ne adisin bucım kademelerinde senin gibi boş ve hayali ruhlar alaminde gibisin..:kahkah:
Printable View
ne adisin bucım kademelerinde senin gibi boş ve hayali ruhlar alaminde gibisin..:kahkah:
Bugünkü Kap Haberi:
Kapasite artışı onaylanmayınca Modernizasyon yapmaya karar vermiş.:hah:
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/689814
''Yatırım tavsiyesi değildir.''
düsmedi bir ağız tadıyla 4 tl'ye bea @
4'e ineceğini zannetmiyorum, belkide iner ayrı bir konu, tahminim 5 seviyesinden kaptırdıkları malı almaya çalışıyorlar! bekleyelim görelim.
geçenlerde kayseri de bir şey dinledim. kayserinin bir ilçesi erkilet... armut satan erkiletli; kiloyu denk getirmek için armudu ikiye bölmüş teraziye atmış...
bu derece ince tahta.
ytd
http://i.hizliresim.com/VDXP2y.png
Bursa Çimento Fabrikası Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Bursa Valisi İzzettin Küçük, iftar öncesi çalışanlarla sohbet etti.Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Kağıtcıbaşı, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri İsmail Tarman, Celal Gökçen, Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan Ünür, Bülent Sarper, Nalan Tüzel, Mustafa Tarman ve Genel Müdür Osman Nemli ve bütün çalışanların iştirak ettiği iftar daveti Bursa Çimento Fabrikası’nın bahçesinde gerçekleşti
[IMG]hizliresim.com/mo74aP[/IMG]
Sn. Sulzer, bu hükümetin en sevdiğim tarafı böyle oyuncak edilen hisselere kendi godomanlarını kullanarak, Simpson gibilerin tahtının altını oymak olduğunu unutmamak gerekir. 3-5 aya görürsün onlar yandaş gözüküp popoyu kurtarmaya yeltenirken, gel şöyle Şakir efendinin ufaklığınada anlaşalım deyi verirler yoksa Simpson da şeker kamışını alı verir.
Temettü net 0,15 Kr olmadı 0,1587 verelim hangisi doğru Ünye geçti seni 5 ledi temettüsü 50 kr gerilerden koptu geldi bu uyuzu geçti
Görünen ì.T malı (bucim) iç etmek için elli tane dümen çeviriyor..115 mly $$$ fabrikaya çökmeye çalışıyor nasıl bir mahlukat sın... senelerdir %15 net temettü ye insanları bezdiriyorsun.. hisse 5 TL demirlemiş .bunada yönetimde bulunanlar göz yumuyor... milleti bezdir hisseyi satsın bu mudur....
Affıniza sığınarak sormak isterim.
Baska bilen abiler de varsa yazsın lütfen.
IT adlı vatandaş cebinden paraları cıkarıp BUCIM'den hisse almış bir zamanlar.
O paraları buraya değil de baska bir yere yatıraydı (meselâ en basiti yabancı/yerli şirketlerin dolar tahvillerini alaydı en az %6-9 arası faiz alır, anaparası da dövizde olurdu.
Peki BUCIM almakla kârı ne oldu/oluyor bu âna kadar?
Aciktan çimento mu satıyor?
Çok yüksek maaaşlar mı alıyor?
Hammaddeler neler ise onları şişik fiyattan bucim'e mi satıyor?
Kısaca ne yapıyor da buradaki ky'den avantajlı oluyor?
Var mı cuvap abeylerim?
