Cok sağol Çınar kardesim destegin ve iyi niyetin icin bol kazanclar diliyorum bir süre hisse almayacagim 3 kurus paramiz var onuda kaptirmayalim
Printable View
Doğru
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kendi adıma zıpzıp ve gazbanbaba ya çok teşekkür ederim. Dün nöbetçiydim gece tüm yorumları okudum..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk Hedef 100 tl.diyorum, satanlar uzulecek malesef diyorum, benim gorusum bu, tabiki tavsiye degildir yazmak zorundayim...
Aynı seyi ,,,,,,,,,,Eczyt,,,,,,,,,,,, icin diyorum, borsamizda 25 senedir istirahat ettirilen kagitlar bunlar, sira E C Z Y T
Y.T.D......
Buradaki paslasmali kotumser yazilara aldanip kagitlarinizi kaptirmayalim, uzulmeyelim, boyle firsatlar çok ender rastgelir, dikkatli olalim, kendi fikirlerimdir,...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f482fc4525.jpg
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reis tekrar alacaktım ama sattığım gün brüt takasa girdi öyle kaldık..Tabi altta ki GAP hep soru işareti idi malum kağıt çok sert ama hedef konusunda inancım daha da netleşti çünkü bunlar sırf kağıdı kimse bulaşmadan çıkartabilmek için brüt takasa aldirdilar .. Netten alınmıyor malesef..
Arkadaşları tekrar moralli görmek güzel, inşallah kazancınız/mız daim olur... Tecrübesi fazla olmayan arkadaşlar, lütfen iyice araştırma yapmadan, her uçan kaçan kağıda girmeyin! Burada benim diyen trader'ler dahi gün geliyor binlerce lira zarar ediyor. Hiçkimse size para kazandırma hevesinde değil, hele hele %100 prim yapmış kağıda girmeden 50 defa düşünmek gerekir. Sabahtan beri ve hatta dünden beri panikleyen arkadaşlara, elimizden geldiği kadar, biraz moral desteği vermeye çalıştık...
Bu sabah tavan olursa şaşırmam dedim netice ortada! Yeni arkadaşlara nacizane tavsiyem yüksek kar yapan ve iyi temettü veren şirketlere yatırım yapmalarıdır. Mesela sn. zıpzıp böyle bir şirketin ismini birkaç sayfa önce zikretti... Saygılar, YTD.