Günaydin. Peki bu kurumlar neden bunu yatirim finas uzerinden satiyor. Sacma degilmi amac ne. Birde luftansa 280bin kisi çıkartacak mis. Isler beklenen den kotu gidiyor
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Günaydin. Peki bu kurumlar neden bunu yatirim finas uzerinden satiyor. Sacma degilmi amac ne. Birde luftansa 280bin kisi çıkartacak mis. Isler beklenen den kotu gidiyor
Yatirim finasman basladi. 2bin lot 8 dk da
BİLEN BİR CEVAP YAZABİLİR Mİ? bilanço açıklandımı
Doco'nun en son bilanço bilgileri burada >>>> https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...spx?hisse=DOCO
Ardından bu sayfaya bakıver ( 2669 nolu gönderiye ) https://www.hisse.net/topluluk/showt...?t=93&page=334
1nisan -30 haziran var en son baska yok kap ta var oda gecen ay açıklanmış ti
of of yeni bilancodan basediyorum eylül
Ocak - Şubat - Mart 2020 1.çeyrek , Nisan - Mayıs - Haziran 2020 2.çeyrek , Temmuz - Ağustos - Eylül 2020 3. çeyrek , Ekim -Kasım -Aralık 2020 4.çeyrek ,, finito
bilançolar normal hisselerde , örneğin >>> 3.çeyrek için en geç KASIM 2020 AYI'nın 15'ine kadar KAPtan halka duyurulur... yıllardır bu hep böyle olmuştur ,,, bazen kimi hisseler daha önce öne alıp bildirirler ,,, çook nadir ( !)
gelelim Doco'nun bilançosu na bu hissenin piyasaya bilanço servis etmeleri çok karışıktır , zamanıı ise hiiç belli değil ,, iş yatırımın dışında başka hiç bir yerde DOCO ile ilgili güvenli Bilanço bilgisi bulma imkanın yok .. elde olan onlar başkada yok :ok:
Doco - HAFTALIK - Grafiktir
https://s12.directupload.net/images/200923/mdngn3o8.jpg
Yatirim finas yine gömdü hisseye 11bin
Elbet gönüllerde sabah olacak.
Birgün ağlayanlar ferah bulacak...
yatırım finansın elinde ne kadar kaldı acaba
bu kağıt sadece bana mı çok ucuz geliyor.
Formda ilk mesajlarımdan kısadan bilgi.
hisse uzun vade icin uygun goruyorum
sermaye artırım ihtiyacı duyar sada varım
hisse dusmus umrumda degil sosyal medyalarda okuyorum havayolları şöyle boyle kardesim isler düzelince
bu fiat sana alma fırsatı verilecekmi tek uyanik sizsiniz zaten
Evet çok ucuz , hakettiği yerde kesinlikle değil , :ok:
Şöyle bir basit karşılaştırma yapayım ,,, bugün hisse fiyatı 725 tl olan Egeenin piyasa değeri tam 296 milyon dolardır
Doco'nun piyasa değeri 393 milyon dolar ,, 311 tl den işlem görüyor ,,
Fakat çok önemli bir şey var Doco'nun kasasındaki tık nakit para 348 milyon dolar yani 1 Egeen daha satın alır ,,
Doco'nun Özkaynakları : 1.343.443.920 tl
DOCO'nun Thyao ile 15 sene ikram anlaşması devam ediyor ,,, Dünya çapında daha bir çok alanlarda aktif şubeleri ve ortaklıkları var ,,,
Ben olsam nakit parayla , Egeeni verirse alırdım , hem turizm , yiyecek , içecek , hem sanayi kolu ile ortamı dengelerdim :ss:
Yok vermezse Doco da yüklü bir bedelsiz patlatır , hisse sayısını çoğaltıp , daha sonra yeni ortaklara satardım , para parayı çeker ,,
Yatırım finansman citi ve doçeden gelen malları satıyor.yabanci payı en son yüzde 6 seviyelerine düşmüştü.o da bitirse başka bir dönem başlayabilir.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doco'nun şirkete ait öz kaynakları 1.025.055.920 tl % ödenmiş sermayesi ise 9.744.000 tl = 105,198 bedelsiz verme oranı çıkıyor ( 6/2020 bilançoya göre )
Egeenin ise , şirkete ait öz kaynakları ( 2020/6 bilanço ) 547.569.332 tl % ödenmiş sermayesi 3.150.000 tl = 173.831 Bedelsiz verme oranı
Örneğin geçtiğimiz günlerde Kent gıdanın bedelsiz verme oranı çok çok az 15,7 olduğu halde çatır çatır 3 kez bölündü , yerini beğenmedi , hisse fiyatı yükseldikçe yükseliyor , bazen ummadığın taş baş yarar misali ,, sağı solu belli olmuyor
Yalnız Kent gıdanın halka açıklık oranı çok çok düşüktü 0,5 mi ne ,,,
Citi 94
Yatirim 26
Deutsc 11bin kaldi. Bitmedi gitti bu mallar. 3 el birligi ile veriyor her firsatta.
kısa periyotlarda pozitif uyumsuzluk mevcut.
