Bu ekonomi yonetimi böyle gittigi sürece bankalarda yükseliş zor gibi
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu ekonomi yonetimi böyle gittigi sürece bankalarda yükseliş zor gibi
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Küresel olarak bankaların durumu kötü.Bizim bankalarımız ise ekstra kötü sebebi aktif rasyosu diyebiliriz çokomellinin ve bddk nın sürekli sopa göstermesi olabilir.Bir türlü gelmeyen SWAP olabilir.MB oyuncak ettiği ZKlar olabilir sürekli değiştirilmez yani ayrıca MB'nin kısmen bağımsızlığını yitirdiği dönemlere denk geldik.Say say bitmez...
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Türk bankaları dünyanın diğer bankalarına göre çok iyi durumda ancak bankaların ettikleri kar miktarına BDDK VE MERKEZ BANKASI göz dikmiş durumda bir şekildedevlet bankalarının karlarını hazineye aktarıyorlar özel banka karlarınıda illegal baskı yöntemleri kullanarak aktif rasyo veya cezai uygulamalar vs yollardan özel bankalar kıskaç altındalar.temettü yasaklamasıyla yabancı çıkışını sağlayarak dövizi yukarı çekmek gibi çağ dışı uygulamalarla enflasyonu körüklemektedirler.yüce RABBİM bu zulümden kurtarsın Türk milletini. amin. ZARARIMIZ ÇOK BÜYÜK.aldığımız hisseler çöp fiyatında seyrediyor.sadece ben değilim zararda olan binlerce yatırımcı var.ALLAH sonumuzu hayır eylesin.
Koskoca ülke 3-5 bankanın parasına mı kaldı ? Dışarıdan izlenim öyle olabilir ama ben inanmıyorum böyle bir şey olmamalı.
İş yatırımdan günün sorusu denmiş.
Banka tahvilleri prim yaparken hisselerin değer kaybetmesi ?
5 altı stoplar patladı anlaşılan, bankalar iyice mide bulandırdı.
Dün ABD de havacılık iyi diye bugün bize de etkisi oldu ama bankaları da +3 üstüydü bizim bankalara etkisi negatif.Zaten bu işi anlamıyorum ulaşım hatta turizm hisseleri bile bankalardan daha iyi.
Stoplar patladı, satışlar derinleşti, borsa niye var ki. Saçma sapan gereksiz içi boş uydurma birşey. Her gün vurgun her gün zarar. Zaman kaybı.
Piyasada açıkça faiz artışı isteniyor...
BIST 100, 200 günlük ortalama 1085...
fonlama faizi yüzde 11 küsür iki yüzlü merkez bankası yüzde 8.25 yalanıyla milleti uyutuyor.70 yaşına geldim böylesine beceriksiz bir ekonomi yönetimi görmedim.dümeni kırılmış bozuk bir gemi misali sağa sola yalpa yapıyor.adamların tek uğraştığı iş aktif rasyo ve şirket karları.
bankacılık endeksi 109,500 altına dönmemeli. bugün dokundu ama tepki geldi..
https://i.hizliresim.com/a429zG.png
banka endeksi 109,500 desteğini test etmişken akbankta 4,86 dan geçen desteği test etmiş.
bu seviyeler aşağı kırılmamalı... ytd
https://i.hizliresim.com/IhvJ7e.png
Bankalar batık krediler için varlık yönetim şirketi kuracaktı ne oldu ? İzin çıkmadı demek ki ses seda yok...Böyle bir şey olamaz ya her b.ka karışan bir insan olamaz.
Kimsenin yazası kalmadı
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patronların sahip çıkmadıgı bankalarda ky bekleme odasında
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu görüntü normalde yukarıya uçmalı. bunlar çok pis işler çeviriyor. haftaya kokusu çıkar. ytd
https://i.hizliresim.com/25pz1k.png
şu ay bir bitsin, varant ve viop kontratların vadeleri dolsun, belki de bu piyasalardaki uzuncuları eziyorlardır, yeni ay yeni bir başlangıç olabilir.
