12,423.........12 adet daha Longggggg......toplam 34 adet oldu.....
Printable View
10700 e ulaştık artık..Bundan sonra eğer oluşacaksa gerçek yükseliş trendi oluşabilir..Büyük düşüşün tepkisi buraydı bundan sonra giderse tepki değil trend oluşur..Yeni mal alan olursa yukarı hareket başlarsa 10.700 ü stop yaparak mal taşınır..Sonra 10230 ları destek olarak takip ederiz..
herkese selam ... an itibariyle (13.03.2025 12:56) :))) .. vadeli portföyde long pozum kalmadı ..tamamını kapattım ytd ... spot hisse portföy duruyor/duracak ..ytd .. sakin kafayla izleme modundayım ... :) ..
şu oluşumu iyi inceleyin
https://i.hizliresim.com/1iwofka.jpg
fiyat testere yaparken, mavi ortalama, pembe ortalamayı hafif aşağı keserken... sonra birşeyler bir bahaneler
kağıdı buradan yukarı döndürdü isen; minimum ÜST KIRMIZI'ya kadar götürmen lazım
ki; kazımcılar yaptı
Ben her zaman demişimdir, borsada fırsatlar hiç bitmiyor, endekis vobda her gün para dağıtıyorlar deye
Hisse aldık battık vob yabtık paraları katladık.
Endekis 10700 ve senin hisse 8bin seviyesinde mi
Üüleyse sende ütülmüşün dayucuğum çok geçmiş olsun
Bak tohatlı dayucuğuma
Endekisten başka işlem yapmıyor, hiç hisse alırken gördünüz mü :whistling:
buyrun tıpkısının, aynısı...
https://i.hizliresim.com/g5yudht.jpg
üst kırmızı... 13500... % 12,5 var daha oraya
xu100'de.. 12400... bunda da % 16 var
hem önce bu kadar gideceğiz... hemde üstünede koyacağız :whistling:
makronuzu, temelinizi bu rakamlara göre oturtun... ben teknikle, çızgılarımla yolumu bulurum
bistin değeri ne kadar ? 150 milyar dolarmı ? ha diyelim
o malı taşıyan salaklar düşünsün gerisini... banane :drunk: :kahkah:
çıtak dayı aynısı deel o..karıştırma..şuanki tepki.. ama benzettiğin kısımlar trend devamıydı..
fark var..birinin kaşıyla öbürünün sakalını kıyaslıyorsun..
Çıtak dayucuğum gram anlamıyor bu işlerden, herif bi tokatlasa eccük kızartsa ilkönce kamyon şoförü kamyondan atlar
yok yani madem ortalamayı baz alacaz kaatlar ne diye 8000 lerde..çünkü 5 yıllık trend sonlandı dyor kaatlar
İskender, hep tetik hep tetik diyor dizide..
bundan sonra hep tetik..
çünküm eğerki 2008 e benzemezse 2007 ye benzeyecek..bazı kaatlar 2007 benzeri zirve tazelerkene kaatlar salınmaya devam edecek..ama devamı yine 2008
daha feci bu..kaatlar bu sefer 4200 e gelir..:oleyo:
1 kere hırsız çoban tarafından soyuldun, hadi endekis mühendisi olduğunu bilmiydin. Sana en fazla keriz derler 1 daha bu hataya düşmezsin.
Eeeee
Tekrardan 2.defa soyulursan bu sefer sen hakkettin derim çünkü hem keriz hemde ahmaksın
Spekler şort yapanları çuvala mı dolduruyor......
2006-2007 benzemeye niyet ederlerse ki görüntü bu yöne kaydı, bunu ne kadar yapar bilemeyiz.. o yıllarda da 2006-2007 hareketini yapmayan çook kağıt vardı..hatta çoğu şuan gibi o harekete katılmadılardı..ama hepsi 2008 e katıldılardı..
şahsen şuan benzer bir atmosfer soluyorum..
yani o zamanda 2007 zirve öncesi düşüş beklerken zirve yaptıydı endex..ama inandırıcı deeldi..
açıp bakabilirsiniz kaatların çoğunun 2007 zirvesine katılmadığını görürsünüz
beklentim doğrultusunda ve kısmet olursa haftaya (18-19 mart civarları) sattıklarımı yerine koymayı planlıyorum.. pay vadelilerde nisan vade tercih edebilirm .. ytd .. dinlenme moduna geçtim .. haftanın kalan kısmı için ekranı kapatıyorum ... herkese bol şans ...ytd...:wave: :)
40 katcı Hekoş 4 üstüne atmazsa endekisteki bu çıkış sahte diyebilirmiyiz Karaduman dayucuğum
hektaş ın tekniğine göre endex belirlemek sağlıklı olmaz dayu..
o ayrı bir dünya artık..ama büle üçkağıt oyunuyla düşen kaatlarda dip süreci şaşırtmaçlı olur..kural bu..
yani sen dip dediğin zaman asıl dibi daha sonra yapar..
