batak ekonomi konuþulmasýn diye israyile bile girebiliriz gibi yab kanka.. :he:
:drunk::drunk:
Printable View
batak ekonomi konuþulmasýn diye israyile bile girebiliriz gibi yab kanka.. :he:
bahçeli yine biçiyor... erdoðaný. madem giriyoz tüm hazýrlýklar yapýlsýn demeye getiriyor.... :he:
lafta kalmasýn deyor.
:kahkah::kahkah:
Ne ÝSRAÝLE GÝRMESÝ..ÝSRAÝL,ABD nin eyaletidir.ÝSRAÝLE savaþ açmak direk ABD ye savaþ açmaktýr.
ABD nin mutlak 2 müttefiki vardýr; Ýngiltere ve Ýsrail.
Gönlüm ister ki ÝSRAÝLE haddini bildirelim..ama bu mümkün deðil.Sadece bizimle olacak iþ deðil..Bölgedeki 3-4 devlet bu konuda tam mutabýk olsa belki caydýrýrdýk.
Reis,karþýsýnda israil aleyhine heyecanla slogan atan gençleri görmüþ olabilir..O da bu heyecana karþýlýk vermiþtir:)
Bahçeli de elinde körük ver gazý...hayýr ,bahçeli körüklemese olay sönecek ama mübarek verdikçe veriyor.
Niye giriyoruz ben anlamadým. Madem gücümüz var verelim Lübnan a Hamas a tank tüfek ne lazýmsa olsun bitsin. Aynýsýný adamlar yapýyor gelip savaþmýyor
ABD bütün çektiði filimler uzun konuludur sadece oyuncular deðiþir BOP la baþlayan bu film devam ediyor sisi,esed,müslüman kardeþler,saddam,gaddafi,ýþid aklýma gelenler hepsine rol biçilip motor denilip film çekildi.Olan kime oldu masum halka
sbk holding sezgin baran korkmaz. verdiðim tüm rüþvetleri ( gazeteciler ) isimlerin bir kýsmýný açýklayacam dedi. fatih altaylýya.
þimdi tüm yandaþ medya yazarlarý altaylýya saldýrýyor :drunk::drunk:
chp mali darbeye karþýlýk... madem öyle. belediyelere ait tüm arsa binalarý geri alýrýz karþýlýðý verdi.
bu binalarda kimlere tahsis edilmiþti.
cemaat yurtlarýna.. dernek vakýflara vs vs.
onlarýn elinden alýp kiraya verse zaten tonla gelir elde eder.
siyaset kadar iðrenç bir meslek yok..
herþey karþýlýklý menfaat.. herþey pazarlýk.
vatandaþa üçün biri.
tarým için yapýlacak 2 þey var dedi:
1. ahlak
2. gayret
ikiside bizde yok didi :bravo: doðru söyledi
imf dünya bankasý fed
kuruluþ amaçlarý aynýdýr..
hepside abd nin büyük þirketilerine hizmet ederler..
bu büyük þirketler ülkere þube gibi girip krediye boðulur.. çýkarken hem herþeyi satýn alýrlar hemde halký köle yaparlar.
tr de olduðu gibi....
Türkün Türkten baþka dostu yoktur...
Yok anadolulu yok Türkiyeli kavram sokmasýnlar...
Bugün yavaþ bunlarý söyledi...
Tatlý su muhafazakarlarýnýn yeni söylemi Türkiyeli...
Benim konuþtuðum dili anlamayan onun konuþtuðunu benim anlamadýðým kardeþim yoktur...
Zorla birileriyle yataða sokulmaya çalýþýnýlýyor...
Burdan çine kadar biribirimizi konuþmasýný anladýgýmýz kardeþlerimiz var...
Baþka kardeþe gerek yok...
Akbank T.A.Þ. (AKBNK) 2024 yýlý 2. çeyrek bilançosunu 29 Temmuz 2024 tarihinde açýkladý. Banka ikinci çeyrekte 10.919.664.000 TL net kâr etti. Böylece 6 aylýk toplam kâr 24.104.442.000 TL oldu. Akbank geçtiðimiz yýlýn ikinci çeyreðini 20.307.213.000 TL kar ile geride býrakmýþ, 6 aylýk dönemde ise 31.018.352.000 TL net kâr etmiþti.
Rota Borsa alýntý.
Ben parasýnda deðilim kendi adýma.Ama babam tüm yýl boyunca didinip duruyor iþde.
Limonun durumunu da forumdaki sn Küçükçiftçi dostuma sorabilirsin.(onda da limon var gelin bedavaya toplayýn demiþ kimse oralý bile olmamýþ).
Yine forumda Trabzon hurmasý yetiþtiren bir arkadaþýmýz var.Epeydir görüþmüyoruz ama eminim onun da durumu aynýdýr.
ejder kýlýcý yapým yýlý 2015 chakie chan.
