Durmuş abi, özelden bi mesaj atmıştım size. Ben eski kayıb. Küfürden ceza yiyince nick değiştirdik [emoji16]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Durmuş abi, özelden bi mesaj atmıştım size. Ben eski kayıb. Küfürden ceza yiyince nick değiştirdik [emoji16]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu gün 1.34 alıştı başlar sa akşama doğru 1.37 138 e kadar gide biliriz sonrası biraz daha kolay olacak hisse de satıcı çok az bu çok olumlu
138 geçilip 142 de görülebilir, endeksin bugünkü çıkışı etkili olacakmı bakalım. ytd.
Şurayı görür burayı görür nereyi görür bilemiyorum.
Bildiğim tek şey var. Şirketin temel değeri ne ise hisse fiyatının uzun vadede oraya gitmesi gerektigidir.
Bazen hızlı bazen yavaş, bazen durarak, bazen iki ileri bir geri.
İşte teknikçi arkadaşlar bu hareketleri tahmin ederek, dipten alıp üstten vererek maximum kazanç elde etmeye çalışıyorlar.
Sonuç ne oluyor kendileri biliyor.
Ama duyduğumuz hep zirveye yakın satıyor dibe yakın alıyorlar maşallah.
Bu işin popüler uzmanları bile hisseden para kazanmaktan usandıklarından, küçük yatırımcılara adamışlar kendilerini. Otellerde şurada burada bir meblağ karşılığı teknik analiz dersi veriyorlar. Allah Razı Olsun ?
Su akar yolunu bulur diyelim.
Herkes kendi parası ile hareket ediyor.Teknikçi, temelci, teknikçi-temelci herkese bol kazançlar dilerim.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15dk 1.34 üstüne atmasıya 1.39-1.42 takip edebilebilir
şurayı görür derken destek dirençleri söylediğimizi anlıyorsan sıkıntı yok. birde şöyle yazmışsın (
Bildiğim tek şey var. Şirketin temel değeri ne ise hisse fiyatının uzun vadede oraya gitmesi gerektigidir.) biz 1999 dan beri ne şirketler gördük kardayken içinin boşaltıldığı ve iflas açıklamadan kapanan. burası kurtlar sofrası bilançosu verileri güzel diye 15 yıldır hisse alıp zararda olanları da görmek lazım.
varmı kademeleri gösterecek babayiğit :)