çünkü bu yapıyı herkes görüp atlar, maliyet düşürür..emme patron bunu sevmez oyunu boşuna mı kurdu
hektas tekniğe rağmen dibi bir kez daha uzatacak gibi geliyor..
Zirve görüp inandirici olamamak ne demektir? Bu nasil bir zirvaliktir?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2007 zirvesi, 2006 zirvesini geçtiği halde göstergeler buna onay vermemişti..ben o yıllrda gördüm ve uzak durmuştum ..
2007 zirve sonrası düşüş olup
2006 nın düzeltmesinin altına kaydığını görünce hisse almıştım..
sabancının çimento kaatlarıydı..8500 kırılmalı dediğim yer burası..
ama o zaman da erken aldık tabi..aylarca mal taşıttılar
2007 -2008 ile benzer yapı var..borsa çıktığı halde gösterge yalanlıyor..düzeltme yapacakken yukarı trend süsü verirsen, 5 yıllık trendin bittiğini niye söledi o zaman göstergeler..bizi mi kandırdı teknik..hani bilimseldi bu göstergeler..hani hassas verilerle işleniyordu..
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum
Herifler aynen dediğin gibi 2007 yılındaki gibi endekise yeni tepe yapıcak, ben 2007 yılını bilmediğim için bu süreci nasıl atlatırım, bilemiyorum.
Hisse aldık battık ya laa :he:
Piyasa neşir öğrenmek gerek. Su anda alim satim fiyati ne ise doğru odur. Bir seyin fiyati on sene once elli tl şimdi ise bes tl ise ikisi de dogrudur. Alim satim yapilmissa fiyat odur. İnanip inanmamak diye birsey olmaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
abd tarafında da benzer bir yapı var..mesela dow yalan söylemeyi bıraktı..
bunu niye yapıyor..çünkü borsası dürüst..insanına değer veriyor..bizdeki gibi yatırımcıya tecavüz etmiyor..
sabaha kadar düşünüp bu yatırımcıyı nasıl beceririm demiyor..
böyle olunca el birliği ile hareketler oluyor..sağlıklı olan bu..orasında yüksek olasılıkla 5-6 ay vade ile 36.00 ler hedef olabilir..5000 puan var..şeffaf herşey..
bizimki 8500 ü aşağı kırmış diyor göstergeler, hırsız çoban bırak kırmayı üstüne 2200 koydu..hırsızlık burda işte..
niye yapıyor bunu..
HIRSIZ OLDUĞUNDAN..TRENDMİŞ..ZIKTİR
Silkelemeseler bari.
Kerizleri Kerizleri
viop da çuvala kimi dolduruyorlar bozkurt dayııı......
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
2d
Kişisel verilerinizin çalındığı haberlerini yaptığımızda hapisle karşı karşıya kalabileceğimiz bir yasa meclisten sessizce geçti.
Böyle kritik yasada CHP'den oylamaya 87, muhalefetin tamamından 166 milletvekili katılmadı.
İktidardan ise sadece 81 milletvekili katılmamış.
Siz muhalefet değilsiniz, bu ülkenin başına ne geliyorsa sizin gibi vasıfsız, iki yüzlüler yüzünden geliyor.
AK Partili ve MHP milletvekillerini en azından bu azimleri için tebrik ederim.
Bugünden sonra verinizle ilgili bir sorun yaşarsanız kendi başınasınız.
Grafik: @vekilimnet
.................................
Feci gömecek herhalde.
eee eu yamı giriyoruz şimdi...
hepsi bizi çağırıyormuş...
polonya sizsiz yapamayız..
alamanya Türkiye olmadan gözlerime uyku girmiyor mu diyormuş...
adamlar bizi çöp tenekesi olarak kullanıyor...
yakaladıkları ne idüğü belirsizleri çöpe yani bize atıyorlar...
çöp tenekesini evin içine alır mı?
bizim çöp bidonu mutfagın balkonunda duruyor...
15 milyon çöpüde alacaklarsa kendileri bilir...
Birde şöyle listeler yayınlanmaya başlar...
Avrupa merkezli Türkiyede ortaklığı bulunan şirketler...
Bu şirketleri alan ihya olacak...
Şu an Avrupaya karşı elimiz çok güçlü.
Bu adamları abartmayın askeri anlamda durumlarını açıklıyorum:
https://www.youtube.com/shorts/-mTuzQszx2Q
:oleyo:
Trumb ondan makara yapıyor bunlarla
385 altı bozulur 250 destek..