Ustam genel anlamda haklisinda, ben şuanda kendi evimde oturuyorum 1,5 sene oldu evimde 1 tane çivi çaktım onuda duvar saati asmak için.
Ben duvarlara çivi cakilmasini hazmedemiyorum.
Printable View
Oldu olacak geyik resimli kilim de asın...:he:
PARK PALAVRA 3 topiğinde en bi betoncunun dahi ağzını bıçak açmıyor. Düne kadar PALAVRA hakkında olumsuz fikir verenlerin bir analarına sövmedikleri kalıyordu ya neyse `` Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir , tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir ``Şimdi ` Acı var mı acı `dersek hakkımız değil mi ! Ama demiyoruz, herkes layığı neyse onu bulur ve yaşar...
Orası İstanbul değilki zaten...Başka bi yer...
Olur mu ! palavranın mevki İstanbulun Parisi, sorun bakın orada yaşayanlara ne diyecekler ... :whistling:
16 Ağustos Cuma 16:31 KAMU-SEN BAŞKANI KAHVECİ: HÜKUMETİN TEKLİFİ MÜZAKERE BİLE EDİLEBİLİR DEĞİL
16 Ağustos Cuma 16:30 KAMU-SEN BAŞKANI KAHVECİ: ZAM TEKLİFİ ENFLASYON HEDEFİNİN BİLE ALTINDA
16 Ağustos Cuma 16:21 MEMUR SEN: BU MAKUL BİR TEKLİF DEĞİL
16 Ağustos Cuma 16:21 ÇALIŞMA BAKANI SELÇUK: 2020 YILI İLK 6 AYI İÇİN %3,5 + 3 TEKLİFİMİZİ SUNDUK
16 Ağustos Cuma 16:20 SELÇUK: 2021 İÇİN TEKLİFİMİZ İLK 6 AY YÜZDE 3,0, İKİNCİ 6 AY YÜZDE 2,5
beton mu dediniz ? :he:
Tulumbada su bitti anlasın artık yalakalar, yıllarca bunları destekleyenler. Değil 0.98 faiz ile beton almak üstüne para verseler dahi baldırı çıplak kalanlar betonu değil aç kalmadan nasıl ay sonunu getirebileceklerini düşünecekler.