kimse yazmıyor ilginç, yarın 6 aylık bilanço için son gün...odan sonra beklentiler satın alınmaya başlar bakalım ne kadar kötü gelecek...
Printable View
kimse yazmıyor ilginç, yarın 6 aylık bilanço için son gün...odan sonra beklentiler satın alınmaya başlar bakalım ne kadar kötü gelecek...
Bu çelebi ne yapmak istemektedir neden gitmez amacı nedir...
Hergün düşüyor THY gibi teknik nerde duracak diyor bilen biri yazabilir mi acaba...fonun biri yeni çıktı demişsiniz ama hala düşüyor endeks bu kadar iyiyken böyleyse birde düzeltme geldiğinde ne olacak bakalım...
Şimdi baktım son 3 aylık takasa Deutsche citi ve emeklilik fonları 681 bin lot çıkış yapmışlar...keşke şirket geri alım yapsa ama yapmıyor belki 50 TL nin altına gelince ucuzdan toplamaya başlar...sıkıntı büyük...
artık yalnız başınasınız Çelebi Havacılık Holding'ten medet ummayın, kesinlikle geri alım yapmayacak, Ben 2015 yılında alıp darbeye yakalanıp 2018 sonunda de 60.000 lardan çıkmıştım, Şu an dolar bazında 2016 yılının epey altında üstelik endeks 115-120 arası olmuş , ucuz ama gene de cesaret edemem almaya, işiniz zor arkadaşlar. keşke 100.000 lerden geçen sene patron geri alım yaparken onlara satsaydınız ...
bi duramadı gitti 45 gün sonra temettü verecek ama...sanırım 60-65 arası bir yerde 2. dibini yapacak 3.ceyrek bilancoyu fiyatlamaya başlayacak...
Düşersen biriktiririz. Virüs ve buna bağlı havayolu durgunluğuna bağlıyorum.
En fazla iki yıl içerisinde yeniden normale döneriz inşallah.
valla bende alıyorum düştükce ama şirketinde en azından geri alım açıklaması lazım tav gibi ama nerde...2.dalga gelmez ise temmuz sonuna kadar dip oluşumunu tamamlar...
Alımlarımın bu kadar etki uyandıracağını ben de bilemezdim özür diliyorum sizlerden :D
Yatırım tavsiyesi olamaz bu yazdıklarım
perşembe günü 79 hareketini yapınca sattım maliyetimi kurtarıp kara da geçtim şükürler olsun...sonra satış dalgası gelince 75,30 dan eski maliyetimden daha düşük fiyata aldım ama çok almadım ...izlemedeyim sonuçta iyi hisse oldugunu düşünüyorum...
Yaniiii
Buradan nasıl bir çıkarım yapsak acaba
Lütfen alım satım vs paylaşmak yerine hisse hakkında yorum ve bilginizi paylaşın
Mesela hisseyi teknik olarak yorumlayabilirsiniz veya temel analiz yapabilirsiniz
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.hizliresim.com/QEvQs9.jpg
evliya clebi ayasofyadan etkilenmedimi ?
son zamanlarda hisse her gün düşerken endeks çıkmasına ragmen yazı yazmaya çalıştım...şans 1 kez kötü bir zamanda yüzümüze gülmüş ,endeks bayaga salarken böyle bir zamanda trade etme imkanı vermiş ben de bunu yazmışım ne olmuş yani...sanki en üstten sattım en alttan aldım gibi laflar ettim de sinir bozucu...ayrıca ben de isterim teknik vb grafikler paylaşılsın ama olmuyor...siz de paylaşın teknik bir şeyler sayın ugur yüzgeç
5 lot aldım . 80,30 dan şans deneme
anında 6 liram gitti. vay ...
Forum kurallarına göre alım ve satım fiyatlarınızı paylaşmamanız gerekiyor diye biliyorum. Benim söylemek istediğim sadece clebi hissesinde terste kalan çok ky var, sizin trade yazınız onlara da pek birşey vermeyecektir.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benden size Naçizane bir tavsiye Çelebi 80.000 üstüne atarsa satın kurtulun boş verin Temettüyü bu hisse en az 1 yıl toparlayamaz , ,alınacak o kadar hisse varki öyle ki bu zamanda Bİst 30 ve Bist 100 hisseleri dışındaki hisselere olağanüstü talep var, en son BFREN i yakaladım :)
son bir aşagı dip yapıp gözünü 200 lere dikmesini bekliyorum...eger eylül ekim de 2.dalga gelmezse...gitmeyen bir bunlar kaldı çünkü, en kötü kagıtlar bile 2-3 kat gitti...bana göre en kötü geride kaldı havacılık açısından...
havacılık ve bazı demir çelik sektörü dışında hareket yapmayı geçdim her kagıt yüzde 50 den fazla gitti artık zamanı geliyor gibi
ytd degildir
Her kağıdın zamanı var ama bu geç kaldı.
önemli olan yükseliş başladığında kağıtta olabilmek
Kağıdın bedelsiz veya bedelli sermaye artırımına gitme ihtimali var mı arkadaşlar?
bakalım kafayı ne zaman kaldıracak
kafayı kaldırmıyor bir de arkayı dönüyor. artık patronu mu speği mi tahtadaki kimse
parasızlıktan vurduracak seviyeye gelmiş. hehahahahahaa
minimal düzeyde bende var. 5 lot .. kız arkadaşıma da 200 lot filan hediye etmiştim. o sıfır maliyette olmasına rağmen
o da zararda ben de zarardayım
temettülerde verildi ama yine kimsecikler yok.benden başka
ytd