sabah biraz panikle 12 ler sonra toparlar diye düşünüyorum...hayırlısı olsun...
Printable View
Üstat nesi iyi açıklayabilir misin? Açığa satışın manipülasyon ile çok inci bir çizgisi var ama bu kağıtta manipülasyonun babası var bana göre. Bunu engellemek adına açığa satışın yasaklanması iyi oldu diye düşünüyorum. Bildiğin kadarı ile yorum yaparsan sevinirim.
O günden bahsediyorum evet, çok hareketliydi, sonra bürüte girdi hisse.
O topikte devre kestiğinde bir arkadaş devamlı eşleşmeleri bildiriyordu.
Bu hissede ne burada ne de twitter da böyle haberler görmedim. Belki bunlar paylaşılsaydı zarar kes yapılabilirdi.
Ben bürüte gireceğine "inanmak istemiyorum". Ciddi bir zararım var, zararı kapamadan da satamam. OV, UV artık neyse katlanacağız. Elimiz bulaştı bir kere.
Acıkcıların yarın son gunu degil mı kapatmak için kimse satmazsa kayıt yukselir
Manipulasyon da hisse yükselmez sprkülasyon da yükselir. Bolsun artık uzaya mı çıksın dgate
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm dostlara iyi akşamlar hayırlı cumalar bir hissede daha operasyon bitmiştir ben bu hissede de sayın patron Erol bey e teşekkürlerimi sunuyorum bizlere iyi fiattan hisse mızı satmaya fırsat verdiği için teşekkürler bugün tahta yapmış olduğu çok sert hareketlerden tedbir geleceğini belli etti ben arkadaş çevreme kesinlikle bu akşam açığa alış ve kredi yasağının geleceğini söyledim ve ellerindeki malları satmalarini ısrarla rica ettim ve sattik
Bugün hissedeki manipülasyonu görmeyen varsa diye, gördüğüm kadarıyla şu oldu:
Tavana giderken, devre kesici girene dek, kademeleri üçer beşer atlaya atlaya alımlar yapıldı. Satış kademeleri o seviyelerde boş idi, sembolik lotlarla doldurup, al sat yaptılar, yukselttiler. Sanıyorum bistech algoritmaları bu yapay al-sat işlemlerini yakaladı. Hemen devre kesici girdi devreye.
Sonrasını biliyorsunuz, panik.
Açığa satışı ben görmedim, ama görmedim demek olmadı demek değildir. Nitekim 24 saat matriks başında değilim.
Farklı izlenimleri ve yakaladıkları olan arkadaşlar da yazarsa, sevinirim. Foruma da katkıda bulunmuş olurlar.
Bugün 16 tl ortalama ile -15 kapattı. Yarın vbts nedeniyle panik satışları ile bir miktar eksi açsa bile toparlayip artiya gecer diye düşünüyorum. Sonuçta hissenin çoğunu elinde tutan yabancı satışı yok. Stres yapmamak lazım arkadaşlar ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.