[emoji15]
İT ne yapıyor...Bursa çimento fabrikası i.t radarına girmeden evvel kendi halinde bedelsiz temettü ve yıllık karı iyi geldiğinde fiyatı yükselen ve çok ortaklı ve piyasa da tutulan ve getirisi olan iyi bir hisse senedi idi....i.t sonrası hisseyi baskı altında tutan fiyatını düşük tutarak payını sürekli artırmaya yönelik hareket ler ile elinde hisse tutanlari satmaya zorlayan bir strateji benimsemiş tır...genel amacı fabrikayı iyi bir fiyattan satma hesabıdır..fabrikanın şu anda $$$ bazlı değeri 115 milyon dolar bunun içerisine Roda liman %50 cemtaş %57 dahil edildiğinde hisse fiyatı gerçekçi değildir ...en son duraner turizm den aldığı hisseler için 50milyon $$$ 2013 senesinde ödenmiş hisse birim fiyatı dolar bazlı 14/15 ₺₺ arasındadır... buradaki amaç dışarda olan %38 civarı hisseyi ne kadar ucuza alma çabasıdır..bu etik değildir gün gelir devran döner bu hesaplar ters yüz olur madem bu hissenin değeri 5 ₺ ise herkes bu fabrikayı almak ister.....şimdilik bu kadar..herekse sabırlar...
teşekkürler sayın carkos
başka görüş sahibi abemlerin de göruslerini bekliyoz bea!
Ben cevap veririm ama danışmanlık ücreti isterim.Sen o soruyu harbiden soruyorsan daha çok yolun var demektir.Git bak bir de mesela ISGYO topiğinde sor.Ya da AGYO topiğinde sor bilen varsa anlatsın sayfalarca küfür edilince topic nasıl aylarca moderatörlü bölümde kalmış bilen biri sana anlatsın.
40 firın ekmek yimem lazım . o tamam;
Istanbulda isen tuzlada köfte ısmarlarım (alkolsüz)
guneysuyu da çağırırım. ona su yok ekmek yok. yalansın dursun.
niye moderatorlu bolume alıyormuş ?
dow16 abi IT için çok kötü dememişti zamanında.
gerçi fotoğrafini gördüm. ruhunun rengi aksetmişse yüzüne (allah affetsin) meymenetsizin teki.bea!
ISGYO
AGYO topiklerine bakarım,
fakat
GYO lar kuruluş itibariyle soygunculugun yasal şekli diye bir kanaat yıllar içinde oluştu bende.
Gayrimenkul değerleme sisteminin bugunku durumuyla gyo'lara yanaşı.lamaz
Dow16 abine benden slm söyle o beni iyi tanır.Deki ona hala bekliyorlarmış seni gelecekmişsin BTCIM genel kuruluna gidecekmişsiniz.% 5 kar yaptın uzadın diyor Lunar Soul de bakalım ne olacak?
Bugün şirketi ele geçirse bu fiyattan.farzet satış yapacak.6 liradan belirlediler fiyatı.sen ne alabileceksin 7 liradan mı ne çağrı olacak?Bu 7 lira çağrıya bile şimdi fiyat 4,8 ya buradakilerin % 98 i isyan eder.
Halbuki 6 liradan ne eder diyelim 130 mln dolar.Cayman adalarında bir hesaba ya da İsviçrede bir hesabada 300 mln dolar yatırılsa el altından kim ne yapabilir?Petrol ofisinde insanlar ne yapabildi?Vedat Akgirayın yani kendisi de patron olan yani BMEKS in patronunu çıkardığı Spk kanunundan yatırımcıya fayda mı gelir?
Daha bir ton fırıldak var.Problem bunu herkese yutturduğunu sanması.Maalesef daha başta bazı devlet kurumları olmak üzere bazı şeyleri burada daha açık yazarsam başıma iş alabilirim.Şu hissede neler döndüğünü daha stajerken bile anlardım.Ama maalesef bazıları anlamıyor-anlayamıyor ya da anlamak işlerine gelmiyor.
Duraner olayında bile çağrı yapılması gerekli idi ama nasıl yırttılar olacak iş değil.Esas benim merak ettiğim Şimdi bu vatandaş ile beraber hareket ediyor ya bazıları; hiç düşünüyorlar mı acaba bir denk getirebilirse onlara da acaba ne yapar?
argides sen kofteyi hakettin.
SPK kanunu değişmeli.
Borsa yatırımcıları olarak önce burada bir topik mi olur, bir dernek mi olur?
Dogru bir SPK mevzuatı nasıl hazirlanmasina vesile olabiliriz ?
