Yapılacaklar belli ama yürek istiyor :)
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yapılacaklar belli ama yürek istiyor :)
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben şu an kendi hikayemi yazıyorum...artık başkalarının hikayelerini dinleme faslını geçtim sanırım..beni ne mutlu ediyor, başarılarım hangi durumda artıyor, ne zaman düşüyor biliyorum.
Mesela finans piyasalarını takip etmediğim zamanlarda, çay bahçemde yabani ot temizliği yapıyorum..her otun tarzı farklı, kimisini orakla kesmek, kimisini sertçe kökünden koparmak, kimisinde de olabildiğince nazik hareket edip çekmek gerekiyor...şu an ot konusunda kendimi oldukça geliştirdim diyebiliyorum
Ot temizliğinin stres atma konusunda bire bir olduğunu söyleyebilirim.
Bunu neden anlattım..,bir noktadan sonra başkalarının hikayesi size uymayacak, kendi doğrularınızı kendinizin keşfetmesi gerekecek...hangi fazda olduğunuzu tespit etmelisiniz önce.
Bilanço sezonu başlıyor... bilançolarla birlikte bazı hisselere eksi not vermemiz gerekebilir..durumun kötüleşme miktarına bağlı olarak üst üste 2 ya da 3 eksi alanı portföyden şutlamamız gerekecek.
Uzun vade dediysek, isler yolunda gidiyorsa uzun vade, yoksa vedalaşıyoruz mecburen.buradan anlaşılacağı üzere beklediğimiz performansı alamadığımız hisselerde en fazla 1 sene katlanıyoruz.
Takasbank nezdinde henüz yerine getirilmeyen bir yükümlülük dolayısıyla oluşan temerrüt açığını kapatmak üzere IHLGM.TE pay sırasında temerrüt alışı yapılacaktır. Temerrüt alışının takası BUGÜN (23/07/2018) gerçekleşecektir. SATIŞ emirlerinizi ilgili pay sırasına girebilirsiniz.
Yukarıdaki gibi bir açıklama düştü KAP'a. normalde bu hisse portföyümde değil izlediğim hisselerden de değil. Temerrüt ne demek biliyorum ancak temerrüt alışı ne demek? Firma hissedarların elindeki hisseleri belli bir bedelle satın mı alacak?
Kapitalist sistemlerde yanlızca şirketlere avantaj getirilir.Kriz ortamlarında dahi şirketler fayda sağlar. Ezilen yanlızca hane halkları ve bu hanelerdeki çalışanlardır.Bu bilinçte: Yatırıma devam.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/s...malar-40907083
Yatırımcı ne hale geldi, makasa bak. Yazıklar olsun, borsada böyle kapkaççılar oldukça yatırımcıya gün yüzü yok.
http://i.hizliresim.com/GDyl12.png