Originally Posted by
bir-esnaf
Sn.Selka'nın gıyabında hakkını teslim etmek gerek diye düşünüyorum.
Kimi dolar almadığı(yada treni kaçırıp alamadığı) için doları yerin dibine soktu, kimisi full dolarda olduğu için yere göğe sığdıramadı.
Bir tarafta 3,50'ciler bir tarafta 4,20'ciler durumu oluştu..
Her yazınızı özenle takip ediyorum isim vermeden belirteyim birçok yazarın samimiyetine bilgi birikimine güveniyorum.
Ama hani olurya illa bir kişiyi ayrı bir benimser seversin.
O kişi foruma kayıt olduğum ilk günden beri Sn.Selka idi..
Ne elinde dolar varken dolar uçacak dedi ne full TL'ye geçince dolar bitecek dedi..
Aslında hep doğruları söylediği için (kendince doğrular tabiki ) en nihayetinde dokuz köyden kovuldu tabiri caiz ise..
Ama eğer Türkiye'de yaşıyorsanız ve çevrenizde söylemleri sebebiyle köyden kovulan birisi var ise muhakkak takip edin , illaki doğruları söylediği için horlanıyordur dışlanıyordur..
Nitekim ben öyle yaptım ...
Usd roketleyince TL'de kalakaldım . Ama kendisi hep moral verdi. USD'da olmasına rağmen gelişen olaylara göre bana rahat olmamı Usd'nin mevcut durumda düşeceğini o anda kademeli olarak rahatlıkla benimde alıma geçebileceğimi öğütledi sürekli.
Net olarak bir hafta önce bana USD tahmini olarak 3,72'yi işaret etti .
3,82 'den kademeli olarak alıma geçtim.
Bugün 3,75 alımlarımda beraber Usd ortalamam 3,78'dir.
Ne tamamen Usd'deyim ne tamamen TL'de..
Herkesin amacı parasını korumak ise ... Sn.Selka'nın hep dediği gibi kademeli gir , kademeli çık..
Olay doğru zamanda doğru yerde olma olayı değil mi nihayetinde..
Kendisinin gıyabında sonsuz teşekkür ederim. Tüm yardımları , nazik üslubu , hoşgörüsü ve sabrı için.
Herkese sağlık dolu huzurlu bir 2018 dilerim..