Ben varım. [emoji106]
Uzaksın yakın olsan ben sana ısmarlardım köfte bahane.İstanbul'un finans merkezi olabilmesi için o kadar çok şey değişmesi lazım ki daha ona maalesef çok zaman var.Ama herkes bilsin ki finans piyasaları harbiden adam olmadan bu ülke maalesef büyük güç olamaz.Ama biz görürmüyüz bilmem mutlaka olacak.
Off the Records’a başka türlü girer şahsına yazardım. Ama burda nasiplenecek yeni bir nesil var. O yüzden herkeze açık itirafım İT yi 5-6 aya bilemediniz 1 seneye oğlunun ürettiği bilender makinasına oturtacaklar. Tabii bu söylediklerim İT düşmanı olduğumdan değil bilakis ne emmeye ne gömmeye gelmeyecek bir Simpson vakasının sonu olarak görebilirsiniz. Bu hisse net e kara kutu olarak kayda geçsin. Neyse yolumuz pekte kısa değil... tek korkum Avni Firavun’unun çıkacağı bu maçtaki raund sayısı az olur inşallah
Bu da başka bir alicengiz;
sinpaaassssss.
millete kan kusturdu.
10 yılda arsalar istanbulda 10 katı kazandı.Bu hep zarar, hep zarar.
Hükûmet 2023 'te şöyle olacağız, 2071 'de böyle olacağız diyor.
Bu SPK mevzuatıyla bir milim ilerlemez ülke. Kimse hayal kurmasın.
sn.whiningman, IT ile Zalım Avni'nin yolları nerede kesişiyor ? Akrep ile çiyan mücadelesi mi vaa ?
bu sistem böyle döndüğü müddetce bu İ T e hiçbirşey olmaz.Ne zaman oyuncağını elinden almaya biri çöreklenir o zaman. Yoksa bu adam leş kargası bir pislik SPK görmüyormu buradaki katliamı. o yüzden ne derseniz deyin.
Şimdi 4,86 ya 98,353 lot koyan yaratık kimdir. spk ne işe yapar sorarım size.İ T Sonun geleçek elbet birgün.
Yaklaşık olarak 10 günden beri Oyak yatırım satış kademelerine 50.000 lot satış yazıyordu dün bir kısmını verdi ancak bugün 4.86 kademesine 30 dakika önce 99.053 lot satış yazdı şu ana kadar 1000 lot alan oldu 98.053 lot satışta ama yüzüne bakan yok :( bu arada dünkü satışlarda seans esnasında Verim menkul'ün 50.000 lot satışı görünüyordu akşam ve bugün aracı kurum işlemlerini kontrol ettiğimde 50.000 lot karşısında herhangi bir aracı kurum ismi yazmıyor bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı :cool:
cemts 5.25 x 57,73=303
roda 42 milyon $ x 4.62= 194 milyon tl
303+194=497 milyon tl
513 - 497=16 milyon lık şirket bedevanın bedavası sudan ucuz havadan pahalı..:kahkah:
2018/1 çeyrek 25.500 milyon tl
bucım ederi beton dahil 16 milyon açıkladıgı kar 25 milyon ....lan ne biçim iş ..?????
cemtaş bucım, bir tokat atıp solladı geçti...:bravo:
Uzun zamandan beri ilgisiz kalan bucim galiba birilerinin dikkatini çekmeye başlamış gibi izleyici sayımız bugün biraz artmış :yahoo:
Bu başlığı şu anda 11 kişi okumaktadır. (2 üye ve 9 ziyaretçi)
selam herkese..tam 8 ay batıçim hammallığı yaptım hisseye çöreklenmiş bir ekip tüm olumlu gelişmeleri çöp etti bundan sonra da o kafanın değişmeyeceğini düşündüm ve aldığımın da altında bir fiyatla cuma günü ordan çıkıp buna geçtim ben de,portföyümde mutlaka bir çimento hissesi olmasını istiyorum o yüzden bunu seçtim ama bunda da tarman denen hayırsız varmış ben kaşınıyorum galiba :)