Kurucusuna rahmet olsun.
"Sermayenin azligi sizi ümitsizlige sevk etmesin.Metodik ve sistemli calirsaniz az para nemalanir ve büyür.
Zeka dikkat iffet."Atatürk
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Gecen bir makalede okudum temettu yatirimciligi yapmis Atatürk üm.
Ordan almis kârı baska sirket kurdurmus kalkmis tarimi kalkindirmis para kazanan sirketler yeni hamleler yapmis.
İsi cok iyi biliyor ve en iyi adami isin basina getiriyor.
Anhyt ye ben de guveniyorum.Ama hisse daginik ilerde yabanci gelirse siler supururler bunu.
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son 4 çeyrek kar toplamımızda artış devam ediyor.
Geçen çeyrek 1,29 milyar TL yıllıklandırılmış kar var iken bu çeyrek 1,325 milyar TL olmuş.
Her çeyrek iyi sonuçlarla devam ediyoruz. Güzel bir sektöre ortağız gibi düşünüyorum.
TURSG çeyrekte 150 milyon kar getirmis..beklenti 280 milyon karmis...sigortacılık sektöründe BES dışındakiler tirt çıktı...galiba bir iki sene daha tirt bilanço yollamaya devam ederler gibime geliyor...döviz arttıkça maliyetleri de artıyor...bakalım 2022 ide bizleri neler bekliyor
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay be. 8 milyar nakitle yaptığına bak tursg nin. Faizinin 3 aylığı 350 milyon tl!!! Araç parçaları üfelemiş harbi ki tursg en az dağılımda kaskosu olan şirkettir.
Yapısal bi düzenleme şart. Bu araç fiyatları ile zor artık. Devlet sıfır araç satarken kaskoyu içine ekleyerek 10 sene paket halinde satmalı. El değiştirirse kalan kasko parasınıgüncel ödemeli. Kimse kasko yapmıyor, yapmak istesede