Kimse niye yükseliyor diye sormuyor. niye acep? Sebep çok da hangisi acep? Bilanço mu yoksa[emoji6] YTD
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
Printable View
Kimse niye yükseliyor diye sormuyor. niye acep? Sebep çok da hangisi acep? Bilanço mu yoksa[emoji6] YTD
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
Pimasa noldu hocam.ongurun nedir
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana kalırsa siz yemeyin hepsini ben yiyeceğim diyor. Kalkın gidin sofradan der gibi. Dün yediğiniz yeter diyor. Pimas bu dönem zarardan kara gececek yüksek ihtimalle. 200bin gibi bir zarar açıklamıştı en son galiba. Milyon zarar açıklıyordu daha önceleri. Güzel olur inşallah. Tabi bu benim düşüncem. Yakında göreceğiz. YTD
Sn Meddah1 pimaşla ilgili tespitinize katılıyorum,bu durumun fazlası bizde de de mevcut:) "hep bana lup bana" bilmem katılırmısınız.... Sonuçta herkes nasibini yer....
Selamlar/Saygılar....
Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elbette öyle. Bırakalım adam(lar) işini yapsın. Onun da işi bu değil mi üstad? Büyük dilim onun olacak tabi. Bize kırıntılar yetecektir [emoji1] gözüm kap sitesinde bu aralar. Sayfa yeniliyorum gün boyu. Spek ne yapmış pek de umurumda değil. saygılar. YTD
Eyvallah kardeşim patron ne derse O!!Ne kadar parao kadar köfte elbette:) Ancak; patron öyle bir hareket yapmalı ki artık: "al-sat/sat-al'cılar" arkasından bakakalmalı, zamanıdır.... Tabi ki top spekte son sözü o söyleyecek....
Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço ne zaman gelecek
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.