Originally Posted by
manisali
Öde öde bitmeyen bitirilmekte istenmeyen borç. Dört dörtlük bir haber geldi bugün kağıt %4-5 ancak hareket etti. Alıcılarda artık öğrenilmiş güvensizlik oluşmuş.Bu kağıdı ancak kendi götürebilir onu da istemiyorzaten .çünki 1.30 1.39 dan bizim paralarla20 milyonluk hisse aldı .hissesi %51 den %68 oldu .53 milyonsermaye 85 milyona çıktığında32 milyonluk daha hisse alınca şirketteki oranı %78 olacak . Bu hesapları sadece hesap uzmanı yönetim kurulu Başkan yardımcısı Aşkın bey yapmıyor bizde yapıyoruz .yani bizim tahsistiler öncesi 1 milyon lot için % 5 olan hissemiz % 1 in altına inmiş olacak.Sermaye artırımı hisse değerini artırımı düşürür mü bilemem . Hisse fiatı aynı kalırsa şirket bizim 9 yılımıza ve %80 paramıza el koymuş oluyor. 2018 E göre hesaplıyorum.Bu şu demekNiyazi ve aşkın ölene kadar borç ödeyecek demektir.. Böyle bir borç yükünü Kanuni yollarla hiç ettikleri için de başka şekilde ödeyecekler . Onu da Allah bilir artık. Allah'a havale etmek lazım. Bizler Allah'ın kullarıyız !Allahta bana kul Hakkı yiyerek gelmeyin diyor Aşkın la Niyazi Önen düşünsün yapacak birşeyimiz yok. Aşkın herşeyi Niyazinin emrine göre kitabına uyduruyor ,uyması gereken kitaba ve insanlığa uymuyor.