Geçen seferde 1.40 tan tepki verdiği zaman - endekste vermişti. Spek hisse düşecek beklerken çıkıyor. İzlemek lazım. Bantaşın klasik hareketleri gibi geldi. Takip edelim..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Düşmüyor ama çıkamıyor da.
Umarım sonunda genele uymaz.
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alınıp tarafımca hisse başlıklarında paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık.
https://i.resimyukle.xyz/c3WPHU.png
Şuan 1,49-1,50 çalışıyor.
Ben alım fırsatı olarak görüyorum...
Sayın şirket ortakları,
Çok güzel bilanço açıkladınız.
Borcunuz yok denecek kadar az,
Yatırımlar bitti,
Gelecek vadeden bir hisse için şuan ortak alımı yapmak uygun değil mi?
Haydi desteğe...
1.50 den kapanış verir bugün endeks çok kötü vurdu... YTD.
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şubat ayında başlayan trend, kur savaşlarına uzun süre dayandı. Yabancı yatırımcı olmaması dayanmasını sağladı da diyebiliriz.
Ancak gereğinden uzun süren dalgalanmaya BNTAS ta sonunda boyun eğdi. 1.60 aşağı kırılması ile 1.45 e kadar çekildi.
Şu anda görünüm, 1.40 a yaklaştıkça yakalarsan al zarar etmezsin görüntüsünde.
Ancak borsada dip diye bir şey yoktur. Bunu çok şükür 25 yılda çok güzel öğretti borsa bize. Endeks 30 hisselerinin bile taban taban yaparak düştüğünü de görmüşdük. Endeks 30 hisselerine bunu yapanlar sana neler yapmazlar BNTAS :)
1.40 altına gelirse de al-unut seviyeleridir.
Umarım şu seçim bir an önce aradan çıkar. Hükümet seçim baskısı yüzünden almadığı tedbirleri alır. Uluslararası piyasalardan kaynak bulmanın başka yolu yok.
Her problemin çok kolay bir çözümü vardır anlayışının artık terkedilmesi lazım.
Bntas gibi borcu olmayan bedelli ile kasasına para koyan şirkete bu seviyelerden bir geri alım yakışır.
Sayın patronumuz biz zor gününüzde size sahip çıktık başarılı bir bedelli yaptık. Şimdi de siz sahip çıkın şöyle 5 milyon tl cik bir fon ayırsanız mayısa kadar bizi tutar.
Ondan sonra da güzel bir bilanço gönderirsiniz bu türbülansı da böyle atlatırız inş:)
Yazdıklarım tamamen şahsi yorumlarımdır. Ytd
Nasıl bir kağıtsın ya alıyorum düşüyor zarara giriyorum daha çok girmeyeyim diye veriyorum çıkıyor.. bela mısın nesin?
Edt: 1 kere kazandırdı ya hepsini geri alacak anlaşılan.. kazandığın kağıda tekrar girince olmuyor..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seans sonu çok iyi alışlar oldu. Forumlarda BNTAS dikkatleri üzerine toplamış görünüyor.
Hatta yarın için tavan diyenler var. Daha sonrasında 2 Üzeri görmesi bekleniyor.
Bugün akşama doğru 1.52 görüp 1.49 a çekilince biraz daha almış bulundum. Baktım 1.53-54 oldu biraz daha aldım.
Hayırlısı bakalım yarın neler olacak göreceğiz.
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alıntılanarak hisse başlıklarında tarafımca paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık. ( 29.03.2019 tarihli Son güncelleme )
https://i.resimyukle.xyz/4R2fbU.png
Allah nazardan saklasın ne kadar kalabalık bir forum.
Neden acaba?
Sayın yukselc'nin blog paylaşımından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin emeğine sağlık.
(05.04.2019 tarihli güncelleme)
https://i.resimyukle.xyz/IydUMf.png
kısa vade nereye yol alabilir yorum yapabilecek yok mu...
Hafta başı grafikte mezar taşı oluşumu vardı. 2 günlük güçlü duruş ile durumu toparladı gibi.
Saatlik de al verdi 1.55 üzerine atabilirse 1.62 ve 1.66 test etmek isteyebilir. Günlük hedef de 1.72 gibi görünüyor.
Bakalım bilanço ya 2 hafta kala bir harekete başlayacak mı?
Ben bilanço beklentisi ile aldığım için al sat yapmıyorum. Ondan pek yorum da yapmıyorum:)
Ytd
grafikte daralan bir üçgen formasyonu var en fazla 1 hafta içinde bir tarafa kırılması muhtemelen....şahsi beklentim yukarı yönde kırılacağı yönünde.....1,75 ve üzeri muhtemel.....bol şans.....ytd
Beyler devre kestik 1.71
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam kumar kağıdı olmuş.
Eeee ne anladık bu işten balon indimi şimdi
kısa vade nisan ilk haftasına kadar 1,9-1,95 bandı görülebilir.....formasyon hedefi orası görünüyor.....bol şans....yatırım tavsiyesi değildir....
Yeni bir Nibaş destani yaziliyor sanki daha saglam hatta
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse fiyatının normal şartlarda bilançoya göre 3,5 tl lerde olması gerekir...olur olmaz bilemem ama bilanço değerlendirmesi bunu diyor....teknik ne diyor 2,40 a kadar yol açık diyor özellikle 1,90 civarı dirençlerin geçilmesi durumunda.....ytd
performans hala düşük bugün için 1,70 üzeri kapatabilirse algı desteklenir..kısa vade yükseliş algısı için..
bol şans....
Bilanço beklentisi olan bir hisse.
Geçmiş yıl bilanço tarihlerine bakıldığında maksimum 8 iş günü içerisinde 2019/3 aylık bilanço açıklanır.
Bıyıklı, bıyıksız bilmem ama birileri durumun farkında.
https://i.hizliresim.com/Rr2qEG.png
https://i.hizliresim.com/Nnm7YN.png
Ağa çok yazıp çizmeyin ben ne zaman istersem o zaman gider diyor:)
Her bilgiyi ortaya koyup beni de çok kızdırmayın veririm aşağıya diyor:)
Kızma ağam sen ne dersen o biz ky lar senin deh demeni bekleriz:)
Ytd