317-320 cıvarına bir atak beklentim kısa süreli olmak üzere var.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...1f58901109.png
Yinede az değil bugun de 5mil satti. Alici varsa veriyorlar her firsatta
Yatirim 10mil satti ellerinde 120mil mu kaldi şimdi
aktif alış 47.157
aktif satış 57.170
kademe analizi
Enigma72 kardeşim city de mal bitmez çünkü azaldıkca yerine daha fazlası dışardan getiriliyor halka açıklığın artmaya devam etmesi bunun kanıtı mal dağıtılıyor
Yatırım ELİNDEKİ 24.000 LOTTAN bugün 12.000 sattı. Kaldı 12.000 yatırımın boşaltması ya iyi ya kötü ortası yok. Bitince ya aşağı salacaklar yada numara birbirine satıyor yükselecek. Tam bir kumar inşallah yukarı yönlü kırar
Bilmediğimden soruyorum, bu hisseye (dolaşımdaki hisse miktarı) durmadan bir yerden mal geliyor. Neresi olduğu konusunda bilgisi olan varmı?
İşin ilginç tarafı bu da değil. 01.04.2020 - 25.09.2020 arasında NET SATICI 5 kurum, NET ALICI ise 47 kurum. Tahta sahipli ise, bu kadar ortağı kimse sırtında taşımaz diye düşünüyorum.
DOLAŞIMDAKİ MİKTAR DEĞİŞİMİ
02.03.2020 304.338 30.04.2020 972.938 29.05.2020 1.583.053 30.06.2020 1.698.053 30.07.2020 1.720.801 31.08.2020 1.748.265 25.09.2020 1.782.265
Türk borsasının en ''şık'' hisselerinden birisi..
Yurt disinda neden satmiyorlar bizi neden enayi yerine koyuyorlar. Bir suprizde yok asi haberleri surekli erteleniyor
Yatirim lotu değil o citi ama onada bir yerden lot akıyor 400 olur diye aldik 300 geldi sayilir. Zarar buyuk. Bankalar bile gitti
Okadar bunaldım ki bu tahtadan mavi ile değiştire sim geliyor. Eski doco nerde. Hic bir toparlanma belirtisi yok
eylül 1'den bu güne yatırım artı 3600
şu an takasta 27 bin var
ama her gün yüklü satışta.
citi takasa bir bakmışsın 85 binde bir bakmışsın 130 binde
citi şu an takasta 106 bin de eylül başından bugüne ise 3900 ekside.
var bi katakulli
matrikste daha önce dolaşımda hisse adeti 1.7 milyon görünüyordu. 1.8 mln olmuş
Bu firmanın sermayesi nedir halka açıklığı nedir takaslarda ne oluyor bilen yok. Kap a bildirim yok. Martta dolaşımda 200-300 bin lot varken şimdi 1.7 milyon resmen ikincil halka arz yaptılar. Sabah yfas daki eleman dükkanı açıyor incitmeden her kademeden satış yapıyor akşam bi bakıyorsun satış tarafının yüzde 90 yfas kağıt maz yüzde 1-2 düşmüş. Aralıksız son 10 gündür böyle SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
18.29 olmus. Dolaşımdaki pay matriks de. Bu ne saçmalık bir açıklama da yok. Doco bunu yaparsa spek hissesinden ne farki var
12bin gömdü bile yatirim. Sonu gelmiyor bitmiyor mal
...............................
Valla yatırım finans13.525 gömdü. benim hesabıma göre bitti gibi. Tabi tekrar bir yerden çıkmazsa. Pazartesi salı belli olur ya aşağı yada yukarı. valla kalp tansiyon dayanmaz.
yanlışın var kardeşim.
yatırım finans 1 Eylül'den bu güne 108.700 adet net satışı var fakat takasta aynı tarih aralığında 3675 adet artıda
yani Yatırım finans bu tarih aralığında 108.700 adet satmış evet. ama takas bilgisinde yine bu tarih aralığında 23.675'ten 27.332'ye çıkmış.
Bu durumda çok açık ki başkasının hissesini satmış.
Sattığı hisseler ile ise Doco'nun dolaşımdaki hisse sayısı 110 bin tane kadar artmış