Çiftçilikden anlamýyorsak oturup film izleyelim demi :) ?
izlediniz mi sn EMLAK ?
yok onu izlemedim pisyedili.
tavsiye istersen "sýradan melekler" diye bir film var.
tavsiye olunur.
biraz dinsel tema var ama anlatýlmak istenen içeriðe odaklanýrsan harika film.
keþke amy acker baþrol olsaydý.. 3-5 saniye gösterdiler kadýnýmý :(((
:drunk::drunk::drunk:
Bu ülkede 20 milyon Kürt var...Ana dilleri kürtçe ve lehçeleri olan.Türkçe ile hiç alakasý olmayan bir dil.
Bu ülkede 4 milyon ARAP vatandaþýmýz var.Mardin-Hatay da...
Ülkede her pozisyona gelmiþler ve onlarla gerek akrabalýk(kýz aldýk verdik) -gerekse arkadaþlýk baðlarým oldu.
Bu insanlara zorla Türk dedirtmek akýl dýþýdýr.ALAMANYADA vatandaþ olan ARAP-TÜRK-KÜRTLERE Alman demek gibi bir þeydir.
Bunlar TÜRKÝYE VATANDAÞIdýrlar.
En büyük medeniyetler farklý toplumlarýn karmasý ile oluþur...Kiþilerin farklý kimliði ülkem için þanstýr.
Türklüðü de,efendim Türklük, ýrk ismi deðildir ülkeyi kuran bir millettir gibi kendi piþirdiðimiz kalýba göre sokmakta yanlýþtýr.
Bu politikalar PKK terör örgütünün doðmasýnda etkili oldu.Bizler kimlikleri kabul ederek ortak geçmiþ--tek bayrak-tek vatan -tek gelecek üzerine hareket etmeliyiz.
Ha benim düþünceme göre ne türk ne de kürt ne de arap kardeþimdir...Irký ne olursa olsun tüm GERÇEK MÜSLÜMANLAR KARDEÞÝMDÝR.Ümmet bilincine sahip-önderi peygamber olan herkes benim kardeþimdir.
Dinim bana ýrk temelini yasaklar ve tüm müslümanlarý kardeþ ilan etmiþtir.
''MÜMÝNLER KARDEÞTÝR'' ayeti beni baðlar..
ve bu kardeþlik her namazda dua ile teyit edilir(Rabbena duasý)
Kimseden onay almam..Anayasama göre dünya görüþüm budur.
ÝSTANBUL veya ANKARANIN batýsýnda çýkýp ülkeyi gezmek lazým.O zaman daha reel çözümler üretilebiliyor..
Yine biz erikleri aðacýnda býrakmadýk.O da baþlýbaþýna bir sorun.
Limoncularýn meyveleri aðaçta kaldý.Mryve aðaçta kalýnca hastalýk yapýyor(muþ).
not:benim her yazdýðýma "__muþ" ekleyin benimkiler hep kulakdan dolma bilgiler.Tarýmdan anlamam gerçek anlamda.
Ama sn küçükçiftçi ile oturup dertleþiyoz iþde bazen.(2-3 kere görüþebildik).
saygýlar
Aksiyon,zaman geçirmelik filmleri genelde izliyorum .Du bi bakayým.
eh iþte eccük aksiyon var ama yaþam mücadelesine karþý..
neyse.
spoiler yapmýyah..
:drunk:
Müslüman mümin türk benim kardeþimdir..ama müslüman olmayan türk benim kardeþim olamaz.
Vatan benim-bizim vatanýmýzdýr..Vatan sevgisi konusunda kimseden ders almayýz.
Zaten türk kelimesi islamla o kadar içiçe girmiþti ki(100 sene önce);Türk denildiðinde müslüman anlaþýlýrdý.
Arkadaþlar akþam seansý viop30 en düþük kaçý gördü
3. Dünya Savaþý
@ww3mediaa
·
35d
#SONDAKÝKA
Ýsrail Dýþiþleri Bakaný, Türkiye’nin NATO’dan atýlmasý çaðrýsýnda bulundu.
-Sky News Arabia
Populer trent-söylemleri söylemenin maliyeti yoktur.Bedeli yoktur.ALKIÞLAR HAZIRDIR.
Ýllaki aykýrý olayým diye düþüncem yok.
Ýnsanlarýn hayatta MÝHENK TAÞI vardýr.Yani anayasalarý...Her þeyi ona uygun yaþamak-görmek isterler.
Bu açýdan herkes referans aldýðý mihenk taþýna göre farklý düþüncelere sahiptir.
Þahsen referans aldýðým mihenk taþýna göre düþüncem kendince bir bütünlüðe sahip.. KÝÞÝSEL Anayasasý farklý olan elbette farklý düþünür.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Memet Aksakal
@aksakal_memet
Venzuala'da yapýlan baþkanlýk seçimlerinde sandýklarýn tamamý açýlmadan %30 oy alarak kaybedeceðini anlayan Maduro, oy sayma iþlemini muhalefete kapattý ve zaferini ilan etti. Muhalefet ve birçok Güney Amerika ülkesi Maduro'nun sahte zaferini tanýmayacaklarýný açýkladý. Ülkede durum gergin.