dolar bazlı kelepir fiyatlarından işlem görüyor gibi, tabi ki tahmin :ok:
yabancılar iŞc için yıl sonu 21 fiyat vermiş, 7.5 TL Halkbank için fiyat vermiş, vakıf keza 10 kapatır demiş vs vs :he:
cahil olmak ne güzel şey laaaa, ben bu raporlara kalpten inanıyorum :kahkah:
SEÇİMDEN SONRA ülkeyi terk edelim,olsun bitsin.:)
Gerçi 1 nisandan sonra öyle şeyler bizi bekliyor ki: zamlar-kemer sıkmalar-dolar vs...4 yıl sabit ücretlinin durumu zor olacak.Öyle fazla zam da mümkün değil..
Endekste ,ZİRVE NERESİYSE ARTIK: oradan %25 düşüş genelde olur.Ama bu bıst100; 10.000 iken mi 9.500 iken mi olur? Bilinmez.
Şimdilik günlük-saatlik herşey ALDA...
viopa koyduğun paradan kazandığına sevinebilirsin ama kaybettiğinde bence üzülme lüksün yok.
borsa eski borsa değil millet eski millet değil devran eski devran değil.
param pul olmasın diye millet % 700 yükselmiş borsada bile gözünü kırpmadan mal alıyor.
kimse geleceği göremez belki 10 sene sonra buralar bile çok ucuz kalır. veya denirki hangi enayi 10 sene önce % 700 hisseyi aldıki.
Arjantin borsası hep alda...hep golden cross mübarek...minicik %16 lık düşüş yapmış sadece....oldukça sağlıklı bir düzeltme(?) E kadarlık olur canım diyor borsa hüstatları olsa gerek...
Dolar bazlı bi bakıyorsunuz...amanın...%62 düşmüş...hem de bangee jumping yapmış..
David Copperfield'in gösterisine gidip, 'Aa ne güzel, resmen uçuyor lan.' diyenler de var, CMZYLZ gibi, 'Kesin ip var amk.' diyenler de var.
Nerden baktığınıza göre değişiyor yani...borsa ucuz mu..ucuz...çünkü dolar adil değerinde değil...yani?...borsa ucuz ama, henüz kendisinin bundan haberi yok....