Genellikle dediğiniz gibi oluyor. Yükseliş gerçekten başlayınca bir yerde satıyorsun ve elinden kaçırdığın zaman düşer dedikçe düşmüyor öylecene bakıp kalıyorsun. Ama xbank endeksi çok sıkıştı. Haftayada kırılabilir sonraki haftayada kalabilir. Şimdi zaten diplerde olduğundan aşağı neden kırılsın diyorum. Dünya borsaları şov yaparken inşallah yukarı kırılır kırılması lazım.. belki haftaya akdenizde petrol bulduk derler. Dünya uçarken bu kadar baskı yememiz normal değil. Ytd
yabancı kaçıyor
yerli parasını sistemden çekip kasaya koyuyor.
güven olmazsa bu işler geri dönmez.
para sistemden kaçıyor.
en son bu olay 2001 bankacılık krizinden önce oldu.
o zaman yerlideki dolarlar istanbulda otellere gelen isviçreli banka temsilcilerine bavulla teslim edidi.
Akbank ın ve bankaların buralarda daha uzun süre buralarda kalması çok olası durmuyor.Ama yukarı gitmesini engelleyen faktörlerin ortadan kalkması lazım. D.Akdeniz,dolar,kovid in artarak devamı, yabancının uzun süredir çıkışı, S400 ve diğer konularda Abd ile olası gerginlikler vs. epey sorun var.Belli de olmaz;sorunlar çok alevlenmedigi sürece çıkış yine yapabilir;bazen çıkışlar böyle zamanlarda olur ama başka faktörlerin araya girmesi gerekiyor. Yoksa 10 yıllık grafigine bakan zaten görür sürekli nasıl hareket etmiş.
Yatırım tavsiyesi değildir.
temettü serbestisi verilmeden aktif rasyo saçmalığı kaldırılmadan hükümet elini özel bankalardan çekmeden konjektür ne olursa olsun banka fiyatlar yukarı gidemez gitmesi imkansız.yabancı çıkışa devam edecek ve dolar 10 tlye kadar yükselecek hesaplar bunun üzerine kurgulanmış görünüyor.
he ya
tüm bankalara hulk virisü bulaşmış.
yada hulktan gelenler bulaştırdı.
Hahhaahaa Sahna ortak .Bi Th vardı 10,50 den yüklü dalan 2017 de. Geceleri gelir ucuz pd fk der uyutur giderdi forumu masallarla.
Düşünüyorum da bu hisselerin durumu ve sürekli yabanci çıkışı sektördeki bilinen zorluklardan çok Abd nin önümüzdeki zamanlarda olası bir zorluk çıkarması olasılığından olabilir mi?
benim en büyük korkum şudur hisseleri 2-3 tl düzeyine çekip türkiye varlık fonu bu hisseleri toplamasıdır.yabancıları 2-3 tl düzeyinde satmaya zorlıyacaklar gibi bir taktik içinde olabilirler. yani bedavaya bankalara elkoymak taktiği.bu sadece benim fikrim hislerim öyle sezinliyor.bekleyip göreceğiz. ne alıyor nede satıyorum. alacak param yok satamayacak kadarda zarardayım.
O zaman Akbanktan cikip USD almaniz daha kârlı olur bu kadar eminseniz. İnsanlari yanlis yonlendirmeyiniz lutfen.MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon, bu yorumunuzu gormeden yazmışım, tez zamanda zarariniz Kara donusur insallah.MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine en çok Akbank yatırımcisını dövüyorlar. Yatırımcının her tarafı dövme oldu. Borsaymış!!! yalan. Yabancı her tarafa kükürt kokusu saldı. Rezil ettiler borsamızı, yazık.
Al birini vur ötekine YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0,66 USD
hala pahalı
0,50 USD altı bekliyoruz.
USD mi yükselir, Akbank mı düşer, o kısmı önemli değil.
yine döndü dolaştı 4,87 yi gördü.. yarın 4,85 civarı destek bölgesi kırılmamalı.
bankacılık endekside iyice sıkışmış..
https://i.hizliresim.com/a7L4o6.png
Sayın Laguna bankalar artık hiçbir çizime riayet etmiyor. Yabancı halktan çıktı banka şu an hissesini toplamış görünüyor o bile gitmiyorsa bizlerin halı iyice harap.burada 25000 zarar var.bekleyecegiz hikayesi olmasada.